Лудогорец - Ботев Пд / 22.03.15 / 13:00 Часа 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Ботев Пд 22.03.15 (Неделя) 13:00 часа
Спектаклите на Байерн и Реал бледнеят пред представянето ви в този мач с клоуна на вратата на Литекс
Ч-Б П Д В Е М
А ве , каквото стане . Да му мислят гората , те са фаворитите.
est. 1912
volf написа:Лудогорец е най-стойностният отбор откъм спортно техническо и организационно ниво и това го прави фаворит срещу всеки отбор на Балканите!
Aмамоуууууу...
Сега,според твойта логика, родния ви Истанбул може и да не е на Балканите, но географията казва друго.
А във въпросния град има 3 отбора,всеки от които ше ви надуе шушоните по роднински е така,с лекота...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Emmanuel написа:След днешното 5:0(без дузпи и червени картони) още ли вярвате, че ще вземете нещо от мача?
Разбира се!
Увереността ни даже се засили.
Ботев е МНОГО по-стойностен отбор от Ловеч.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
[center]
[/center]
Като махнем Гамаков, който Дербито са забравили, че е наказан заради картони, наистина ще има дилема кой да започне на върха на атаката и на левия бек. Аз се надявам Марин да е титуляр.
[/center]Като махнем Гамаков, който Дербито са забравили, че е наказан заради картони, наистина ще има дилема кой да започне на върха на атаката и на левия бек. Аз се надявам Марин да е титуляр.

- atanas7510
- Контакти:
Лудогорец са фаворити Ботев може само да спечели от този мач. Прогнозирам минимална загуба или оптимистично равенство.
Ботевъ Пловдивски написа:наистина ще има дилема кой да започне на върха на атаката и на левия бек. Аз се надявам Марин да е титуляр.
Ахаха, е как па го измисли че щяло да има дилема?
Да предпочетеш мухата без глава Цветанов пред Чука ще е признак на тотална дебилщина.
За левия бек и аз съм за Марин, Филипов ще го развинтят...
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Момчил си заслужава всички критики, но едно не може да му се отрече - бяга много и ангажира доста от противниковите футболисти. Така беше и срещу ЦСКА. Като излезе, нашите се прибраха в своята половина, защото вече бяха капнали.
Цветанов, ако не е толкова лаком и нетърпелив за футболна изява, ще е суперценен футболист. Грешката му е, че или не поема отговорност, когато трябва, или започва да се прави на Марадона, а няма неговите качества и бързо му вземат топката.
Цветанов, ако не е толкова лаком и нетърпелив за футболна изява, ще е суперценен футболист. Грешката му е, че или не поема отговорност, когато трябва, или започва да се прави на Марадона, а няма неговите качества и бързо му вземат топката.
Жълто-черен Пловдив написа:решката му е, че или не поема отговорност, когато трябва, или започва да се прави на Марадона, а няма неговите качества и бързо му вземат топката.
Именно!
Тва което си мисли че може и това което в действителност може при него се различават доста.
Все пак си е наш играч и докато е при нас аз няма да го плюя....много...