Достатъчно е да се погледнат рушащите фасади (и не само) на къщите по Главната и начина по-който изглеждат, след като бъдат основно реновирани...защо и тях никой не ги бута нацяло първо
Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"
Горните снимки абсолютно нищо не означават - да, на пръв поглед изглежда остаряла, разваляща се руина, но само който не е правил или поне виждал ремонт на стар апартамент или особено стара къща, ще каже, че каузата е загубена
Достатъчно е да се погледнат рушащите фасади (и не само) на къщите по Главната и начина по-който изглеждат, след като бъдат основно реновирани...защо и тях никой не ги бута нацяло първо
Шврнц Тпрунков написа:канарче написа:Нямам лични наблюдения, но не мисля, че сме архитекти (поне аз не съм де) - а такива казаха, че може да се оправи. Докато Стоичков и ББ твърдят обратното, а силно се съмнявам в способностите им на архитекти
Тези снимки са от преди 4 години. Представи си още колко е рухнал оттогава до сега. Поради моя ангажираност с този проблем съм говорил лично с бившия Областен - Тодор Петков, който е последния, правил нещо по стадиона. Отделно съм търсил и документи от Пловдивинвест, които са последната фирма, вършела нещо по стадиона.
Твърдението ми, че този стадион е практически самокрепяща се руина не е голословно...
На тоя "стадион" и Малеш Микрево няма да искат да играят.
Иначе дано Барса да дойдат ...
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
venomcho написа:Горните снимки абсолютно нищо не означават - да, на пръв поглед изглежда остаряла, разваляща се руина, но само който не е правил или поне виждал ремонт на стар апартамент или особено стара къща, ще каже, че каузата е загубена![]()
+1! 100-200 счупени прозорци и няколко камаза мазилка.
Месершмит написа:Рикелме написа:Ами аз откога го пея същото.Наесен трябва да изберем кмет и най малкото зло е сегашния областен Тотев защото е дупе и гащи с Бойко.Пет пари не давам от коя партия и какъв е само да работи за града ни.
И да станем квартал на София. Ами след 2 г., когато най-вероятно Бойко ще е забравен какво ще го правим този Тотев. Той саностоятелно не може да взима решения.
Тотев е подлога на Бойко, ако Бойко каже, правим Пловдив сметище на София, Тотев ще го направи, ако каже намаляваме бюджета на града наполовина, Тотев ще каже провилно, криза е. Тотев няма да е кмет на Пловдив, а пионка на Бойко.[/quote]
Шврнц Тпрунков написа:
Твърдението ми, че този стадион е практически самокрепяща се руина не е голословно...
Колега от тези снимки които си качил следва извода,че положението изобщо не е толкова плачевно,колкото се опитвате да го изкарате! Тук и един от Вълчовците,добър с шпаклата ще се справи.Това не са сериозни причини за срутване на стадион.Покажи сериозните !
Аз все още твърдя,че макар и строен през Татово време,този стадион си е едно бижу! И може да се довърши.Тия приказки на всемогъщия не ги вярвам.Дянков бил отделил 140 милиона за нов Национален стадион,ама 20 (които ни се полагат,така или иначе) нямало?! Е как стават тия работи бе мама му стара! За канарчета ли ни вземат!?(то не ,че не сме де)
Тая работа с испанците,и тва рамо дето им дадоха ми намирисва на сериозни КОМИСИОННИ под масата,това е което ме притеснява.Ще построят те стадиона,после такъв наем ще изпраскат за ползване,че ще гледаме там мачове на куково лято.Иначе как се изплаща подобно нещо......
rolik написа:Muscarin написа:добре де,как така държавата иам 140 милиона за нов стадион,а няма 20 милиона за този! Това някой не се ли сети да попита уважаемия премиер!
Ако беше присъствал на тая среща щеше да го чуеш Бат ти Бойко какво каза.
Пари няма за стадион не само в Пловдив а и за София.Хазната е празна тотално, пари няма ни за заплати , ни за пенсии , камо ли за стадиони.Друг е въпроса защо няма , кой е виновен, но да не навлизаме в политиката.
И ти му вярваш???????
Стане ли дума за строежи и ремонти аз лично повече вярвам на архитектите не на футболисти и пожарникари.
То да не се окаже, че парите за събарянето на стадиона, за извозването и загробването на милионите кубици отпадъци да са колкота да се давърши сегашния стадион.
Абе нека изчакаме становището на въпросната комисия след 14 дена, ама ако е назначена от главния кратун, от сега мога да ви кажа какво ще и е заключението.
Абе нека изчакаме становището на въпросната комисия след 14 дена, ама ако е назначена от главния кратун, от сега мога да ви кажа какво ще и е заключението.
- Alternative
- Контакти:
Не трябва да забравяме,че до голяма степен Бат'Бойко разреши проблема на нашия стадион като го даде на общината.Вчера дойде на стадион Пловдив.При всички положения проявява интерес,за разлика от други бивши премиери.

Нов стадион глупости. Вижте какво казва архитекта и тогава коментирайте:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aGcfg25dbu0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aGcfg25dbu0[/youtube]