Програмата за сезон 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Ботев почва в Добрич (програма за сезон 2011/2012)

Мнениеот trakia » 30 юни 2011 16:08

ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.

Щото трябва да се направи всичко възможно жълтите да бъдат спряни!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 30 юни 2011 16:08

На Албена има ол инклузив-всичко е безплатно :lol: :lol: :lol:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 30 юни 2011 16:10

карлито написа:На Албена има ол инклузив-всичко е безплатно :lol: :lol: :lol:

Не ми се мисли, как хуните налазват Албена :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
veteran1972
Контакти:

Мнениеот veteran1972 » 30 юни 2011 16:11

Евала образувала се е по яка Б група от колкото някой отбори от А група
тук са Ботев Пд , Нефтохимик , Етър , Добруджа , Черноморец - Поморие , Спартак Вн , Сливен все отбори с традиций или силни през последните години иначе успех на Ботев , само не разбрах как върнаха и Нефтохимик като завършиха след Ботев Пд и как Етър се премести на Изток и от какъв зор и кой го направи , знае ли някой нещо по въпроса ? :roll:
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 30 юни 2011 16:15

Точно в Добрич ми се ходише първия кръг.Не съм бил никога там и ще е интересно.Имат и готина публика,а и морето е близо.Голямо шоу ще падне.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 30 юни 2011 16:17

trakia написа:
ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.

Стига да са ва спирали.Малко прекалявате вече вие и Лудогорец се взехте много на сериозно.А относно Етър,не ти ли стана ясно че това ще е Б групата на България,от другата ще се отсеят каквото остане и ще ги съберът заедно.И че сте фаворити е ясно но малко сниши темпото.Чек да ти разкажа една приказка.Отива един велик отбор в едно китно крайбрежно градче да играе футболна среща.Мача е за купата,на полувремето е 0:0.....след малка консултация мача почва с ранен....автогол и след секунди дузпа и става 0:2.О:2=10000 ЛЕВА.Знам защото и аз ядох и пих от тези 10 бона.Успех и дано да не почнат пак срещу вас да не играя,а ти си вярвай че всички са срещу вас:)

Потребителски аватар
карлито
Контакти:

Мнениеот карлито » 30 юни 2011 16:18

bulgaro написа:
карлито написа:На Албена има ол инклузив-всичко е безплатно :lol: :lol: :lol:

Не ми се мисли, как хуните налазват Албена :lol:

Миналата година бях там на море и на тъкмо това му разправях на един пазач на паркинг-че тва е рая за гостуване на нашта публика :lol:
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 30 юни 2011 16:19

Che Guevara написа:
trakia написа:

Стига да са ва спирали.Малко прекалявате вече вие и Лудогорец се взехте много на сериозно.

Явно не си запознат с историята на Ботев.Къде си тръгнал да сравняваш Ботев и Лудогорец.;) Винаги сме се взимали насериозно.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юни 2011 16:20

За да може и двете групи да са по 10 отбора.
А чисто географски Велико Търново е по на изток от Пловдив. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 30 юни 2011 16:24

Che Guevara написа:
trakia написа:

Стига да са ва спирали.Малко прекалявате вече вие и Лудогорец се взехте много на сериозно.А относно Етър,не ти ли стана ясно че това ще е Б групата на България,от другата ще се отсеят каквото остане и ще ги съберът заедно.И че сте фаворити е ясно но малко сниши темпото.Чек да ти разкажа една приказка.Отива един велик отбор в едно китно крайбрежно градче да играе футболна среща.Мача е за купата,на полувремето е 0:0.....след малка консултация мача почва с ранен....автогол и след секунди дузпа и става 0:2.О:2=10000 ЛЕВА.Знам защото и аз ядох и пих от тези 10 бона.Успех и дано да не почнат пак срещу вас да не играя,а ти си вярвай че всички са срещу вас:)

Брей Ел Команданте Хефе,що не се самосезираш ,а после да сезираш и прокоратурата за тези 10 бомбона,нали си равноправие и братство!
Да беха направили единна Б група ,а не да ми мислят 3 етапа и евентуалния ша го решават кат видат кво става в първите два. А то кво да става освен Ботев да прегази всичко дет мърда по пътя си друг изход няма.Спортният тотализатор е с централа в София ,по добре си разгледай там отборите и дано попаднеш на нова трапеза с 10 палки в джоба.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”