Bultras-завръщането!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Bultras-завръщането!
Аtila,кажи нещо хубаво ,да може ептен да не спим тая вечер.
PLOVDIV PEE 1912 написа:Аtila,кажи нещо хубаво ,да може ептен да не спим тая вечер.
Ми кво да ти кажа!Гледам как всички се радват и не смея да пиша!Смея се на рекламата с яката мацка и хемороидите и си викам дай боже и на селския да му излезнат:)) Иначе нещата вървят в положителна насока.Христолов няма как да се откаже да продаде АД-то,тъй като е комплект с Авиотехника.И 2-те дружества са в несъстоятелност
От вчера ма бюрото на шефа ми има заявка за отпуск.В събота неработен ден му разправям че е за всички канари,той не ми вярва.Не искат да ме пуска и ще има панаир голям.Мрял гинал съм на стадиона.Даже мисля от утре да се почвам.Аз като им цъфна в отровено състояние,няма как да ме пуснат на срещи с клиенти
Дано да бием,защото това са задължителни 3 точки,ако искаме да се спасяваме тази година.За събота новите,очакват да видят пълен колежа.Трябва да се постараем да им покажем,че са взели безценно нещо.
Честито, канари! Върнете старата слава на най-добрия пловдивски отбор!
И един хубав колаж...

И един хубав колаж...

От ЦСКА или от "Левски", ние сме преди всичко БЪЛГАРИ! Нека не позволяваме да ни разделят и насъскват едни срещу други!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Аtila,кажи нещо хубаво ,да може ептен да не спим тая вечер.
А знаете ли за проекта?
- Alternative
- Контакти:
ko6rata написа:Честито, канари! Върнете старата слава на най-добрия пловдивски отбор!![]()
И един хубав колаж...
Мерси!
Колажа-Брутално!

Верно ли и че костюми ще им правят ?

Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- PLOVDIV PEE 1912
Mисля ,че доста хора не вярват на сделката.Няма да успеем да напълним стадиона(30 000).Трябва да мине време и действително да има резолтати.
- Тракиец 1912
- Контакти:
Абе едно 10 000, 15 000 си е стабилна работа като за отбор с 0 точки. А пък ако опердашим Славия гледай кво става другия път... 
-
hristian2004
и какъв е проекта атила
portokal написа:Верно ли и че костюми ще им правят ?![]()
За костюми не знам.Разбрах,че се търси рейс.Докато се намери май,ще ги карат с някъв дето трябва от Италия да дойде... не знам колко е вярно обаче.Инфото,което преди споделях беше чисто финансово и то защото имаше хора около мен,които имаха интерес да знаят какво става и от там разбирах някои неща.Вече новите какво ще правят и какво искат да правят нямам представа.Нямам хора в кухнята:)))Поне все още де...