Декларация на Нафта феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Декларация на Нафта феновете

Мнениеот pas » 20 авг 2010 23:02

sky1 написа:maldini1 да футбола не е война,но не е и театър.Ако искаш всички да стоят кротко и мирно,ходи да симпатизираш на някой отбор по художествена гимнастика.Кажи ми какво трябва да направят Левски Карлово,като стадиона им неможе да ни побере?И какво даваш пример с вас миналата година?Едва ли сте били и една двайста от това което щяхме да сме ние.
Ако от този мач Левски Карлово са видяли,че могат да изкарат пари по честен начин (в което не може да ги упрекваш),защо да не го направят.Поканете ги в СЕЛО Долно Езерово и кажете ,че ще продадете 5000 билета,вероятно ще се навият.
И нека всичко се види на футболният терен,а не с писането на декларации-патент на буферите.
И за жалост паметта ви е много къса,или сте доста малки,че не се сещате ,как ви подкрепяхме на финала с Левски.
Ние сме за честна игра,а не тука да ми пищете декларации и да ревете,без да сте изиграли един мач.Били големият отбор на Созопол за няква си купа-кои са тези Аякс,Ливърпул?

1. Колко ще е гостуващата публика на даден мач никой не може да каже предварително. Дали ще са 20, 200 или 2000 всичко са само приказки. Затова и подобен аргумент не може да бъде сериозен. С подобен "железен" аргумент всеки може да се оправдава. Иди доказвай после дали е щяло да има повече от 2 автобуса. Друга някаква е причината, но не се наемам да гадая каква. Не ми е и работа.

2. Понеже бях на онзи финал за купата, за който споменаваш, затова и не бих си позволил да кажа нищо лошо за Ботев - за мен те са приятелски фенове. Но е хубаво да озаптите малко хлапетата, че някои доста прехвърлиха границите на добрия тон. Ще бъде жалко форумните хулигани да вземат връх, а често се случва на десет умни глави, една проста да е достатъчна, за да ги поведе.

3. Нямам представа кой и как е писал тази декларация, пак повтарям, че аз не я одобрявам, поне като похват и стил. Но все пак критиките са към БФС, а не към Ботев, така че не разбирам някои реакции.

4. Понякога се уморявам да бъда разумен, покрай толкова тийнейджърски тестостерон. Хубаво е всеки да помисли малко, преди да изсипе един куп обиди, че от опит знам - тези, които са най-активни в заканите, обикновено са на един шамар от заспиването (последното го пиша по принцип, а не към някой конкретно).

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 20 авг 2010 23:07

Шврнц Тпрунков написа:И ние с какво сме виновни, че можем да съберем 1000 човека за гостуване? Да вземем да си бием нашите фенове да ходим по 30 човека, за да играем като гости? Как да стане тази работа?
........
Нали се досещаш, че в повечето места, където Ботев ще гостува, милицията е цифром и словом 4-5 човека, местни? За това Зоналния съвет ли виновен? И това, че тези клубове не могат да посрещнат агитка на гостуващия тим над 10 човека, означава ли, че Ботев е "фаворизиран" от Зоналния съвет на БФС?
.......

Другарю Шврнц според мен проблема не е в неналичието на полиция по места, ако има достатъчно пари клубът - може да плати и ще им докарат полиция и от Мездра ако трябва!

Тук идва тънкият момент, дали е по добре да платиш 3000 - 4000 лв за организация на мача и да си домакинстваш на собственият стадион или да вземеш 50% от печалбата за даденият мач примерно 3000-4000-5000 лв.

За всеки клуб без амбиции да печели каквото и да било в този ешалон, вторият вариант печели безапелационно!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 20 авг 2010 23:08

Шврнц Тпрунков написа:Малдини, не съм казал, че ни обвиняваш, а че приемаш за уж вярна позицията на 3-4 човека от Бургас. Както казах по-горе - май някой си слага памперса преди да се осере...

Само между другото... преди месеци имаше хора от Бургас на мач Марица - Нефтохимик. Тези, дошли от Бургас, решили, че могат да се развихрят насред Пловдив, и в крайна сметка, яли бой с пейките от фенове и на Марица, и на Ботев, и на Локо. Това ли е причината за тази декларация? Битите и е*ани малцина от Бургас са решили предварително да надъхат всички фенове на Нефтохимик против нас?

Война лесно се прави, мирът после трудно се постига...

Извинявай, ама това са типичните тийнейджърски глупости, за които писах по-горе.

На онзи мач с Марица някакви момчета от Пловдив удариха наш футболист след края на мача без никаква причина. После нашите тръгнаха да ги гонят, но полицията се намеси и всичко приключи.

Какви легенди разправяш, какви боеве сънуваш!?

Всеки вече стана хулиган, всеки е голяма битка, а повечето са по 60 кг. Наистина ми омръзна да ви чета глупостите!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 23:14

pas написа:
sky1 написа:maldini1 да футбола не е война,но не е и театър.Ако искаш всички да стоят кротко и мирно,ходи да симпатизираш на някой отбор по художествена гимнастика.Кажи ми какво трябва да направят Левски Карлово,като стадиона им неможе да ни побере?И какво даваш пример с вас миналата година?Едва ли сте били и една двайста от това което щяхме да сме ние.
Ако от този мач Левски Карлово са видяли,че могат да изкарат пари по честен начин (в което не може да ги упрекваш),защо да не го направят.Поканете ги в СЕЛО Долно Езерово и кажете ,че ще продадете 5000 билета,вероятно ще се навият.
И нека всичко се види на футболният терен,а не с писането на декларации-патент на буферите.
И за жалост паметта ви е много къса,или сте доста малки,че не се сещате ,как ви подкрепяхме на финала с Левски.
Ние сме за честна игра,а не тука да ми пищете декларации и да ревете,без да сте изиграли един мач.Били големият отбор на Созопол за няква си купа-кои са тези Аякс,Ливърпул?

1. Колко ще е гостуващата публика на даден мач никой не може да каже предварително. Дали ще са 20, 200 или 2000 всичко са само приказки. Затова и подобен аргумент не може да бъде сериозен. С подобен "железен" аргумент всеки може да се оправдава. Иди доказвай после дали е щяло да има повече от 2 автобуса. Друга някаква е причината, но не се наемам да гадая каква. Не ми е и работа.

2. Понеже бях на онзи финал за купата, за който споменаваш, затова и не бих си позволил да кажа нищо лошо за Ботев - за мен те са приятелски фенове. Но е хубаво да озаптите малко хлапетата, че някои доста прехвърлиха границите на добрия тон. Ще бъде жалко форумните хулигани да вземат връх, а често се случва на десет умни глави, една проста да е достатъчна, за да ги поведе.

3. Нямам представа кой и как е писал тази декларация, пак повтарям, че аз не я одобрявам, поне като похват и стил. Но все пак критиките са към БФС, а не към Ботев, така че не разбирам някои реакции.

4. Понякога се уморявам да бъда разумен, покрай толкова тийнейджърски тестостерон. Хубаво е всеки да помисли малко, преди да изсипе един куп обиди, че от опит знам - тези, които са най-активни в заканите, обикновено са на един шамар от заспиването (последното го пиша по принцип, а не към някой конкретно).

Какво означава, че не е срещу Ботев? Ти, в крайна сметка, чел ли си я тази декларация?

12, вече станаха толкова, години Ботев е жертва на БФС. Как, по дяволите, решиха някои ваши хора, че БФС ще подкрепи Ботев срещу вас?!?!?!

Феновете на Ботев се навиваме помежду си да не хвърлим дори парченце вестник на терена, защото знаем, че БФС ще ни "изгърби" от глоби, а вашите хора избухнаха с някаква декларация как същото това БФС ни "толерира" на ваша сметка?!

Каква реакция очакваш от нас, при този, поне за нас, забит нож в гърба ни? Ако тази декларация е самоволно решения на неколцина зомбирани ваши хора, намерете ги, оправете се с тях и публикувайте едно нормално мнение от типа - "Тъпо е Нефтохимик и Ботев да се борят за "Б" група ,докато Калиакра и Академик (Сф) играят в "А".

И нека наистина на терена се реши това, което тези няколко ваши са решили, че уж БФС е решило предварително. Не забравяй, че ние не сме релсички, и че за нас честта е не по-малко важна от победата. Ако те биха си дали гъза и на Реджеп Ердоган, само и само Ботев да е в калта, то ние не сме такива.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2010 23:16

pas написа:Наистина ми омръзна да ви чета глупостите!

Тогава какво правиш в нашия форум? Довиждане!

П.С. Ако търсиш фенове над 60 кг, лесно ще намериш. Само да не се наакаш като ги видиш... В нашата групировка съм хем най-слаб с моите 85 кила, хем най-миролюбивия, хем най-толерантния... Като видиш Centrum Crew - бягай, защото аз съм на-добрия ти вариант!
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 20 авг 2010 23:21, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 20 авг 2010 23:21

pas написа: 3. Нямам представа кой и как е писал тази декларация, пак повтарям, че аз не я одобрявам, поне като похват и стил. Но все пак критиките са към БФС, а не към Ботев, така че не разбирам някои реакции.

Не разбираш реакциите? Тая декларация си е типично, както го нарекохте "биене на камбаната", с което казвате "режете Ботев, ако не ги режете значи бяхме прави и ги подкрепяте". Еми с такива долни игрички няма да имате уважение, още 10 години си стойте във В и дано отборчета като Равда да ви минават на задна всяка година. Виждам и тук, и в нашия форум, масово сте съгласни с тая декларация, значи не е просто болни писаници на болен мозък. Затова, с тоя селски манталитет, параноя и долни игрички - дербира с Равда доживот. В А група си има достатъчно изкуствени отбори като Литекс и Калиакра, на никой няма да липсвате.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 20 авг 2010 23:40

Стига глупости...тези какво си правят реклама на гърба на Ботев... :lol:

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 21 авг 2010 00:11

Шврнц Тпрунков написа:Тогава какво правиш в нашия форум? Довиждане!

П.С. Ако търсиш фенове над 60 кг, лесно ще намериш. Само да не се наакаш като ги видиш... В нашата групировка съм хем най-слаб с моите 85 кила, хем най-миролюбивия, хем най-толерантния... Като видиш Centrum Crew - бягай, защото аз съм на-добрия ти вариант!

Трябваше да се уплаша ли, какво? Аз си мислех, че пиша с някой малко по-зрял човек, а то било сополанко с мечти да е форумен хулиган. Не знам да се смея ли, да се ядосвам ли, но всъщност аз съм си виновен, че се занимавам с подобни хлапета. Поне ако сме един срещу друг ще мога да ти опъна два шамара и да не ти слушам цяла вечер инфантилните излияния.

Както и да е. Ясно - у нас приятелски разговор между фенове на различни отбори не може да има. Един тъч или засада - и край, каквото било, кой от където е.

Въпреки, че не харесвам декларациите и тази също, наистина се съмнявам в решенията на този Зонален съвет на БФС. Това ми е убеждението, натрупано не за 1 седмица, а за години, защото знам как се работи във "В" групите много години назад.

Логиката, че Нефтохимик е там където му е мястото важи с пълна сила и за вас, дано го разбирате, като се сипят подобни думи.

Хайде стига съм писал, тук разумните изглеждат смешни. Сипете си закани и обиди, това и ще получите, като отговор.

п.п. Като стана въпрос за "вашия" форум, по какъв критерий вие имате форум тук, а другите отбори от "Б" и "В" нямат?!

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 21 авг 2010 00:30

pas написа:
Шврнц Тпрунков написа:Тогава какво правиш в нашия форум? Довиждане!

Трябваше да се уплаша ли, какво? Аз си мислех, че пиша с някой малко по-зрял човек, а то било сополанко с мечти да е форумен хулиган. Не знам да се смея ли, да се ядосвам ли, но всъщност аз съм си виновен, че се занимавам с подобни хлапета. Поне ако сме един срещу друг ще мога да ти опъна два шамара и да не ти слушам цяла вечер инфантилните излияния.

Както и да е. Ясно - у нас приятелски разговор между фенове на различни отбори не може да има. Един тъч или засада - и край, каквото било, кой от където е.

Въпреки, че не харесвам декларациите и тази също, наистина се съмнявам в решенията на този Зонален съвет на БФС. Това ми е убеждението, натрупано не за 1 седмица, а за години, защото знам как се работи във "В" групите много години назад.

Логиката, че Нефтохимик е там където му е мястото важи с пълна сила и за вас, дано го разбирате, като се сипят подобни думи.

Хайде стига съм писал, тук разумните изглеждат смешни. Сипете си закани и обиди, това и ще получите, като отговор.

п.п. Като стана въпрос за "вашия" форум, по какъв критерий вие имате форум тук, а другите отбори от "Б" и "В" нямат?!

Може ли да попитам,като ги нямаше Ботев миналата година,защо станахте трети?

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 21 авг 2010 00:32

Тая декларация за мен е пълна простотия!
По този начин феновете на Нафта само се излагат!

Върни се в “Ботев”