scb написа:Bourgas написа:Фонсека е добър футболист, не знам какво мрънкате. Че и без пари ви излиза, до колкото знам.
Нека да е добър, лошо няма, ама тези сегашните ни играчи не са ли добри? Не мрънкаме, а изказваме принципна позиция - купува се на килограм и то предимно чужденци. Въпросът е ЗАЩО? Имаме разширен състав от 30 човека, а Мърли върти така или иначе едни и същи играчи. Какво ще го прави този Фонсека или пък Милчо? Имаме 3 румънци, 3 африканци, 2 бразилци, 2 средноевропейци и сега Фонсека. Този тъпак харчи пари, които по-добре да идат за школата.
Моето скромно мнение е следното, помниш предполагам как тръгнаха Литекс, Лудогорец, че и предишния опаричен Черноморец (въпреки, че при нас си беше точене жестоко). Нито един от тези клубове нямаше сериозна школа. Децата, които си играха в школата не бяха добри, вземаха се деца от други школи. Сега даже във вашата има трима наши, много добри. Но... Те са добри в юношеския футбол, при мъжете ще видиш, че не стават за нищо. Или ако стават, те са 1-2 момчета максимум. И е необходимо ужасно много време, за да се научат на футбол. Та това е причината.
Дано не се окажа лош пророк, но очаквайте караници Мъри - Херо за това, от къде ще се вземат новите попълнения. Става въпрос за комисионни. Толкова неща се разбраха след като ни напусна Херо, че на мен ми се повръща. Не може да нямаш пукнат лев в касата и да отклоняваш предложение за закупуване на футболист, защото не идва от правилния мениджър... При вас дано е по-сериозен контролът.