Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Alternative
- Контакти:
Re: Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?
Все пак темата е:Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ? 

- Yellow major
- Контакти:
Като цяло Пловдив е преобладаващо жълто-черен, въпреки 10 годишния ни христоловистки период. Иначе Кичука, Мараша, Смирненски и отчасти Каршияка са наши.
-
autoimporttet
- Контакти:
Нищо против нямам темата но пояснявам на някои хора.Ботев си е бил винаги отбор с публика и велико минало и мн желая и също да бъде и с подобно настояще.Аз съм фен на Локото и мисля да каже че е трудно да се определи в кои квартал са най-много.
- rump_shaker
- Контакти:
Тази тема се разводни от "Кой квартал е най-жълто-черен" в "кой квартал има повече Ботевисти или Локомотивци". Трудно е да се каже кой е най най. Ако в тракия има 40 хиляди Ботевисти а в смирненски 20 хиляди, то значи ли че Тракия е по жълто-черна.
Един колега каза по-горе. Важното е че Пловдив е наш 

- Alternative
- Контакти:
autoimporttet написа:Нищо против нямам темата но пояснявам на някои хора.Ботев си е бил винаги отбор с публика и велико минало и мн желая и също да бъде и с подобно настояще.Аз съм фен на Локото и мисля да каже че е трудно да се определи в кои квартал са най-много.
Никой не сравнява двата отбора по квартали.

fire написа:Шврнц Тпрунков написа:koki950 написа:Изгрев
С ваши ли? Смешник...
За да не сме голословни ще ви кажа че наистина "изгрев" е най-жълтия квартал ще ви кажа някои имена,на първо място в изгрев живеят най-големите тартори на ботев божо(пънкара)антон(лудия)милко(няма да му казвам прякора щото е не е за форум)вальо(лудия)гено(дебелия)деян(тубата)! Някои от тези хора вече не живеят там но са си родом от този квартал! Отделно като по-редови фенове ботевисти са поне 70% от "изгрев" и това го твърдят и признават самите жълти фенове! "Изгрев" е значително по-малък квартал от останалите в Пловдив и за това не знам по бройка къде са най-много но е факт че изгрев е жълто-черен!И хайде да не се обиждаме защото доколкото знам не е позволено във форума! Иначе който иска да псува или нещо подобно,да заповяда утре в 10:00 на "лаута" ще играят набор 91-ЛОКО-ПД- ботев!
браво пич,ти познаваш всички по имена или са те били некаде или си им ученичка,че вие цялата глутница там сте такива копи машинки е тва като изключин циганският ви самобитен и самодеен състав ,те са истинският колорит на вашата малка влакова композиция.
Смехоран,говорейки за Изгрев трябва да си наясно ,че там не е Столипиново.
А по темата ,най- са на 100% Кичука,Изгрев,Мараша,Тракия,Кършака,Широк център около Каменица в последователността в която ви ги казвам.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

не знам за кви жълто-черни и черно бели квартали става на въпрос при положение че и на двата отбора ходим по една шепа хора ......някой като чете и ще каже че средната посещаемост на Ботев и локо е по 50 000 на мач . супер безмислена тема ....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- Alternative
- Контакти:
SHYNE написа:не знам за кви жълто-черни и черно бели квартали става на въпрос при положение че и на двата отбора ходим по една шепа хора ......някой като чете и ще каже че средната посещаемост на Ботев и локо е по 50 000 на мач . супер безмислена тема ....
Защо бе shyne какво толкова,човека си пита.

- slavia_forever
- Контакти:
stan71 написа:koki950 написа:Изгрев
Да прав си ,по -голямата част от "Изгрев" са ботевисти ,има дори фракция с такова име,но "Столипиново" 90 % си е черно-бяло ,това е неоспорим факт!!!
[offtopic]Провокации и от двата "лагера", ще бъдат санкционирани.[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
Meto_1912 написа:Кършияка
+1! Когато играехме в Яворов 70 % бяха от Ботев! Аз и още едно момче бяхме и си останахме Локомотивци!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!