Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- max_danieli
- Контакти:
Re: Локо Сф-Ботев Пд - Купа на България
100 % нагласен жребий.Преди 2 години когато играхме полуфинал срещу Ловеч, до такава степен ги изплашихме т.нар. ръководители в БФС, че решиха в близко бъдеще поне да си връзват гащите отрано отрано.Да не земе да стане пак някоя "изненада", както тогава.Като казвам "изненада" то тоя термин се използва повече от тези споменати горе ръководители като за пред хората.Иначе за тях тогава бяхме "непредвиден случай" по-скоро.За нас си ние си знаем че едно време такова едно постижение беше съвсем нормално явление че да не кажа и по-силни думи че беше провал.Та ......... относно как нагласяват жребия.Чувал съм за някакъв вариант със студени и горещи топки или нещо от сорта.Вадиш студените топки от хладилника и леко стоплените от фурната точно преди жребия и даваш на "инструктирания" да тегли. И понеже на господата им е ясно че на Колежа се играе трудно и можем да бием всеки един отбор тука, а навънка играем слабо, решиха 2-ра поредна година срещу отбор от 1-та 4-ка да сме гости.Тва е.Моля се само дано да има сделка и то да стане по-скоро и новия собственик по някакъв начин да им скръцне със зъби на самозабравилите се господа от БФС и да спрат с гаврата спрямо нас, щото както ни провокират тука разни съдии,в скоро време ще се стигне и до смъртен случай, и пак виновни ще излезнем ние феновете, а никой не гледа кой е истинския провокатор, или по точно те знаят кой е, ама не им утърва да го кажат
Мисля,че ще е 2-1 за Локото
абе мама му стара,тъй ли някой от т.н. грандове не се падна да играе в Пловдив или Ст.Загора,ами всички гостуват на обречени отборчета
Един голям бУЙ за бфс-то и нагласения им жребий
Така е сигурно,че грешка няма да стане и "правилните" оБори ще продължат.

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
portokal написа:Сигурен съм , че пак ще ги бием. Точен резултат 1:3 с 5 лв.
Предлагам ти друга сделка: Ако можеш да дадеш гаранции на всеки, който ти даде по 5 лв., че ще победим в София ще станеш доста заможен.
105 години / 4 поколения ботевисти!
- pasaden
- Контакти:
Кво ви пука.
Ако ще взимаме купата трябва да можем да бием всеки.
Ако няма да я взимаме - кво значение има кога ще отпаднем

Ако ще взимаме купата трябва да можем да бием всеки.
Ако няма да я взимаме - кво значение има кога ще отпаднем

100 години символ на Пловдив
- ultrasloko_sf
вас нема кво да ви коментираме за мене ботев е като вихрен родопа и тн. биеме 3-0 и тва е. интересно ми е колко ще дойдете.да видим голямата публика на католиците дали ще са повече от 200. пък до тогава си играйте на сделка или не. христолов ние сме с теб! 

-
- Контакти:
И 20 да дойдем пак ще сме повече от вас
А ако Ботев е като Вихрен и Родопа,то Локо София е като децата,дето секи ден ритат на площадката зад нашия блок.

А ако Ботев е като Вихрен и Родопа,то Локо София е като децата,дето секи ден ритат на площадката зад нашия блок.
КАУЗА КОЛЕЖА!
ultrasloko_sf написа:вас нема кво да ви коментираме за мене ботев е като вихрен родопа и тн. биеме 3-0 и тва е. интересно ми е колко ще дойдете.да видим голямата публика на католиците дали ще са повече от 200. пък до тогава си играйте на сделка или не. христолов ние сме с теб!
ЯШ МИ КУРА БЕ ******** ! 10 ЧОВЕКА ОООО 10 ЧОВЕКА !!!

- ultrasloko_sf
само че и децата по площадките знаят че локомотив е много по велик отбор от ботяф.нека мине мача после ще говорим и броим 

-
- Контакти: