Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: Локо мездра - Ботев(прогнози и мнения)
Някой интересува ли го наистина как ще свърши този мач?
Вие сте се побъркали, след седмица , а може би и по-рано ние няма да имаме нашия Ботев, те ми се тревожат за резултата с някви селяци.
Вие сте се побъркали, след седмица , а може би и по-рано ние няма да имаме нашия Ботев, те ми се тревожат за резултата с някви селяци.
bucky_barabata написа:99% мача е уговорен за ТР. Мездра от тва се издържат, така че няма кво да правим прогнози. Няма да има логика в тоя мач.
кажи тр поне да заложим ида спечелимот това
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!
Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат
damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .
gogova4o написа:bucky_barabata написа:99% мача е уговорен за ТР. Мездра от тва се издържат, така че няма кво да правим прогнози. Няма да има логика в тоя мач.
Те на чистачите не плащат-ще уговарят мач??? Освен ако завърши 0:5 , та от залагания да изкарат по някой лев.
polit56
абе то да нямаш син атанас, фен на ботев, играе шах? фамилия като тази тук ... почти?
абе то да нямаш син атанас, фен на ботев, играе шах? фамилия като тази тук ... почти?

- bucky_barabata
- Контакти:
gogova4o написа:bucky_barabata написа:99% мача е уговорен за ТР. Мездра от тва се издържат, така че няма кво да правим прогнози. Няма да има логика в тоя мач.
Не казвам, че го знам, а че Мездра от тва се издържат (а и ние не сме много по-добре) и че няма смисъл да си хабим думите, като нищо чудно вече всичко да е решено.
- dagger1912
- Контакти:
0:2 краен резултааат ... Ако не го уцеля ще извинявате,но това е поради ранния час ... Айде лека нощ и стискайте палци да ги биеем! 

И аз съм за 0:2. Ще е трудно да вкараме два. Досега само веднъж сме го правили на Пуф-паф София. От друга страна срещу Докота играем добре така, че:
"Гара Мездра-а-а.
Кой сляа, да сляа.
Кой вляа, да вляа.
Влакът шъ стои 5 минути."
"Гара Мездра-а-а.
Кой сляа, да сляа.
Кой вляа, да вляа.
Влакът шъ стои 5 минути."
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
-
- Контакти:
БРИЬОЛИ
ТИНАЦИ ГУСТАВ ОЛА СИРИНЯНО
ДЗАНОЛЕТИ БРИЦИ
МОРИНИ
РЕБЕКА КАРЛЕ
САРДЕЙРА
АКО ИЗЛЕЗЕМ С ТОЯ ОТБОР..... БИЕМ 0-2
ТИНАЦИ ГУСТАВ ОЛА СИРИНЯНО
ДЗАНОЛЕТИ БРИЦИ
МОРИНИ
РЕБЕКА КАРЛЕ
САРДЕЙРА
АКО ИЗЛЕЗЕМ С ТОЯ ОТБОР..... БИЕМ 0-2
-
- Контакти:
Напълно съм сагласен с горното мнение. Това е най добрия вариант на отбора.Има и нещо друго със Локомотивите в Агрупа ни върви.Софиското доко" Х "нашето ги бихме идва ред и на третия локомотив.
1-3 с дебютен гол на бразилчето и дежурния гол на Морини.
1-3 с дебютен гол на бразилчето и дежурния гол на Морини.