Просто са толкова некадърни и оакани от страх да не ги обвинят че ни подпират, че започват да ни режат за по-сигурно!
Ботев-Димитровград
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Димитровград
Оставете ги съдиите те в А група са некадърници, вие искате във В група да свирят като Колина
Просто са толкова некадърни и оакани от страх да не ги обвинят че ни подпират, че започват да ни режат за по-сигурно!
- dagger1912
- Контакти:
БПФК написа:Оставете ги съдиите те в А група са некадърници, вие искате във В група да свирят като Колина![]()
Еее като Колина втори съдия няма да има ... До една страна е по- добре като ни режат, за да ни правят малко повечко разнообразие в тази аматьорска група
-
stanislav89
- Контакти:
Страничния наистина не знаеше къде се намира , повечето засади където дигна не съществуваха , от друга страна Курдов 2-3 го пусна от чиста засада , просто когато имаше не вдигаше , когато нямаше вдигаше
,затова и скъса нервите на хората , иначе като цяло съдиите си ни помагат във "В" група. 
stanislav89 написа:Страничния наистина не знаеше къде се намира , повечето засади където дигна не съществуваха , от друга страна Курдов 2-3 го пусна от чиста засада , просто когато имаше не вдигаше , когато нямаше вдигаше,затова и скъса нервите на хората , иначе като цяло съдиите си ни помагат във "В" група.
Пълни глупости - признай че не си бил на нито един мач на Ботев през този сезон!
Само човек който не е бил може да твърди подобни неща.
Единственото вярно е че когато нямаше засади се вдигаха и така ни режеха!
-
stanislav89
- Контакти:
Бил съм на 17 мача този сезон , като не съм пропуснал домакинство , плюс това бях в Димитровград в Харманли и в Кършяка срещу Марица ,добавяме и "гостуването" на собствения си стадион срещу Карлово.
Подкрепяха ни на почти всяко домакинство , като срещу Димитровград за купата , спестиха чист червен картон за големия Байрев при изравнителния гол , на всичкото отгоре не успяхме дабием , комедия
.
Като цяло не е толкова очевидно и важно подкрепянето , но е много дразнещо за обективните зрители!
Подкрепяха ни на почти всяко домакинство , като срещу Димитровград за купата , спестиха чист червен картон за големия Байрев при изравнителния гол , на всичкото отгоре не успяхме дабием , комедия
Като цяло не е толкова очевидно и важно подкрепянето , но е много дразнещо за обективните зрители!
stanislav89 написа:Бил съм на 17 мача този сезон , като не съм пропуснал домакинство , плюс това бях в Димитровград в Харманли и в Кършяка срещу Марица ,добавяме и "гостуването" на собствения си стадион срещу Карлово.
Подкрепяха ни на почти всяко домакинство , като срещу Димитровград за купата , спестиха чист червен картон за големия Байрев при изравнителния гол , на всичкото отгоре не успяхме дабием , комедия.
Ти си всичко друго но не и обективен зрител, за мен си шарлатанин и провокатор!
С всяко следващо мнение затвърждаваш мнението ми, че не си фен на БПФК!
-
stanislav89
- Контакти:
Можеш да си гледаш работата , няма нужда да се оправдавам пред палячовци като теб!
И махни поне снимката на Манчев , да не петниш капитана ни , сложи си Курдов или Лимона повече ще ти подхожда някоя примадона , защото си досущ като тях!
И махни поне снимката на Манчев , да не петниш капитана ни , сложи си Курдов или Лимона повече ще ти подхожда някоя примадона , защото си досущ като тях!