Легендата Чико- изолиран съм от Ботев...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Възрастен
Контакти:

Re: Легендата Чико- изолиран съм от Ботев...

Мнениеот Възрастен » 05 дек 2014 22:47

mark1926 написа:-Петър Пенчев поема отбора. Ще успее ли да го стабилизира?

-Това е решение на ръководството. Мен ме боли това, че съм малко като изолиран от живота на Ботев. Мога да бъда в полза на клуба - за съвети. И Пепо Пенчев, и Коце Видолов са били мои футболисти. Това са момчета, на които винаги мога да помогна и да им кажа нещо, което ще бъде ценно за тях като бъдещи специалисти.

http://www.marica.bg/%D1%87%D0%B8%D0%BA ... 36726.html

Няма как да се съглася , че отношението към собствената им легенда- на ботевистите заслужава подобна изолация и неуважение :!: Той е избран за 4 най - добър играч в БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ :!:

Респект :!:

За твоя клиничен случай има едно поговорка: "Когато си умрял, ти не го знаеш, осъзнават го околните. Същото е и когато си тъп!" Радвайте се на победата, пийте си виното и бирата. Забравете за няколко дни комплекса. Че ще ви преследва вечно - няма спор. Изживейте си щастието, може скоро да не се повтори. :)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 05 дек 2014 22:49

Възрастен написа:Капитанче, да изреждам ли и аз? Колко години вашата легенда Гунди игра в "Ботев"? ....

Възрастния,като спомена за Гунди... :arrow: http://prikachi.com/images.php?images/292/5743292l.jpg Прочети го внимателно.А по темата - винаги е било така при вас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 05 дек 2014 22:56

NAPOLI_86 написа:
botevbeerboys написа:Много злоба има в черно-белите душички!Сега се захванаха с нашите легенди!Гледайте си вашите!Христо Бонев-Золума.Няма човек който го познава лично да каже добра дума за него.

Аз го познавам лично и мога само хубави неща и суперлативи да кажа за Христо Бонев - Зума

А къде бяхте загрижените черно-бели когато Г. Илиев изгони Зума от ръководството поради непрестанното му интриганство и го прати на трибуните :?: М :?: Къде бяхте :?:

Защо мълчахте като пукели тогава, а сега се вайкат и се тръшкат защо нашите легенди не били в ръководството :lol:

Няма по-жалки двуличници от вас .... :oops:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 05 дек 2014 23:16

Модератор ЛокоПД написа:
Възрастен написа:Капитанче, да изреждам ли и аз? Колко години вашата легенда Гунди игра в "Ботев"? ....

Възрастния,като спомена за Гунди... :arrow: http://prikachi.com/images.php?images/292/5743292l.jpg Прочети го внимателно.А по темата - винаги е било така при вас.

Е ,и? Не съм твърдял, че Гунди е ботевист, посочих на оная шматка и други (обратни) примери. Това само доказва, че "фенщината" е съществувала и преди. А нещо за "ЦСКА си е ЦСКА"? Или за онзи, дето дивя в рейса и пя "жълти курви", пък после искаше да играе при нас (разгеле, не стана)? "Легенда" е измислено понятие - за някой е един, за други - друг. Ей така, за забавление на населението. Той и Зума стана легенда заради едни гуменки....

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 06 дек 2014 00:01

1912plovdiv написа:
NAPOLI_86 написа:
botevbeerboys написа:Много злоба има в черно-белите душички!Сега се захванаха с нашите легенди!Гледайте си вашите!Христо Бонев-Золума.Няма човек който го познава лично да каже добра дума за него.

Аз го познавам лично и мога само хубави неща и суперлативи да кажа за Христо Бонев - Зума

А къде бяхте загрижените черно-бели когато Г. Илиев изгони Зума от ръководството поради непрестанното му интриганство и го прати на трибуните :?: М :?: Къде бяхте :?:

Защо мълчахте като пукели тогава, а сега се вайкат и се тръшкат защо нашите легенди не били в ръководството :lol:

Няма по-жалки двуличници от вас .... :oops:

Поредната лъжа- Зума не бе искан от траньора и легенда на Локо Ераносян- той си избра екипа с който да работи и станахме шампиони :!: А Зума тогава бе на всеки мач, обичан и възхваляван от публиката ни :!:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 06 дек 2014 00:06

Чико е голмайстор номер едно за вкарани голове за един отбор в България:!: Но уважение няма за рекорда, само плюнки и ИЗОЛАЦИЯ :!: Алкохолик може да е , но къде е моралът, най- успелият слаган след третодивизионния Неделев :!: :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 06 дек 2014 01:59

Минаха няколко дни от победата на пейзаните.Предлагам вече да насочат усилията си към финансирането на отбора си.Да намерят пари да платят заплатите на Камбуров и премиите на Зулума.А колкото до Чико -той е извънземен и е бог.Така че може да говори и да прави каквото си иска.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 06 дек 2014 09:10

Тази комплексарска тема не трябва да бъде в този форум. Преместете я във форума на Локо. Там да си избиват комплексите. Още като видях заглавието и предположих кой може да я пусне. 2-3 са тези, които по цял ден търсят нещо за Ботев Пд. Използват и по-няколко ника. Направих си майтап с един като го питах защо няколко ника са с едно IP, а той ми обяснява, че брат му, приятелката му, друг приятел писали, абе... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 06 дек 2014 10:49

Да постна ли няколко мнения на идола Ви с прякор на животно от сем.Порови за легендата Ви Бонев?
Или не Ви отърва?
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 06 дек 2014 11:14

Към всички Църно-бели индивиди,едно въпросче...:Някой от вас да се сеща за Аянчо...и как и КЪДЕ :idea: завърши футболната си кариера? :oops: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”