Време ли е Вуцов да си тръгва? АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Време ли е Вуцов да си тръгва?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Време ли е Вуцов да си тръгва ?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 ное 2014 16:43

Малко статистика от мачовете в „А” група между „Ботев” и „Левски”, изиграни в Пловдив:
„Ботев” и „Левски” са изиграли за първенство на „А” група общо 60 мача в Пловдив.
„Левски” – 21 победи
„Ботев” – 28 победи
Равни срещи – 11
Голова разлика – 78:87 (-9)
През последните 20 години (от 1995 насам) двата отбора са изиграли в Пловдив общо 18 мача.
„Левски” – 11 победи (вкл. една служебна)
„Ботев” – 5 победи
Равни срещи – 2
Не съм смятал головата разлика. :)

http://levskisofia.info/team/1004111-botev-plovdiv/
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 ное 2014 16:44, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 23 ное 2014 16:43

костенурк написа:когато сме създадени циганите още не бяха докарани в Пловдив да бачкат в БДЖто и да имат свой собствен локомотив :lol:

Точно!
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 23 ное 2014 16:44

dembi написа:
Цецо Чука написа:
saffron написа:
Цецо Чука написа:
Achtung_Juden написа:За вас е нормално да падате от Левски, не знам какво се пените толкова...

Да падаме от Подуене в Пловдив ли бе?
Кое му е нормалното?Ти на колко години си?На 15?

Не се знае дали той е на 15 , но ти най вероятно си на 2 годинки :P щом незнаеш , че нямахте победа в Пловдив повече от 17 години :idea: В София да не говорим :mrgreen:

Рапон,в ерата на Селския много отбори могат да се похвалят с добра статистика,само че аз гледамфутбол от по-отдавна ако се сещаш...

Че колко по-отдавна? Все пак сте създадени-2010?

"Демби" не разваляй настроението в темата ! Поздрав за теб братле [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j9oJ8_yKCGk&feature=youtu.be[/youtube]
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 23 ное 2014 16:44

damyanov1963 написа:
Цецо Чука написа:
saffron написа:
Цецо Чука написа:
Achtung_Juden написа:За вас е нормално да падате от Левски, не знам какво се пените толкова...

Не се знае дали той е на 15 , но ти най вероятно си на 2 годинки :P щом незнаеш , че нямахте победа в Пловдив повече от 17 години :idea: В София да не говорим :mrgreen:

Рапон,в ерата на Селския много отбори могат да се похвалят с добра статистика,само че аз гледамфутбол от по-отдавна ако се сещаш...

Когато 17 години си падал от един отбор, да се оправдаваш с някакъв "селски" си е направо селско :arrow:

когато цял живот си бил отбора на всяка власт да се радваш на статистики срещу отбори които не са имали същите милиционерски привилегии е комплексарско
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 23 ное 2014 16:44

damyanov1963 написа:
Цецо Чука написа:
saffron написа:
Цецо Чука написа:

Когато 17 години си падал от един отбор, да се оправдаваш с някакъв "селски" си е направо селско :arrow:

Брато,ти си малоумен,не мисля че има смисъл да ти се обяснява нещо...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 ное 2014 16:47

Отдавна му е време
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 ное 2014 16:49

костенурк написа:...когато цял живот си бил отбора на всяка власт да се радваш на статистики срещу отбори които не са имали същите милиционерски привилегии е комплексарско

"Левски" е бил под шапката на МВР от 1969 г., когато е обединен със "Спартак" до 1985 г., когато е разформирован и преименуван на "Витоша". "Ботев" е бил военизиран отбор под шапката на МНО повече от 30 години... ;)
П.П. През останалото време клубът е бил на хранилка към Комбината за цветни метали. Футболистите се водеха металурзи и ползваха всичките им привилегии, като се почне от високите заплати, ведомствените жилища и т.н., и т.н.... 8-) Хубав ден! :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 23 ное 2014 16:52, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 23 ное 2014 16:50

Дежавю. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Да влиза следващото говедо. :)

ПП: Ех, а беше радост голяма кат ви назначиха Овчи за треньор... хората ви разправяха, кво шЪ стане ма не, та не, сакаме си Овчи. Ей ви го, радвайте му се още дълги години. :mrgreen:

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 23 ное 2014 16:51

Няма нищо срамно да бъдеш разбит от Левски,дори и да си бил домакин на селския си стадион.Не го обвинявайте Вили,той е добър треньор и спокойно може да ви класира на челните места във втората шестица.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 23 ное 2014 16:53

Captain Stottlemeyer написа:
костенурк написа:...когато цял живот си бил отбора на всяка власт да се радваш на статистики срещу отбори които не са имали същите милиционерски привилегии е комплексарско

"Левски" е бил под шапката на МВР от 1969 г., когато е обединен със "Спартак" до 1985 г., когато е разформирован и преименуван на "Витоша". "Ботев" е бил военизиран отбор под шапката на МНО повече от 30 години... ;)

Абе не ви ли писна да сте неадекватни бе,тука говорим за Овчи,предполага се че трябва да пишем за оставката му и то предимно фенове на Ботев, не подуенци,мангали и секва друга паплач да се събере да си избива комплексите,нещастници,отбора на армията беше тоя отбор който напоследък ви къса трътките където ви хване,те бяха най-фаворизираните,ние от тваче сме били армейски отбор друго освен негативи не знам да сме имали...

Баси тъпанарските форуми,тва във всеки нормален форум с нормален модератор,90% от тая помия в темата щеше да замине заедно с избълвалите я несретници....
Последна промяна от Цецо Чука на 23 ное 2014 16:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”