Съставът на Ботев за сезон 2010/2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: Съставът на Ботев за сезон 2010/2011
Получих няколко лични съобщения с питания за Цветелин Тонев. Днес говорих лично с него. Каза ми, че в момента няма възможност да говори и вчера не е бил в състава, защото не е в Пловдив. Много скоро ще си дойде. На въпроса "Искаш ли да играеш за Ботев" отговори с "Да". Въпрос на време е да дойде 
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Един град-един отбор написа:Получих няколко лични съобщения с питания за Цветелин Тонев. Днес говорих лично с него. Каза ми, че в момента няма възможност да говори и вчера не е бил в състава, защото не е в Пловдив. Много скоро ще си дойде. На въпроса "Искаш ли да играеш за Ботев" отговори с "Да". Въпрос на време е да дойде
Дано
Не натискайте ТУК!
Един град-един отбор написа:Получих няколко лични съобщения с питания за Цветелин Тонев. Днес говорих лично с него. Каза ми, че в момента няма възможност да говори и вчера не е бил в състава, защото не е в Пловдив. Много скоро ще си дойде. На въпроса "Искаш ли да играеш за Ботев" отговори с "Да". Въпрос на време е да дойде
Дано да си прав и дано си му предал кво ти писах на лична.
"Само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата"
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
в. "Знаме" бр. 23, 27 юли 1875 г. Христо Ботев
- Един град-един отбор
- Контакти:
BALAMA написа:Един град-един отбор написа:Получих няколко лични съобщения с питания за Цветелин Тонев. Днес говорих лично с него. Каза ми, че в момента няма възможност да говори и вчера не е бил в състава, защото не е в Пловдив. Много скоро ще си дойде. На въпроса "Искаш ли да играеш за Ботев" отговори с "Да". Въпрос на време е да дойде
Бъди сигурен в думите ми, лично разговарях с него
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Re: Състава на Ботев за сезон 2010/2011
rump_shaker написа:drogooo написа:вратари:
Илия Николов- Ботев 2002, Асеновец, Хасково,Спартак (Варна),Спартак (Пловдив)
Петър Стойчев- Бенковски (Пазарджик)
полеви:
Васил Гуджев - Спартак Пд, Ботев 2002
Васил Василев- Ботев 1912
Красимир Кръстев- Ботев 1912
Стефан Костадинов- Ботев 1912,Пирин Благоевград
Иван Танчовски- Ботев 1912,Локомотив, Спартак (Вн), Добруджа,ЦСКА ,Брестник
Димитър Байрев- Марица
Владимир Байрев- Марица,Брестник
Борислав Караматев- Ботев 1912,ЦСКА,Пирин Благоевград
Запрян Иванов- Миньор (Раднево), Несебър
Димитър Витанов- Ботев 1912,Ком-Миньор,СпартакПд
Светослав Асенов- Спартак Пд
Ангел Рахов- Евроколеж (Пловдив)
Тодор Неделев-Ботев 2002 ,проби в елитния италиански тим "Бреша"
Благовест Зайцев - Спартак Пд, Ботев 2002
Костадин Богданов- Ботев 2002
Андрей Пейков- Ботев 2002
Стоян Грънчарски- Ботев 2002
Илин Видолов- ФК "Металик" - Сопот
Андон Андонов- юноша Ботев 1912
В бързината може би съм допуснал разминаване някъде,моля поправете ме и добавете инфо за останалите!!!
Никола Николов - одве разбрах че идва от Сокол Крислово ( това е отборче от Б окръжна )
Гледал съм го и не впечатлява с абсолютно нищо!!!
За център-нападател гласят новото момче- Запрян Иванов. Някой има ли наблюдения върху неговата игра? През изминалия сезон два пъти гледах отбора на "Несебър", но такъв футболист нямаше на терена, нито сред резервите...
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
-
bedrock1912
- Контакти:
събота на мача с брестник ще разберем!!!
Един град-един отбор написа:BALAMA написа:Един град-един отбор написа:Получих няколко лични съобщения с питания за Цветелин Тонев. Днес говорих лично с него. Каза ми, че в момента няма възможност да говори и вчера не е бил в състава, защото не е в Пловдив. Много скоро ще си дойде. На въпроса "Искаш ли да играеш за Ботев" отговори с "Да". Въпрос на време е да дойде
Бъди сигурен в думите ми, лично разговарях с негоЦецо е много класен играч! Баща му има развит бизнес в Холандия и като малък той се е развивал и живял там. Поддържал е форма в елитна холандска школа и за това му идва прякора Цецо Летящия Холандец. Много скоро ще дойде при нас и ще облече жълто-черната фланелка
Приятелю, дано си прав, защото аз пък получих коренно противоположна информация ; Тонев отива в Левски; проблемите ги прави Тошо Атанасов, който е събрал децата '92 и им е казал, че Зайцев не искал никой от тях в отбора, което не е верно. На Вальо Янков му са звъняли от Локото, наложи се лично да се говори с Бакалов, който потвърди, че децата са искани и сега Янков си тренира при Зайцев! Дано Тонев Холандеца си дойде, но аз мисля че сме го изпуснали!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Oт колко е мача в събота?
- Pride_of_London
- Контакти:
hetfield написа:Oт колко е мача в събота?
Труден въпрос.Някъде пише че е 18:00, другаде че е в 10:30 сутринта.А накрая ще се окаже, че буферите от Брестник ще поискат охрана и мача няма да се състои.