ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Щото трябва да се направи всичко възможно жълтите да бъдат спряни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.

карлито написа:На Албена има ол инклузив-всичко е безплатно![]()
![]()
trakia написа:ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
bulgaro написа:карлито написа:На Албена има ол инклузив-всичко е безплатно![]()
![]()
Не ми се мисли, как хуните налазват Албена
Che Guevara написа:trakia написа:ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Стига да са ва спирали.Малко прекалявате вече вие и Лудогорец се взехте много на сериозно.

Che Guevara написа:trakia написа:ZinedineZidane написа:Някой има ли идея защо Етър е прехвърлен в тази Б група? Или просто е следствие от някакво поредно скимване на БФС-то.
Стига да са ва спирали.Малко прекалявате вече вие и Лудогорец се взехте много на сериозно.А относно Етър,не ти ли стана ясно че това ще е Б групата на България,от другата ще се отсеят каквото остане и ще ги съберът заедно.И че сте фаворити е ясно но малко сниши темпото.Чек да ти разкажа една приказка.Отива един велик отбор в едно китно крайбрежно градче да играе футболна среща.Мача е за купата,на полувремето е 0:0.....след малка консултация мача почва с ранен....автогол и след секунди дузпа и става 0:2.О:2=10000 ЛЕВА.Знам защото и аз ядох и пих от тези 10 бона.Успех и дано да не почнат пак срещу вас да не играя,а ти си вярвай че всички са срещу вас:)

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта