ЛЕ: Ботев - Санкт Пьолтен (Австрия), 2-ри кв. кръг - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: ЛЕ: Ботев - Санкт Пьолтен (Австрия), 2-ри кв. кръг

Мнениеот DarkPsy » 13 юли 2014 09:37

Tobacco написа:
za nas e toj religiq написа:
Bojko Berojko написа:Трудна работа ще е !

Е колко да е трудна , тия играят в Б група на Австрия :?

То и вие сте се запътили към родната Б група,тъй че.. :mrgreen:
Шегата на страна,но след тия случки очаквам да е тежко срещу австрийците.

Това как точно го реши? Някакво класиране ли съм пропуснал? Шампионатът да не започна вече?

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юли 2014 09:41

DarkPsy написа:
CSKA 78 написа:Български отбор няма победа срещу австрийски,като добавим и,че ще излезнете без най-добрите ви футболисти,то нещата отиват към отпадане на Ботевь!
Разбира се,последното не ви го пожелавам!Желая ви успех!

Тези ги бихме с резервите в контролата преди месец. Не виждам какъв е проблемът да го направим пак.

Само ти ли не разбра, че български отбор няма победа срещу австрийски. :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юли 2014 11:27

Синичкият,четеш ли,или само пишеш?!Това за Берое съм го копирал от статия на "Спортал"(сигурно и те бъркат,а :lol: ),даже съм дал линк!Но синьото недоразумение може само да пише, при това само когато му се обадят 2-те му сиви клетки! Мисля да спрем дотук,защото аз дадох аргументи и доказателства,докато лилавия само ми копираше думите и съвсем по детски ги повтаряше! :shock: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юли 2014 11:40

CSKA 78 написа:Синичкият,четеш ли,или само пишеш?!Това за Берое съм го копирал от статия на "Спортал"(сигурно и те бъркат,а :lol: ),даже съм дал линк!Но синьото недоразумение може само да пише, при това само когато му се обадят 2-те му сиви клетки! Мисля да спрем дотук,защото аз дадох аргументи и доказателства,докато лилавия само ми копираше думите и съвсем по детски ги повтаряше! :shock: :mrgreen:

Ма ти тъп ли си верно или много успешно се правиш на такъв? :shock: Казваш, че няма БГ отбор с победа над австрийски и в същото време твоите доказателства и аргументи сочат, че и ЦСКА и Левски имат победи над австрийски. И да, копирам ти глупостите, щото явно си забравил какви ги плещиш. :mrgreen: Колко още хора да се изредят, да ти кажат, че плещиш абсолютни малоумщини?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юли 2014 11:51

terata написа:Ма ти тъп ли си верно или много успешно се правиш на такъв? :shock: Казваш, че няма БГ отбор с победа над австрийски и в същото време твоите доказателства и аргументи сочат, че и ЦСКА и Левски имат победи над австрийски. И да, копирам ти глупостите, щото явно си забравил какви ги плещиш. :mrgreen: Колко още хора да се изредят, да ти кажат, че плещиш абсолютни малоумщини?

Явно ти си тъп,след като за теб ЛЕ преди групите се играе ,само в един мач! :lol:
Няма какво повече да спорим,аре у лево :!: :idea: :arrow:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 юли 2014 12:00

CSKA 78 написа:
terata написа:Ма ти тъп ли си верно или много успешно се правиш на такъв? :shock: Казваш, че няма БГ отбор с победа над австрийски и в същото време твоите доказателства и аргументи сочат, че и ЦСКА и Левски имат победи над австрийски. И да, копирам ти глупостите, щото явно си забравил какви ги плещиш. :mrgreen: Колко още хора да се изредят, да ти кажат, че плещиш абсолютни малоумщини?

Явно ти си тъп,след като за теб ЛЕ преди групите се играе ,само в един мач! :lol:
Няма какво повече да спорим,аре у лево :!: :idea: :arrow:

Айде върни се назад и виж какво си писал? Неслучайно ти го поствам няколко пъти белким се усетиш, ама като се има предвид нивото на умственото ти развитие разбирам защо ти е трудно. Писал си цитирам пак: "Български отбор няма победа срещу австрийски." Не отстраняване (но и такова има), написал си победа. След това няколко човека ти показаха, че БГ отбори има доста, които са побеждавали австрийски. Така че, у десно у лево, ходи къде искаш, ама най-добре поеми към някоя клиника, въпреки че твоето е неизлечимо. :mrgreen:

ПП: Та ся БГ отбор няма победа над австрийски. Е има, няколко!
ППП: БГ отбор няма победа като гост над австрийски. Е оказа се, че има!
ПППП: БГ отбор не е отстранявал австрийски. Е, оказа се, че и такова нещо се е случило. (http://www.beroe.eu/history/?pid=10)

Та... какво точно твърдиш? :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 юли 2014 12:22

terata написа:Айде върни се назад и виж какво си писал? Неслучайно ти го поствам няколко пъти белким се усетиш, ама като се има предвид нивото на умственото ти развитие разбирам защо ти е трудно. Писал си цитирам пак: "Български отбор няма победа срещу австрийски." Не отстраняване (но и такова има), написал си победа. След това няколко човека ти показаха, че БГ отбори има доста, които са побеждавали австрийски. Така че, у десно у лево, ходи къде искаш, ама най-добре поеми към някоя клиника, въпреки че твоето е неизлечимо. :mrgreen:

ПП: Та ся БГ отбор няма победа над австрийски. Е има, няколко!
ППП: БГ отбор няма победа като гост над австрийски. Е оказа се, че има!
ПППП: БГ отбор не е отстранявал австрийски. Е, оказа се, че и такова нещо се е случило. (http://www.beroe.eu/history/?pid=10)

Та... какво точно твърдиш? :mrgreen:

Хубаво тъпунгер, а случайно да ти направи впечатление от статията ,за която съм дал линк,че български отбор няма победа навън срещу австрийски от 37г.(това е от 2010 г.)! И всичките победи на български отбори са пирови(с изключение на Берое,но това е пак през 1972г.),защото отпадат.Явно 2-те ти мозъчни клетки са крайно недостатъчни за да видят цялостната картина,и не можеш да схванеш(колко примери ти дадох и подсказвания),че под победител имам предвид краен победител! Защото ЕКТ се играе(и преди, и сега)в два мача, и този навън е много по- важен,защото обикновено като гости българските отбори записват загуба и отпадат в последствие!

ПП Аре сега у лево :!: :idea: :arrow:

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 13 юли 2014 13:18

Абе вие двамата може ли да се изметете от тук и да си мерите достойнствата и титлите на други места?
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 юли 2014 15:34

Любовта на хората правят един отбор голям.А не титли и купи.Някои нека си живеят в миналото.ние гледаме настоящето и бъдещето.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 13 юли 2014 16:00

DarkPsy написа:
CSKA 78 написа:Български отбор няма победа срещу австрийски,като добавим и,че ще излезнете без най-добрите ви футболисти,то нещата отиват към отпадане на Ботевь!
Разбира се,последното не ви го пожелавам!Желая ви успех!

Тези ги бихме с резервите в контролата преди месец. Не виждам какъв е проблемът да го направим пак.

Никакъв е. Пак ще бием, 2 гола разлика минимум :!: 8-) И Бургас пак ще е "жълто-черен". И австрийците ще са дотук, за да няма за какво да спорят Терата и ЦСКА78 :!: 8-)
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”