sky1 написа:maldini1 да футбола не е война,но не е и театър.Ако искаш всички да стоят кротко и мирно,ходи да симпатизираш на някой отбор по художествена гимнастика.Кажи ми какво трябва да направят Левски Карлово,като стадиона им неможе да ни побере?И какво даваш пример с вас миналата година?Едва ли сте били и една двайста от това което щяхме да сме ние.
Ако от този мач Левски Карлово са видяли,че могат да изкарат пари по честен начин (в което не може да ги упрекваш),защо да не го направят.Поканете ги в СЕЛО Долно Езерово и кажете ,че ще продадете 5000 билета,вероятно ще се навият.
И нека всичко се види на футболният терен,а не с писането на декларации-патент на буферите.
И за жалост паметта ви е много къса,или сте доста малки,че не се сещате ,как ви подкрепяхме на финала с Левски.
Ние сме за честна игра,а не тука да ми пищете декларации и да ревете,без да сте изиграли един мач.Били големият отбор на Созопол за няква си купа-кои са тези Аякс,Ливърпул?
1. Колко ще е гостуващата публика на даден мач никой не може да каже предварително. Дали ще са 20, 200 или 2000 всичко са само приказки. Затова и подобен аргумент не може да бъде сериозен. С подобен "железен" аргумент всеки може да се оправдава. Иди доказвай после дали е щяло да има повече от 2 автобуса. Друга някаква е причината, но не се наемам да гадая каква. Не ми е и работа.
2. Понеже бях на онзи финал за купата, за който споменаваш, затова и не бих си позволил да кажа нищо лошо за Ботев - за мен те са приятелски фенове. Но е хубаво да озаптите малко хлапетата, че някои доста прехвърлиха границите на добрия тон. Ще бъде жалко форумните хулигани да вземат връх, а често се случва на десет умни глави, една проста да е достатъчна, за да ги поведе.
3. Нямам представа кой и как е писал тази декларация, пак повтарям, че аз не я одобрявам, поне като похват и стил. Но все пак критиките са към БФС, а не към Ботев, така че не разбирам някои реакции.
4. Понякога се уморявам да бъда разумен, покрай толкова тийнейджърски тестостерон. Хубаво е всеки да помисли малко, преди да изсипе един куп обиди, че от опит знам - тези, които са най-активни в заканите, обикновено са на един шамар от заспиването (последното го пиша по принцип, а не към някой конкретно).