A група,18 кръг:Ботев-Хасково

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: A група,18 кръг:Ботев-Хасково

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 17:38

slash1912 написа:Хасково са симпатичен отбор,дойдоха в Пловдив да играят футбол,затова подходихме с уважение към тях и аристократично пропуснахме да ги разгромим.

Реалния резултат от мача е 5/6-0, просто нашите трябва да се вземат в ръце в атака и да започнат да вкарват поне половината си положения.
Доволен съм от старта на отбора под ръководството на Пепо.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 07 дек 2014 17:41

Освен от победата, която така или иначе си беше задължителна, най-доволен съм от препълнения стадион! Очаквах по-малко хора, с оглед разочарованието от мача с бежанците, но бях тотално опроверган. Пълни трибуни и стабилна подкрепа, която момчетата си заслужиха!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lh2NOWxV7xc[/youtube]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 17:49

Thurman Murman написа:Пълни трибуни и стабилна подкрепа, която момчетата си заслужиха!

E тва все пак е Ботев братле,нищо неочаквано не се е случило...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 дек 2014 18:32

Добре мина мача, въпреки че сбъркахме доста пасове и бях почнал да се нервя по едно време. Много добър Марин, за него се радвам най-много. Чукът дано си върне концентрацията точно за мача с "лудите" 8-) Вземем ли точки от тях, съм оптимист за продължаване в Топ 6 за плейофите.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 дек 2014 18:35

Ботевъ Пловдивски написа:Вземем ли точки от тях, съм оптимист за продължаване в Топ 6 за плейофите.

Тва с точките в Разград го забрави, най-многото което ще постигнем е почетна загуба.
Двата мача в които действително трябва да сме супер концентрирани и надъхани са домакинството на ЦСКА и мача в Лалута...

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 07 дек 2014 19:03

Цецо Чука написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Вземем ли точки от тях, съм оптимист за продължаване в Топ 6 за плейофите.

Тва с точките в Разград го забрави, най-многото което ще постигнем е почетна загуба.
Двата мача в които действително трябва да сме супер концентрирани и надъхани са домакинството на ЦСКА и мача в Лалута...

Аз съм си оптимист по принцип. Ако сме концентрирани в защита и средната линия се връща да помага, когато е необходимо, можем да ги изненадаме на контри, още повече, че играта по крилата става по-добра. Томаш ще липсва много, но ако Лъчо (ако е здрав, защото това куцане днес не беше на добре) и Гамачето дадат всичко от себе си, може да не си тръгнем валат :) Всеки мач до плейофите ще е като финал, това е истината.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Agnostic front 1912
Контакти:

Мнениеот Agnostic front 1912 » 07 дек 2014 20:34

Важното е,че се завърна духът на отбора!Пепо започна с по-офанзивна схема,което много ми хареса. :) Реално,резултатът трябваше да бъде 6/7:0.
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 07 дек 2014 22:48

Вуичо плеимеикър

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 08 дек 2014 00:47

Цецо Чука написа:
[ "Себастиан Фетел"]1:2

[ "dzhambov"]1X2 е мача,жълтите са в нокдаун и едва ли Пенчев ще ги вдигне.

[ "terata"]0:2

[ "FCH"]Tрадициите са, за да се нарушават - 0:1!

[ "stefani"]1:2

[ "LokoMaina"]Труден мач- Х2.

Разбирачи ООД

Мечтата на букмейкърите са е такива като тея по-горе.Леля Стефка не знам да има една улучена прогноза за мач на БОТЕВ,дори като знак,за точен да не говорим.
Поредното доказателство колко далечна и неразбираема материя им е това футболчето на некои ора.

А иначе-добър старт на Пепо като старши,очаквани три точки.

Чука трябва да си намери главата това момче,трябва да се успокои и да почне да вкарва поне половината от стопроцентовите положения които му се създават и тогава наистина ще се превърне в страшилището което всички го чакаме да стане.

Извинявай, но аз не съм от Кюстендил! Прогнозата ми бе нереална, но по време на мача се видя, че не бе невъзможно да се случи!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 08 дек 2014 00:55

FCH написа:Извинявай, но аз не съм от Кюстендил! Прогнозата ми бе нереална, но по време на мача се видя, че не бе невъзможно да се случи!

Приятелю,с цялото ми уважение към Хасково и феновете му,днес извадихте нечовешки късмет и се отървахте само с два гола при реален резултат минимум 5-0 за нас.

Върни се в “Ботев”