„Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Re: „Литекс” – „Ботев” контрола

Мнениеот the priceless » 02 юли 2011 20:21

кан72 написа:В колко часа е все пак мача?На едно място пише в 17.00,на друго в 18.30,а на трето 20.30???

Мачът е от 20.30!
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 02 юли 2011 20:35

[quote="rump_shaker"]Да си го кажем така, нашите тренират от седмица и още нямат мач. Днес, утре и вдругиден почиват. В Понеделник крос, и вторник лека тренировка. От друга страна Литекс са в края на подготовката си. Направиха 3 мача на холандска земя и ще представят отбора във Вторник. Както и да го погледнем няма как да стане здрав мач при положение, че нашите ще им е първи мач това.

Искаше ми се такава контрола да е в по-късен за нас етап да видим реално как ще изглежда тимът, но уви. Все пак се радвам че ще играем срещу тях.[/quot

Да бе,така е.Никой не си прави илюзии,Литекс са много сериозен отбор и са номер едно в България в момента.Обаче аз си имам някакво предчувствие и вярвам в качествата на треньора и футболистите.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 02 юли 2011 20:43

Резултата няма значение. Важното е момчета да се раздадат колкото на този етап им позволява подготовката , а Бултрасите имащи възможност да пътуват , да ги подкрепят както подобава.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 юли 2011 20:49

PLOVDIV PEE 1912 написа:
rump_shaker написа:Да си го кажем така, нашите тренират от седмица и още нямат мач. Днес, утре и вдругиден почиват. В Понеделник крос, и вторник лека тренировка. От друга страна Литекс са в края на подготовката си. Направиха 3 мача на холандска земя и ще представят отбора във Вторник. Както и да го погледнем няма как да стане здрав мач при положение, че нашите ще им е първи мач това.

Искаше ми се такава контрола да е в по-късен за нас етап да видим реално как ще изглежда тимът, но уви. Все пак се радвам че ще играем срещу тях.

Да бе,така е.Никой не си прави илюзии,Литекс са много сериозен отбор и са номер едно в България в момента.Обаче аз си имам някакво предчувствие и вярвам в качествата на треньора и футболистите.

То и аз имам това чувство. Кат се замисля винаги го имам :) Иначе нямаше да гледам футбол ако не вярвам че моя отбор може да бие всеки :)

п.с чекни си мейла ;)
ИзображениеИзображение

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 02 юли 2011 22:58

botev_1912 написа:за мача - нека сме реалисти: за Ловеч този мач е в края на подготовката и първи преди мачовете от ШЛ, отбора им е обигран. А ние сме с нов треньор от 1 седмица и много нови футболисти. Затова не може да ги бием с повече от 2 гола разлика!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) :) :) :) :) :) :) :) :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 03 юли 2011 12:05

Според мен контролата ще ни помогне да разберем горе долу колко е силата на отбора ни и какви са ни шансовете за промоция с тези играчи с които разполагаме в момента.
Защото така като гледам отборите в тази Б група ще ни е доста трудничко общо взето доста изравнени сили и определено ще имаме доста инафарктни мачове.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 04 юли 2011 09:56

Търся две свободни места,някои ако има да се обади.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 04 юли 2011 11:35

samobotev написа:Според мен контролата ще ни помогне да разберем горе долу колко е силата на отбора ни и какви са ни шансовете за промоция с тези играчи с които разполагаме в момента.

Според мен пък изобщо няма да е показателна тая контрола, защото Литекс са в края на поготовката и този мач им е генерална репетиция преди ШЛ, а ние едва сега стартирахме и това на практика ще ни е първи мач.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 04 юли 2011 14:22

Ботев готви показно - 700 превземат Ловеч
от Богдан Дърев | 03.07 | Пловдив Сподели: Share on Facebook Tweet this page
Фото: Бончук Андонов
Феновете на "канарчетата" се стягат за к8онтролата с Литекс като за мач от елита
Истинска "жълто-черна" инвазия се чака в Ловеч във вторник. 278 души вече са се записали за пътуването на феновете на Ботев до новата ни футболна столица. Очаква се в крайна сметка за контролата с Литекс да тръгнат близо 700 души. Фенските форуми на "канарчетата" почервеняха последните дни от обсъждане на спаринга. Контролата е приемана от ултрасите почти като мач от Лига Европа. Заради изхвърлянето на "жълто-черните" от елита, те не са играли вече година и половина с отбор от Топ 5.

Двубоят е от 17 часа на ремонтирания стедион в Ловеч. Домакините смятат да настанят агитката на Ботев в сектор "Г", но това едва ли ще е достатъчно място.

http://sportline.bg/news/79242/botev-go ... mat-lovech
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 04 юли 2011 14:30

Няма нужда да се изхвърляме като малцинствата с тия бройки! Дори и да не сме 700 е ясно, че няма да има друга КОНТРОЛА в БГ с толкова голяма гостуваща агитка!
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Върни се в “Ботев”