Четейки обидите, с които НЕградските си служат във всеки коментар, относно предстоящето дерби съм доволен. Това означава, че много ги е страх. От какво? Те си знаят.
Дербито е уникален по своя заряд мач. Всичко може да се случи. Не е в наша полза, че жълтите са фаворити. Има много случаи, в които жълтите формации излизат пределно мобилизирани срещу силен Локомотив и значително по-малко, когато срещу по-силна формация на Ботев ние излизаме на "кило кръв". Дано в събота да сме така.
"A"група,10 кръг:Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "A"група,10 кръг:Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
izgrevist написа:danimann написа:Единадесет години по-късно акционерното дружество е обявено в несъстоятелност, като след края на сезон 2009/10 Ботев 1912 на практика прекратява съществуването си. През 2010 г. в Пловдив е създаден нов футболен клуб, носещ популярното име Ботев. Преди началото на сезон 2010/11 той се обединява с Металик (Сопот), като името и седалището на отбора остават непроменени.
...................................
През 2001 г. Велбъжд (Кюстендил) премества седалището си в Пловдив, за да се обедини с местните “железничари”. Двата отбора прекратяват съществуването си, а новият футболен клуб приема името Локомотив 1936. На 20 май 2011 г. с решение на общото акционерно събрание на клуба той е преименуван на Локомотив 1926.
................
За какво дерби ми говорите ?![]()
Слушай какво дрисък.Според всички закони на Република България ПФК Ботев Пловдив НИКОГА не е прекратявал под една или друга форма съществуването си.Според държавен вестник всички смени на ръководства и управленски състав са били съгласно законовите практики.Никога не е имало създаване на нов клуб и от Металик Сопот Е ЗАКУПЕН единствено лиценза за състезаване във В група.
Първо прочети малко и после говори глупости! На 10.01.2010 леля ми произнесе най-хубавите думи в съда! ПФК Ботев Пловдив се обявява в несъстоятелност и се закрива!

- El Commandante
dembi написа:На 10.01.2010 леля ми произнесе най-хубавите думи в съда! ПФК Ботев Пловдив се обявява в несъстоятелност и се закрива!![]()
![]()
A през 2001 вуйчо ти ли обяви прекаряване на съществуването на ФК Локомотив ПД и преименуването на Велбъжд КН на Локомотив?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
-
- Контакти:
Между другото, ако паднете, ще има ли рязане на греди и стрижене на глави пак, че бях забравил тези невероятни моменти 

Един света, един света и черно-бяла е любовта...
dembi написа:izgrevist написа:danimann написа:Единадесет години по-късно акционерното дружество е обявено в несъстоятелност, като след края на сезон 2009/10 Ботев 1912 на практика прекратява съществуването си. През 2010 г. в Пловдив е създаден нов футболен клуб, носещ популярното име Ботев. Преди началото на сезон 2010/11 той се обединява с Металик (Сопот), като името и седалището на отбора остават непроменени.
...................................
През 2001 г. Велбъжд (Кюстендил) премества седалището си в Пловдив, за да се обедини с местните “железничари”. Двата отбора прекратяват съществуването си, а новият футболен клуб приема името Локомотив 1936. На 20 май 2011 г. с решение на общото акционерно събрание на клуба той е преименуван на Локомотив 1926.
................
За какво дерби ми говорите ?![]()
Слушай какво дрисък.Според всички закони на Република България ПФК Ботев Пловдив НИКОГА не е прекратявал под една или друга форма съществуването си.Според държавен вестник всички смени на ръководства и управленски състав са били съгласно законовите практики.Никога не е имало създаване на нов клуб и от Металик Сопот Е ЗАКУПЕН единствено лиценза за състезаване във В група.
Първо прочети малко и после говори глупости! На 10.01.2010 леля ми произнесе най-хубавите думи в съда! ПФК Ботев Пловдив се обявява в несъстоятелност и се закрива!![]()
![]()
Как се нарича долен лъжец,който изопачава истината и се опитва да прокламира измислици.На леля ти ,а и в твоята уста мога да пожелая само океан от повърня.Ето линк в който черно-бяло си пише всичко както и да е.
https://www.facebook.com/11932412807825 ... =3&theater
На
- El Commandante
Plovdiv_1926 написа:Между другото, ако паднете, ще има ли рязане на греди и стрижене на глави пак, че бях забравил тези невероятни моменти
Не, ще има копаене на дупки по терена и надписи с изгорено "Коко вън!"
Поредна забележка към модераторите: ОФФтопика и спаменето от страна на чернобели привърженици в подфорум БОТЕВ ПРОДЪЛЖАВА!!!
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ?!?!
ЗАЩО в тези форуми се прилага очебиен двоен аршин? ЗАЩО привържениците на БОТЕВ са ПОСТОЯННО дискриминирани,докато срещу чернобелите не се прави НИЩО???
Някой може ли да ми отговори ИЗОБЩО?!?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
локо пд написа:Четейки обидите, с които НЕградските си служат във всеки коментар, относно предстоящето дерби съм доволен. Това означава, че много ги е страх. От какво? Те си знаят.
Дербито е уникален по своя заряд мач. Всичко може да се случи. Не е в наша полза, че жълтите са фаворити. Има много случаи, в които жълтите формации излизат пределно мобилизирани срещу силен Локомотив и значително по-малко, когато срещу по-силна формация на Ботев ние излизаме на "кило кръв". Дано в събота да сме така.
Страх няма.Страх от какво.Как да се страхуваш от футболен клуб управляван от зъболекар,адвокат и мошенник с потник.И отново опити за лъжи-какви повече и какви по малко кила кръв и цигански сополи.И отново коментар от човек срамуващ се от името и историята на Локомотив Пловдив.Отново човек скрил се зад открадната футболна история.Господ ще ви накаже - с президенти потници,с Наско Узунов-ци и други подобни
-
- Контакти:
El Commandante написа:Plovdiv_1926 написа:Между другото, ако паднете, ще има ли рязане на греди и стрижене на глави пак, че бях забравил тези невероятни моменти
Не, ще има копаене на дупки по терена и надписи с изгорено "Коко вън!"
Поредна забележка към модераторите: ОФФтопика и спаменето от страна на чернобели привърженици в подфорум БОТЕВ ПРОДЪЛЖАВА!!!
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ?!?!
ЗАЩО в тези форуми се прилага очебиен двоен аршин? ЗАЩО привържениците на БОТЕВ са ПОСТОЯННО дискриминирани,докато срещу чернобелите не се прави НИЩО???
Някой може ли да ми отговори ИЗОБЩО?!?
Спокойно де, малко закачка да има. Както ние пишем тук, така и теб съм те виждал в нашите теми, както и онзи с 20-те ника, който постоянно спами в нашия форум.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 24 сеп 2014 10:29, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
- damyanov1963
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- El Commandante
Plovdiv_1926 написа:Както ние пишем тук, така и теб съм те виждал в нашите теми
Брато,когато ние пишем във вашите теми,на втория или МАКС третия постинг,получаваме минимум едноседмичен бан,независимо от написаното.
Просто искам да се мери с еднакъв аршин,нали така?