БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Re: БФС иска „А” група без пловдивски отбори

Мнениеот gogova4o » 11 ное 2009 20:05

Ki Cho написа:Corwin, да приемем, че ще се съглася за някои неща с теб. Все пак има неща, които обаче съвсем не са както ги описваш или поне не са съвсем така. Примерно Абърдийн са си в елита на Шотландия, но са се превърнали в нещо като Славия - просто регистрират присъствие.

Все пак да оставим Highlanders на мира.
1. Съгласен съм, че две професионални Б групи са твърде много. Предпочитам обаче намалението да не е в броя на играещите там отбори, а в броя на футболистите с професионален договор в клубовете. 9 - 10 са достатъчно.
2. Не съм сагласен с намаляването на броя на отборите в А група.
По умно ще е да се намалят безумните пари, които им са раздават като заплати. Днес направо бях втрещен - 8769 BGN средна заплата в Левски ????? :?: ????? Как бре хора? Аз съм лекар, зная четири езика, работя за международна лекарствена фирма и отговарям за продажби от над милион и не мога да докарам и 1/4 от тази заплата. Могат ли хора като Йовов, Сърмов, Миланов, Рабех и разни подобни, да гарантират, че ще докарат в касата на Левски ПО четири милиона на човек? Къде е икономическата логика??? НЯМА ??? Затова и Футбол няма, защото като си решил да се правиш на БИГ-БОС и раздаваш подобни заплати, единственият начин да продължаваш да го правиш с години е ИЗМАМА и КРАЖБА по всички възможни начини.Скоро бях писал в един форум, че ако съм служител на фирма и разбера, че фирмата ми раздава такива заплати на пишман ритнитопковци като нашите, ще вдигна стачка на втория ден.
Но и футболистите не са виновни, защото, те ядат баницата, която други им дават.
Хайде нашите футболни управници, вместо да мислят простотии, да помислят, колко от играещите в първенството наистина заработват заплатите си?
Хайде да дам предложение - като в Америка, всяка лига има правила за заплати на играчите - от толкова до толкова. Ама Лейкърс имат мноого фенове и могат да дават повече - сори
Да погледнем ФИА - максимален бюджет толкова. Ама ... ние можем да изхарчим и повече, мрънкат от Ферари - най-популярния тим. Сори - правилата са за всички еднакви. Добруването на ФИА и Спорните лиги е по-важно от това на един или друг отбор.

Така е и у нас. Не сме по-различни. Никак.
Вместо да намаляват отборите, нека сложат рамки на заплатите. От толкова, до толкова. И какви данъци се плащат, ще е ясно и колко чинат прехвалените звезди също. А най-баш ясно ще е откъде се взимат парите.

много си прав , но у нас пак ще намерят вратички,а дали заслужават такива заплати е друга тема
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 20:07

plovdivmraziselskiq написа:МЕЧТАЙТЕ СИ, ШОПИ МРЪСНИ!!!!!!!!! ПЛОВДИВ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!

... а не ща! Да дойдат селяците при нас и да станем ние София. Мерси !!! Културна и футболна столица ми стигат.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 11 ное 2009 20:17

Ki Cho написа:
plovdivmraziselskiq написа:МЕЧТАЙТЕ СИ, ШОПИ МРЪСНИ!!!!!!!!! ПЛОВДИВ СТОЛИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!

... а не ща! Да дойдат селяците при нас и да станем ние София. Мерси !!! Културна и футболна столица ми стигат.

сглавно Ф
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 11 ное 2009 20:18

То така ще си е добре да ги смъкнат отборите в "А" група, но защо пък си мислите, че не искат пловдивските отбори, а? ;)
Не са казали, че не ги искат, а просто вече изискванията са вече като на Уефа, не може все да караме с такива порутени стадиони. Вярно е, че феновете не си избират президентите. Ако можеха, щяха от ряз да разкарат двата си "любими" президента - Галя и Христолов... Време е вече да се вдигне нивото в България! Дори и да ги махнат тях, нека покажат новите им собственици, че ги е грижа за отбора им и да дадат пари за стадиони и от нищо, ще се върнат пак в елитната ни лига ;)

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 11 ное 2009 20:23

изискванията са за 8000 паркоместа,много малко стадиони в БГ имат място около тях за това.тогава трябва да се строят нови ли по полето
Teo написа:

Станко

damageplan

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 11 ное 2009 20:27

Дано малката перука да не послуша голямата.
Когато държавата се загрижи за футбола и даде преференции за хората иневестиращи в него ,тогава да поставят такива изисквания. Както каза някой преди мен ,за вътрешното първенство е пожелателно.
Без Пловдив тази АПФГ ще бъде буфосинхронистка група ,това е!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 11 ное 2009 20:32

При цялото ми уважение, какъв ви е проблема? Не са виновни БФС, че и без това след края на тоя сезон "А" група ще е без пловдивски отбори :| И с нова наредба и без, отборите са на дъното раздирани от всякакви гнусни интриги на собствениците. Да, къса сърцата на феновете, но това не променя реалността. И миналата година натам бяха тръгнали нещата, за щастие се разминаха... да видим тази дали ще приключи благополучно.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 ное 2009 20:34

Феновете НЯМАТ значение, който има пари е в играта, който не аут.
Хипотетично, утре Манчестър свършват кинтите и какво става с отбора?
Изображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 11 ное 2009 20:39

PFC Litex написа:Феновете НЯМАТ значение, който има пари е в играта, който не аут.
Хипотетично, утре Манчестър свършват кинтите и какво става с отбора?

Купува го Гришата и готово ...
Ловеч не заслужава ПФК Литекс
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 11 ное 2009 20:40

Да си направим собсвена, Пловдивска група, Регионална - отново ще сме трън в очите на софиянци! И пак на нашите мачове ще има повече публика и ще са по интересни и истински. Не зная в това БФС, какво мътят, ..те вместо към Европа да погледнат към Латинска Америка!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Върни се в “Ботев”