За интригите, интересите и софралъкът в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: За интригите, интересите и софралъкът в Ботев

Мнениеот za nas e toj religiq » 14 май 2010 22:15

Момчета ! За мое огромно съжаление нямам възможноста да помогна на любимия ни отбор! Нямам финансовата възможност а и живея доста далеч от Пловдив в момента :( Но искам да ви помоля да бъдете идеялисти ,каквито винаги сме биле! Не започвайте по стар български обичай да слагате каруцата пред магарето. Около нас винаги е имало "доброжелатели" и завистници както и куп интриганти! Нека това ни кара да сме силни (както винаги е било) и да носим вярата и духа на Ботев в сърцето си! Така че нека всеки прави каквото може за отбора (макар и аз да не съм най подходящия човек да го казвам) и да остави спекулациите зад гърба си. Тях винаги ще ги има :!: Б,В ,З,Щ група за мен няма никакво значение важното е че - ЩЕ БЪДЕ :!: ЗА ВИНАГИ ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА :!: :!: :!:
п.п Яд ме е че момента е такъв и има много като мен които и да искат няма как да отделят тази сума за каузата :cry:

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 14 май 2010 23:22

Като чета изказванията, виждам че не се четат всички мнения във форума. Както и да е, явно повечето нямат търпение да изчетат всичко. Макар че, точно на тази тема е хубаво да го правят.
Искам да кажа още нещо - да не се разчита на първоначалния договор, който ще направят юристите! Всичко може да се промени и както виждаме се променя. Веднага давам пример - в първоначалния устав на АД-то пишеше, че никой няма право да притежава повече от 10% от акциите. В последствие, с поставени лица, селския взе доста акции и си промени устава така, както той иска. ИМА МНОГО ХОРА, КОИТО МОГАТ ДА ПОТВЪРДЯТ ТОВА, НЕКА НЕ БЪДЕМ С КЪСА ПАМЕТ! ИМА И МНОГО ХОРА, КОИТО СИ ПРОДАДОХА АКЦИИТЕ НА Г-Н СЕЛСКИЯ И СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ СЪЩИТЕ ТЕЗИ ХОРА СЕ ПОШАТ И СЕГА ГОЛЕМИ БОТЕВИСТИ! Всяко дело, първоначално е осеяно с добри намерения, но този който го е започнал си знае схемата за напред. А хората се използват само за постигане на целите и за нищо друго! Убедил съм се, че така и със синдикатите. И там някой казва какво да говорят, хората се палят, вярват им и ги следват, а крайния резултат е само в полза на... този който е платил. Горе-доле така започват да ми изглеждат нещата и в Ботев. В случая не става въпрос за парите, аз лично може би ще дам. Но се притеснявам за Ботев и по скоро за отбора след една година например. Затова и казах, че според мен не трябва да се търси един спомоществувател, а няколко основни спонсора. Та нали затова сложиха Марин - че уж всички му имат доверие. Знаем, че ботевистите сме много, мисля че с много преговори могат да се намерят пари поне за първата година.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 15 май 2010 10:51

Ако сме калени в десет годишна борба за името на нашият патрон то нищо неможе да ни спре за напред .
АД-та,Сдружения,фондации всички са преходни и ако стъпят на криво ще се запознаят с още по яростна съпротива и борба.
Иначе истината е такава ,че винаги ще има хора завистливи да сипят раздори сред нас.
Стойте будни Канари,бдете над нашата слава,бъдете на щрек!
Да живее Ботев Пловдив!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Re: За интригите, интересите и софралъкът

Мнениеот daimio » 15 май 2010 13:05

bulgaro написа:
daimio написа:Според мен въпроса е -ние сами ли ще се справяме или чакаме някой да го направи вместо нас?В мнението по-горе и в двата случая разчитаме на някой друг в,което лошо няма ако този някой е в състояние!

Мисля, че вариантът "сами" отпада поне на този етап. А и какво разбираш под "сами"?
Аз не съм убеден, че Сдружението защитава само нашите фенски интереси и безкористно работи за благото на Ботев. Сигурен съм, че болшинството от хората там имат и лични подбуди. Ако беше противното, нямаше да ги има сега двата лагера и хората стоящи зад тях.

Позволи ми да не съм съгласен с теб :) Варианта "сами" за момента отпада заради начина по,който се опитва да бъде наложен.Имам предвид "дайте по-240лв за няма и месец" :) Всеки имал вземане даване с пари ще каже ,че това е единствения начин нищо да не събереш :) Не ме разбирай погрешно аз съм дал вече и пак ще дам в помощ на други хора,които няма да ги съберат.А ако се събират както е и редно между другото по 20лв на месец???Колко ще дадат тогава според теб?Дали това ,което се събира като годишен бюджет не е повече от даваното от най-различни видове бизнесмени спрягани за благодетели?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 май 2010 22:00

Абсолютно си прав, мисля че за 20 лв едвали щеше да има канар който да се стиска! Все от някъде щеше да ги изрови и хората които биха дали щеше да са хиляди, а не стотици :roll:

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 15 май 2010 22:24

Ето това казва Бареков за поканата за срещата утре:

"Аз съм готов, но ми трябва още малко да доведа нещата до успешния край. Само тогава ще имам очи да застана срещу вас и да ви кажа добрите новини плюс цялата истина, която заслужавате да чуете. Надявам се това да стане до две седмици. Дотогава нека мишоците се наиграят край Бирената. Сиренцето вече е изядено, а капанът щракна зад гърба им. Ама те са толкова жалки и мънички мишлета, че даже не осъзнават какво им се случва."

За мен това са доста силни думи. Но в името на Ботев съм '"за" да стане най-доброто за нас.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 15 май 2010 22:41

С други думи няма да е там утре?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 15 май 2010 22:53

Yellow major написа:Ето това казва Бареков за поканата за срещата утре:

"Аз съм готов, но ми трябва още малко да доведа нещата до успешния край. Само тогава ще имам очи да застана срещу вас и да ви кажа добрите новини плюс цялата истина, която заслужавате да чуете. Надявам се това да стане до две седмици. Дотогава нека мишоците се наиграят край Бирената. Сиренцето вече е изядено, а капанът щракна зад гърба им. Ама те са толкова жалки и мънички мишлета, че даже не осъзнават какво им се случва."

За мен това са доста силни думи. Но в името на Ботев съм '"за" да стане най-доброто за нас.

До сега Барека освен помията която излива , нищо градивно не е казал. Много лесно е да се плюе отстрани.И защо не иска да дойде утре ? Защото няма какво да каже.В момента зад него никой не стои и не мога да разбера защо продължава да създава интриги.Уж е Ботевист , но явно е от тези за които интереса е преди всичко.Няма да е първия , няма и да е последния.Лошото е че в този труден момент вместо да помага , той отново слага собственото си его пред БОТЕВ.Българският манталитет си проличава с пълна сила. А БОТЕВ кучета го яли !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 15 май 2010 22:59

BPFC1912 написа:
Yellow major написа:Ето това казва Бареков за поканата за срещата утре:

До сега Барека освен помията която излива , нищо градивно не е казал. Много лесно е да се плюе отстрани.И защо не иска да дойде утре ? Защото няма какво да каже.В момента зад него никой не стои и не мога да разбера защо продължава да създава интриги.Уж е Ботевист , но явно е от тези за които интереса е преди всичко.Няма да е първия , няма и да е последния.Лошото е че в този труден момент вместо да помага , той отново слага собственото си его пред БОТЕВ.Българският манталитет си проличава с пълна сила. А БОТЕВ кучета го яли !

Аз не съм на твоето мнение! Какво точно прави Барека, че не Ви харесва?
Излезнаха някакви статии как изкал да яхне възродения Ботев и всички го награбихте - дайте да видим какви са фактите, какво точно е направил за да има такова отношение към него?
Нападнаха го - той отговаря, и аз бих направил така!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 май 2010 23:13

и на мен това ми е интересно , като се замисля доста неща са ми интересни . да видим утре ква ще я свършим :?
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”