Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Re: Ботев - Калиакра 0:1 (FT)

Мнениеот bai Momchil » 23 юли 2011 12:02

Шврнц Тпрунков написа:
bai Momchil написа:Това което ме притеснява лично мен не са резултатите или играта от тия контроли, а многото контузии. Във всеки мач даваме жертви - не е нормално това.

Само Мартин Димов е тежко контузен, и той ма при сблъсък стана контузията. Защо да са много?

Ами Кривия нали и той е контузен. Сега и Домакинов. Отделно имаме още народ в лазарета...

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юли 2011 12:06

bai Momchil написа:
Шврнц Тпрунков написа:
bai Momchil написа:Това което ме притеснява лично мен не са резултатите или играта от тия контроли, а многото контузии. Във всеки мач даваме жертви - не е нормално това.

Само Мартин Димов е тежко контузен, и той ма при сблъсък стана контузията. Защо да са много?

Ами Кривия нали и той е контузен. Сега и Домакинов. Отделно имаме още народ в лазарета...

Кривия имал мазоли, по думите на Лишев, ако съм чул правилно :) Не че е приятно да има контузени, но пък не мисля, че е толкова зле положението - Марто Димов е най-тежкия случай, определено, но пък за съжаление такива неща се случват :(
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 юли 2011 12:16

Ботев Пловдив загуби с минималното 1:0 петата си контрола срещу Калиакра играна в Дряново рано тази сутрин. Канарчетата не успяха да намерят себе си и рядко стигаха до положения пред противниковата врата през целия мач. Голът за Каварна падна през втората част след грешка в отбраната на Ботев. Контузия получи защитникът на Ботев Николай Домакинов през първото полувреме и бе сменен принудително.

Мачът започна в доста ранен час заради големите жеги. Още в самото начало на първото полувреме Атанас Курдов бе изведен префектно от Петър Атанасов, но голаджията ни бе спънат и не успя да отправи удар по посока противниковата врата. Главният съдия обаче не видя нищо нередно и не отсъди фаул в наша полза. Последваха тежки минути за жълто-черните. Първо Яшар нацели гредата на вратата пазена от Илия Николов в 11-тата минута на мача. После, на два пъти, Владимир Байрев трябваше да изкарва от гол линията след разбъркване в нашето наказателно поле. Най-опасните положения за Ботев през първата част дойдоха след удари на капитанът ни Николай Манчев.

През второто полувреме старши-треньорите на двата отбора пуснаха целия арсенал, с който разполагат. Алдаберт Зафиров изненада с пускането в игра на бързоногия си футболист Илиан Чавдаров, от който дойдоха и по-сериозните положения през оставащите минути. Имено Чавдаров съобразително се възползва от грешка на Гаджалов и вкара единствения гол в срещата в 67-та минута на мача.

Малко преди това Тодор Неделев по блестящ начин премина през няколко футболисти на Калиакра и много хитро намери съотборника си Николай Манчев, който вместо да стреля веднага към вратата на Цветан Димитров предпочете да комбинира с Асенов, но пасът му бе неточен. Срещата завърши една минута по рано, заради разправии на сините с главния съдия.
http://www.botevplovdiv.bg/%D0%9D%D0%B0 ... 0%BB%D0%BE
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 23 юли 2011 12:28

Значи който има негативно мнение е разбирач, скрит буфер и кво ли не??? Аз още след 2рия мач разбрах, че работите куцат и ви казвам, че със сигурност ще загубим в Бургас, а във Варна най-мн Х. Въобще не съм доволен от това което се случва майна.Вижте Лудогорец, още в Б купиха яко играчи и ся продължават-така се прави,а ние се надяваме на някакви звезди от Б група, които не са показали нищо съществено!Тва е моето мнение, на "разбирач" ! Хубчев с бягане няма да ги направи футболисти, най-мн да ги изконтузи всичките!

Потребителски аватар
ip1912
Контакти:

Мнениеот ip1912 » 23 юли 2011 12:30

много слаб мач за нас. можеше да изгубим с повече . през първите 45 не можахме да изнесем топката тотална преса на калиакра . два пъти байрата изчисти от голлинията греда и спасяване на илйката много удари на калиакра от наша страна нищо. при тези тренировки и натоварвания толкова. очаквах да изравним защото сме по добре физически от тях но нестана .
много смени и накъсване на играта вкрая на мача. калиакра желаеха повече победата да не кажа на всяка цена.
за контузията на домакина това което разбрах има съмнение за коленни връзки. ако се потвърди лошо отзад нещата отиват на зле.
адмирации за Хубчев и начина му на работа . не цепи басма на никой и ги побърква на тренировките. надявам се до започването на шампионата да изчисти състава.
нямам претенции че чета играта коментара ми е от позицията на фен.
напред и нагоре това е пътя който си избрахме и ще го извървим с гордо вдигнати глави.
засядаме в габрово наздраве на всички :)

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 12:42

Forza Botev написа:Значи който има негативно мнение е разбирач, скрит буфер и кво ли не??? Аз още след 2рия мач разбрах, че работите куцат и ви казвам, че със сигурност ще загубим в Бургас, а във Варна най-мн Х. Въобще не съм доволен от това което се случва майна.Вижте Лудогорец, още в Б купиха яко играчи и ся продължават-така се прави,а ние се надяваме на някакви звезди от Б група, които не са показали нищо съществено!Тва е моето мнение, на "разбирач" ! Хубчев с бягане няма да ги направи футболисти, най-мн да ги изконтузи всичките!

Приятел ,ние неразполагаме с ресурсите дето имат Лудогорец,там Домусчиев харчи без ограничения.Ние имаме точно определен бюджет ,който не ни позволява много повече от тва което вече имаме. И нали искаме наши момчета да развиваме ,закво ти е да харчиш пари за чужди играчи на етап Б група? Или неискаме нашите момчета да станат големи ?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 23 юли 2011 12:50

Mного полезна контрола в която се вижда,че ни предстои много работа.Калиакра е един от най-антипатичните отбори и явно днес са ни надиграли.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юли 2011 12:53

trakia написа:
Forza Botev написа:Значи който има негативно мнение е разбирач, скрит буфер и кво ли не??? Аз още след 2рия мач разбрах, че работите куцат и ви казвам, че със сигурност ще загубим в Бургас, а във Варна най-мн Х. Въобще не съм доволен от това което се случва майна.Вижте Лудогорец, още в Б купиха яко играчи и ся продължават-така се прави,а ние се надяваме на някакви звезди от Б група, които не са показали нищо съществено!Тва е моето мнение, на "разбирач" ! Хубчев с бягане няма да ги направи футболисти, най-мн да ги изконтузи всичките!

Приятел ,ние неразполагаме с ресурсите дето имат Лудогорец,там Домусчиев харчи без ограничения.Ние имаме точно определен бюджет ,който не ни позволява много повече от тва което вече имаме. И нали искаме наши момчета да развиваме ,закво ти е да харчиш пари за чужди играчи на етап Б група? Или неискаме нашите момчета да станат големи ?

Макар че отклоняваме темата, това, което казваш е наистина така - дали искаме нов "брокерски отбор" или да разчитаме лека-полека да градим отбор. Ако втория вариант продължава да е актуален за ръководството, то тогава трябва да знаем, че слаби мачове ще има, докато не се намери необходимия баланс между играчите, и чак тогава, ако се прецени, да се привличат играчи, които да запълнят "дупките".

От това, което знам, мисля, че целта на Юли Попов, Марин Бакалов и хората около тях е "вариант 2", и те са тук с ясната идея да не се харчат милиони на всяка цена.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 23 юли 2011 13:32

bai Momchil написа:
Шврнц Тпрунков написа:

Кривия е на 36, нормално да се контузва лесно. Димов се контузи при сблъсък а не при натоварване. Домакина не е играл половин година футбол. Нито една от контузиите не е причинена от физическото натоварване по време на подготовката.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 23 юли 2011 13:45

Е кво като Кривия е на 36 години тва да не го прави абониран за контузии ? Дано днескашната контузия на Домакинов да не се окаже тежка!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”