Легендарния Ботев се възражда на 24 април

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Легендарния Ботев се възражда на 24 април

Мнениеот botev_1912 » 30 мар 2010 11:49

botev fo написа:
BultraStyle написа:Какво става със синдика ?

Нека да ти отговори потребителя дето написа тема,че до дни влизал синдик.

Форевъре, ние имаме нужда от лидер, лидер който да може да поема отговорности, някои който да е всезнаещ и всеможещ, някой като теб, който да ни поведе към светлото бъдеще на отбора, аз вярвам в теб въздесъщи!

Твой голям фен botev_1912!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 30 мар 2010 12:08

kanari написа:вечнаГ аширГ !!!

Няма нужда да ставаме провинциалния Левски/ЦСКА, гнус ме е как трите отбора си разпределят нещата в последните години. Едни и същи са, само дето Литекс не е от София (засега)...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 30 мар 2010 12:22

veseo написа:

Няма нужда да ставаме провинциалния Левски/ЦСКА, гнус ме е как трите отбора си разпределят нещата в последните години. Едни и същи са, само дето Литекс не е от София (засега)...

Стига бре, в Ловеч според мен за момента има най-добра организация, и ДЮШ-а им е в перфектно състояние!

Че се дава е ясно, но в България без да се дава - НЕ СТАВА!!! И то се дава не толкова да те подпират, а защото ако не дадеш - 100% ще те режат!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 30 мар 2010 12:43

botev_1912 написа:
veseo написа:

Стига бре, в Ловеч според мен за момента има най-добра организация, и ДЮШ-а им е в перфектно състояние!

Че се дава е ясно, но в България без да се дава - НЕ СТАВА!!! И то се дава не толкова да те подпират, а защото ако не дадеш - 100% ще те режат!

И като дават Латексите, докъде я докараха, до трактористите от Беларус.Айде няма нужда от даване, защото от това даване, подпиране и тем подобни в БГ, като излезнат нашите отбори в Европа и се почва със срамните резултати.Мерси ама по-добре моят отбор да не играе в Европа, отколкото да се излага със срамни резултати, плод на класиране чрез подпиране, а не чрез игра.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 30 мар 2010 12:59

Sunway написа:
botev_1912 написа:
veseo написа:Няма нужда да ставаме провинциалния Левски/ЦСКА, гнус ме е как трите отбора си разпределят нещата в последните години. Едни и същи са, само дето Литекс не е от София (засега)...

И като дават Латексите, докъде я докараха, до трактористите от Беларус.Айде няма нужда от даване, защото от това даване, подпиране и тем подобни в БГ, като излезнат нашите отбори в Европа и се почва със срамните резултати.Мерси ама по-добре моят отбор да не играе в Европа, отколкото да се излага със срамни резултати, плод на класиране чрез подпиране, а не чрез игра.

+1
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 30 мар 2010 13:15

И аз на това се надявам :) Ред ни е и ни се пада :)

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 30 мар 2010 14:26

Големи победи се постигат с голям отбор!А,един отбор е толкова голям,колкото е любовта на хората.В тази насока ние сме просто ВЕЛИКИ!Ако това е истина, явно и той самия го е осъзнал.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 30 мар 2010 17:16

3latan написа:

Големи победи се постигат с голям отбор!А,един отбор е толкова голям,колкото е любовта на хората.В тази насока ние сме просто ВЕЛИКИ!Ако това е истина, явно и той самия го е осъзнал.

Пак започнахте!!!
:) :) :)
Аладин и вълшебната лампа(ламба) :mrgreen:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 30 мар 2010 17:35

botev fo написа:Никой няма нужда от лидер!!!Досатътчно е в един цивилизован диалог всеки сам да има отговорноста инфото което предоставя на феновете да е 100% вярно.Не напразно държа на фактологията,а иронията запази за себе си!!Знаеш,че и аз я владея ...горе-долу.
Говориш за цивилизован диалог. Да! Това е хубаво. Само че вместо да влезнеш и да напишеш нещо от сорта "Засега не се знае кога ще дойде синдик" понеже явно и ти незнаеш, предпочиташ да започнеш със заядливото "Нека автора на темата да каже".
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”