Идеалната 11-ка на Ботев за всички времена

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

staria
Контакти:

Re: Идеалната 11-ка на Ботев за всички времена

Мнениеот staria » 29 ное 2009 15:38

Шврнц Тпрунков написа:
staria написа:Къде са 120 национални играчи? Ако е толкова трудно и на 50 ще съм доволен....

Друго е трима като вас...

Ако искаш да си мерим пишките, да видим кой отбор има повече футболисти с повече мачове в националния отбор? Но причината за включването ми беше всъщност, че един малоумник изръси една цифра, която и баба му няма да повярва, че е такава, друг веднага го подкрепи.... И за да не стане от 100 пъти повтаряна лъжа истина, реших да се "намеся". Да не стане като онази снимка с посрещането на Ботев от 1929 година, пред една сграда, която 1929 година още не е била построена....

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 29 ное 2009 16:15

staria написа:
Шврнц Тпрунков написа:
staria написа:Къде са 120 национални играчи? Ако е толкова трудно и на 50 ще съм доволен....

Друго е трима като вас...

Ако искаш да си мерим пишките, да видим кой отбор има повече футболисти с повече мачове в националния отбор? Но причината за включването ми беше всъщност, че един малоумник изръси една цифра, която и баба му няма да повярва, че е такава, друг веднага го подкрепи.... И за да не стане от 100 пъти повтаряна лъжа истина, реших да се "намеся". Да не стане като онази снимка с посрещането на Ботев от 1929 година, пред една сграда, която 1929 година още не е била построена....

Единствения малоумник тук си ти, фен на смешно отборче, чиито легенди са от...НЕбългарски произход! Какви са точно, едва ли може да се проследи в родствено отношение. Да не говорим пък за тия, дето дълги години са играли за Ботев! С една дума казано - СБИРЩАЙН.
А твоето бабе вярва ли, че щом срещу марулите през 84-та сте събрали 40хил., това значи че капацитета на Голямата къща е бил толкова? Поне май нещо такова твърдяхте :lol: :lol: В уикипедиата даже сте написали, че имало 68 000 (!!!). Мижитурки :lol: :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 29 ное 2009 16:19

Старче, не прехвърляй проблемите ви върху нас. Момчето е преувеличило с бройката, едва ли е с цел да изпъкнем като отбор, каквато конспирация виждате вие. В същото време, да ми говориш за лъжата повторена за да стане истина, айде вижте гредата в собственото си око, преди да говорите за сламката в нашето. Мисля, че няма нужда да навлизаме допълнително в излишни спорове, които никога не приключват, защото всеки от нас си държи на мнението и тълкуванието.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 ное 2009 16:22

ogg написа:
Единствения малоумник тук си ти, фен на смешно отборче, чиито легенди са от...НЕбългарски произход! Какви са точно, едва ли може да се проследи в родствено отношение. Да не говорим пък за тия, дето дълги години са играли за Ботев! С една дума казано - СБИРЩАЙН.
А твоето бабе вярва ли, че щом срещу марулите през 84-та сте събрали 40хил., това значи че капацитета на Голямата къща е бил толкова? Поне май нещо такова твърдяхте :lol: :lol: В уикипедиата даже сте написали, че имало 68 000 (!!!). Мижитурки :lol: :lol:

Браво интелект. Сигурно си от кръга "мисъл". Обори ме и се махам от този форум.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 29 ное 2009 16:27

sorcererals написа:Старче, не прехвърляй проблемите ви върху нас. Момчето е преувеличило с бройката, едва ли е с цел да изпъкнем като отбор, каквато конспирация виждате вие. В същото време, да ми говориш за лъжата повторена за да стане истина, айде вижте гредата в собственото си око, преди да говорите за сламката в нашето. Мисля, че няма нужда да навлизаме допълнително в излишни спорове, които никога не приключват, защото всеки от нас си държи на мнението и тълкуванието.

Сорсе, какви проблеми прехвърлям? Според теб, защо момчето е преувеличило с бройката(особенно сравнявайки тази бройка с 4ка от нас)? И аз мисля, че няма нужда от излишни спорове, но този може да се реши лесно, все пак не става въпрос за цифри от посещения на мачове, а за конкретни такива.... Млъквам и се махам, както споменах в предния пост, теб те уважам, затова реших да ти отговоря.

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 29 ное 2009 16:31

За кое да те оборя бе интелект? За Сандъка, Еросян ( :lol: ) или за Кики-рики??? Да те оборя за 40-те хиляди или за 68-те??? Или ако искаш и за Спортклуб да се оборваме, жск-арче? Много станаха, то и вие така се омотахте в измишльотини, като пилета в калчища :lol:
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 29 ное 2009 16:54

96 са до 92-ра.ако се включи и състава при брокерите+минев,какалов,домакинов и дънди са над 120
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 29 ное 2009 17:08

Рlovdivesamona6, браво за статистиката! Да си затворят най-накрая устите и да видят, че не всички са въздух под налягане като тях.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 29 ное 2009 17:20

ogg написа:Рlovdivesamona6, браво за статистиката! Да си затворят най-накрая устите и да видят, че не всички са въздух под налягане като тях.

Той сега пловдиврам ще дойде да обясни как това, което е показано, е:

а) Нагласено,
б) Невярно,
в) Това са локомотивци, обаче са играли с грешен екип,
г) Спортклуб до гроб!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 29 ное 2009 17:42

Шврнц Тпрунков написа:
ogg написа:Рlovdivesamona6, браво за статистиката! Да си затворят най-накрая устите и да видят, че не всички са въздух под налягане като тях.

Той сега пловдиврам ще дойде да обясни как това, което е показано, е:

а) Нагласено,
б) Невярно,
в) Това са локомотивци, обаче са играли с грешен екип,
г) Спортклуб до гроб!

Ами естествено, че е нагласено, нали е писано от "лошите" ботевисти, а не от техните "духовни водачи", чието мнение винаги е миродавно и е най-компетентното :lol:

Върни се в “Ботев”