Лудогорец - Ботев Пд / 19.09.15 / 20:00ч 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: Лудогорец - Ботев Пд / 19.09.15 / 20:00ч
Залагай каруцата,манго 

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
[/quote]Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача ![/quote]
Нали се сещаш че ако бчхме 5 пъти поред шампиони с чисто нов стадион щяхме и по повече да сме
без оправдания,шалварчета,ако имаше още безплатни кремвирши и билети щяхте да сте на стадиона а не по 500 шалварчета на мач
[/quote]
Ако бяхте?!
— ....ама не сте! — „С пръдня, боя не става!”
Стадион си имахте, но мустакатият ви идол го бутна!
Сега си имате по нов и от онзи на Лудогорец, пасващ идеално на футбола който предлагате и манталитета ти — селски и недодялан![/quote]
Доживяхме, братя българи - резаци да ни наричат селяци! Ама сигурно тая поговорка те не я знаят (няма я в Корана
): Идва видовден! Той, гелосания, по-различен ли е от мустакатия? А що се отнася до футбола, който предлагаме - да, прав си, не е хубав (не че вашият е прекрасен напоследък). Ама не е селски, МОЦовски - това само вие го можете. Къпете се още малко в "народната любов", щото с идването на арменеца гърнето (производителят на хапчета) си намери похлупака (пласьорът на хапчета). Живи и здрави, весели сандвичи!
Нали се сещаш че ако бчхме 5 пъти поред шампиони с чисто нов стадион щяхме и по повече да сме

Ако бяхте?!

Сега си имате по нов и от онзи на Лудогорец, пасващ идеално на футбола който предлагате и манталитета ти — селски и недодялан![/quote]
Доживяхме, братя българи - резаци да ни наричат селяци! Ама сигурно тая поговорка те не я знаят (няма я в Корана

- Thurman Murman
- Контакти:
miro_rz написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:miro_rz написа:Нека да не спорим за глупости .
Няма как град с население 30 хил. да пълни всеки мач стадион с 8000 капацитет . А ти знаеш ли ,че в Пловдив живеят повече цигани от колко е голям моят град. Нужно ли е да Ви наричам цигани или помаци заради ЦВ . Смешни и жалки ставате с тези глупости .
Хапвай кремверши и се труди над амфетите.Кога дорастнахте за футбол ,за да ви слушаме глупостите.В центъра на града ви се говори на турски.И тов го знае цяла България.Стадиона ви се пълни с работници на Домус ага.Кетърингови фенове,взехте се много насериозно с бутиковият отбор на Гелосаният нарцис.
Ще ни слушаш глупостите и още как . Имаме повече купи от вас , пробив ЛЕ и ШЛ . Продадохме за рекордна сума футболист , купихме за рекордна сума друг . Ще имаме най-добрата база и най-добрия стадион . Друго искаш ли ?
Само ще ти каза ,че едва 400 човека работят в неговият завод . Това , че има доста турци в града е проблем така ли ? И аз не се кефя в центъра на Пловдив да гледам цигани ама не съм тръгнал да сера във форума заради това .
Селяци прости, колкото и купи да ви пазари оня мазния, каквото и да ви построи, си оставате най-обикновенни платени, рязани циркаджии с наврян кренвирш в миризливите, лилави джуки. Еднодневки от анадолски произход. Изнасяйте си миризливите шалвари и отивайте да се обяснявате на Милсами колко сте велики. За нас сте просто едни фекалии и бежанци, и нищо повече.

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача ![/quote]Възрастен написа:

Ако бяхте?!

Каква мирис, каква воня!!!

По приказките ви лъха, циганска простащина!
Извинете ме за грубостта, но предизвиквате.
мили написа:Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача !Възрастен написа:

Ако бяхте?!

Извинете ме за грубостта, но предизвиквате.[/quote]
Каквото повикало, такова се обадило, моето момче (или момиче). Но и това не го пише в Корана, нали? Не се коси - ще ти мине. Аз ходя на мачове почти 50 години, ти ходиш 5. Футболът (както цялото човешко развитие) се движи по синусоида - сега си на върха, утре ще си долу. Не се възгордявай, приказката е на приключване - първите признаци са налице....
- sudromanista73
- Контакти:
мили написа:Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача !Възрастен написа:

Ако бяхте?!

Извинен си мамин златен.......Айде сега измий си краката на чешмата отвън и влизай в каруцата да дремнеш...

miro_rz написа:Ще ни слушаш глупостите и още как . Имаме повече купи от вас , пробив ЛЕ и ШЛ . Продадохме за рекордна сума футболист , купихме за рекордна сума друг . Ще имаме най-добрата база и най-добрия стадион . Друго искаш ли ?
След време ще сте един от най-титулуваните отбори по В групите, единствения отбор с пробив в ШЛ и ЛЕ във В група, отбор продал футболист в Бундеслигата и играещ във В група,отбора с рекорден трансфер във В група. Там ще има да се хвалите и ще ви гледат отдалече и ще цъкат с език. Всичко това до максимум 5 години

Възрастен написа:мили написа:Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача !Възрастен написа:
Нали се сещаш че ако бчхме 5 пъти поред шампиони с чисто нов стадион щяхме и по повече да смебез оправдания,шалварчета,ако имаше още безплатни кремвирши и билети щяхте да сте на стадиона а не по 500 шалварчета на мач
Ако бяхте?!

Каквото повикало, такова се обадило, моето момче (или момиче). Но и това не го пише в Корана, нали? Не се коси - ще ти мине. Аз ходя на мачове почти 50 години, ти ходиш 5. Футболът (както цялото човешко развитие) се движи по синусоида - сега си на върха, утре ще си долу. Не се възгордявай, приказката е на приключване - първите признаци са налице....[/quote]
Дедо гледъл съм мачове на живо в Германия , Холандия и сега гледам в Англия . Гледал съм на живо настоящ Световен шампион . На 28 съм и съм ходил на такива стадиони , че само може да мечтаеш. Мачовете в ЛЕ и ШЛ бяха нещо нормално за мен . Не мога да отрека , че съм ходил и на много мачове в окръжна , В и Б група . Футболът не започва с Л-ц и не свършва с него .
Лека нощ и ако желеш да ти кача 200-300 снимки да се нагледаш на стадиони.
veselinsk написа:miro_rz написа:Ще ни слушаш глупостите и още как . Имаме повече купи от вас , пробив ЛЕ и ШЛ . Продадохме за рекордна сума футболист , купихме за рекордна сума друг . Ще имаме най-добрата база и най-добрия стадион . Друго искаш ли ?
След време ще сте един от най-титулуваните отбори по В групите, единствения отбор с пробив в ШЛ и ЛЕ във В група, отбор продал футболист в Бундеслигата и играещ във В група,отбора с рекорден трансфер във В група. Там ще има да се хвалите и ще ви гледат отдалече и ще цъкат с език. Всичко това до максимум 5 години
Е аз поне видях всичко за разлика от теб .
Пийте си студената ракия и бира Майни и нека не спамим за глупости . Живи и здрави .

mark1926 написа:Cicero написа:miro_rz написа:Колко е по-голям Пловдив от Разград ? Нали се сещаш , че ако Ние ходим по 3000 човека , Вие трябва да ходите по 30 000 на мача !
А хартиените трябва да играят на Маракана, нали? Истината е, че Пловдив е футболен град и отборите са в сърцата на хората. При вас 90% от привържениците са фенове с корема, ако ме разбираш правилно! Може след 20-30 години, да говорим за нещо друго, но дотогава, тези като теб, който милеят за клуба, ще се знаете поименно.
По темата: битката на двете Л-та тази година е ясна. Ние колкото сме получавали от Литекс през последните години, сега трябва да си го върнем. Затова очаквам Ботев да скочи на кило кръв и метър кожа в Разград и да опита да лиши орлетата от точки. При моментното състояние на шампиона и при огромен късмет в завършващия удар за нас, може да си тръгнем дори с победа! Смело 0:1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Каквото сме получавали от Литекс сега трябва да им върнем- КАЗАНО КАТО НЕЩО НОРМАЛНО, това ли е БотевЪ, мачове под масата, а иначе кръв и кожа.
СМЕЛО, ТОВА Е НЕВИЖДАН СРАМ ...
С малцинствата не говоря!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".