кан72 написа:В колко часа е все пак мача?На едно място пише в 17.00,на друго в 18.30,а на трето 20.30???
Мачът е от 20.30!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
кан72 написа:В колко часа е все пак мача?На едно място пише в 17.00,на друго в 18.30,а на трето 20.30???
PLOVDIV PEE 1912 написа:rump_shaker написа:Да си го кажем така, нашите тренират от седмица и още нямат мач. Днес, утре и вдругиден почиват. В Понеделник крос, и вторник лека тренировка. От друга страна Литекс са в края на подготовката си. Направиха 3 мача на холандска земя и ще представят отбора във Вторник. Както и да го погледнем няма как да стане здрав мач при положение, че нашите ще им е първи мач това.
Искаше ми се такава контрола да е в по-късен за нас етап да видим реално как ще изглежда тимът, но уви. Все пак се радвам че ще играем срещу тях.
Да бе,така е.Никой не си прави илюзии,Литекс са много сериозен отбор и са номер едно в България в момента.Обаче аз си имам някакво предчувствие и вярвам в качествата на треньора и футболистите.
botev_1912 написа:за мача - нека сме реалисти: за Ловеч този мач е в края на подготовката и първи преди мачовете от ШЛ, отбора им е обигран. А ние сме с нов треньор от 1 седмица и много нови футболисти. Затова не може да ги бием с повече от 2 гола разлика!
samobotev написа:Според мен контролата ще ни помогне да разберем горе долу колко е силата на отбора ни и какви са ни шансовете за промоция с тези играчи с които разполагаме в момента.
Ботев готви показно - 700 превземат Ловеч
от Богдан Дърев | 03.07 | Пловдив Сподели: Share on Facebook Tweet this page
Фото: Бончук Андонов
Феновете на "канарчетата" се стягат за к8онтролата с Литекс като за мач от елита
Истинска "жълто-черна" инвазия се чака в Ловеч във вторник. 278 души вече са се записали за пътуването на феновете на Ботев до новата ни футболна столица. Очаква се в крайна сметка за контролата с Литекс да тръгнат близо 700 души. Фенските форуми на "канарчетата" почервеняха последните дни от обсъждане на спаринга. Контролата е приемана от ултрасите почти като мач от Лига Европа. Заради изхвърлянето на "жълто-черните" от елита, те не са играли вече година и половина с отбор от Топ 5.
Двубоят е от 17 часа на ремонтирания стедион в Ловеч. Домакините смятат да настанят агитката на Ботев в сектор "Г", но това едва ли ще е достатъчно място.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта