Селекция - лято 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Re: Херо започна със селекцията, Фонсека сигурен за Ботев

Мнениеот krasimilkov » 18 май 2014 20:29

fena написа:Не се изхвърляйте, пак да не по третите най-скъпото 4-то място в историята на световния футбол. Видя се че при вас колкото и пари да се наливат, каквито и треньори да идват, вие чупите антирекорди. Нещо подобно като при брокерите. Нищо не ви се получава... А това вече говори, че не е до парите и треньорите, а до манталитета :!:

Вие гледайте Бог Коко да не си преразгледа приоритетите и да не скрие документите от 1926 г.,че тогава как ще триете татуировките!!! ;) ;) ;)

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 18 май 2014 20:34

Милчо Ангелов беше на проби в "Торино". Във Втората седмица вкара 5 гола - по един на Локо Сф, Славия, Любимец и 2 на Нафтата - все отбори, с които ние сме имали проблеми. Обича и може да стреля отдалеч. Вкарвал е гол отдалеч и на нас, може би го помните:

Изображение Изображение

GAVAO
Контакти:

Мнениеот GAVAO » 18 май 2014 20:38

Ботевъ Пловдивски написа:Милчо Ангелов беше на проби в "Торино". Във Втората седмица вкара 5 гола - по един на Локо Сф, Славия, Любимец и 2 на Нафтата - все отбори, с които ние сме имали проблеми. Обича и може да стреля отдалеч. Вкарвал е гол отдалеч и на нас, може би го помните:

Имате си школа,Ангелов да ходи да си лови цаца ;)

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 18 май 2014 20:49

Херо още не е дошъл и се започна с протежетата. Толкова ли няма кой да носи куфарите в ПФК Ботев Пловдив, че се взима този Милчо? Или се прави успоредно нова селекция за ФК Раковски?

Потребителски аватар
bnboris0v

Мнениеот bnboris0v » 18 май 2014 20:51

scb написа:Херо още не е дошъл и се започна с протежетата. Толкова ли няма кой да носи куфарите в ПФК Ботев Пловдив, че се взима този Милчо? Или се прави успоредно нова селекция за ФК Раковски?

абе , не сме лесни :mrgreen:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 18 май 2014 21:00

Херо е за отбори като Черноморец, да намира някакви пичаги с които да драпа до средата на таблицата, това за което го взимат в Ботев не е неговата сила и това ще си проличи и мъди докато е там мани, мани.Та вие нямахте едно чисто положение във финала и мъди се оправдаваше с това, че и Лудогорец нямали положения хахаха, е това е вместо да гледа той да си оправи отбора гледа чуждото (чуждото пак го на*ба).
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 май 2014 21:01

Фонсека е добър футболист, не знам какво мрънкате. Че и без пари ви излиза, до колкото знам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 18 май 2014 21:07

Bourgas написа:Фонсека е добър футболист, не знам какво мрънкате. Че и без пари ви излиза, до колкото знам.

Нека да е добър, лошо няма, ама тези сегашните ни играчи не са ли добри? Не мрънкаме, а изказваме принципна позиция - купува се на килограм и то предимно чужденци. Въпросът е ЗАЩО? Имаме разширен състав от 30 човека, а Мърли върти така или иначе едни и същи играчи. Какво ще го прави този Фонсека или пък Милчо? Имаме 3 румънци, 3 африканци, 2 бразилци, 2 средноевропейци и сега Фонсека. Този тъпак харчи пари, които по-добре да идат за школата.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 май 2014 21:14

scb написа:
Bourgas написа:Фонсека е добър футболист, не знам какво мрънкате. Че и без пари ви излиза, до колкото знам.

Нека да е добър, лошо няма, ама тези сегашните ни играчи не са ли добри? Не мрънкаме, а изказваме принципна позиция - купува се на килограм и то предимно чужденци. Въпросът е ЗАЩО? Имаме разширен състав от 30 човека, а Мърли върти така или иначе едни и същи играчи. Какво ще го прави този Фонсека или пък Милчо? Имаме 3 румънци, 3 африканци, 2 бразилци, 2 средноевропейци и сега Фонсека. Този тъпак харчи пари, които по-добре да идат за школата.

Моето скромно мнение е следното, помниш предполагам как тръгнаха Литекс, Лудогорец, че и предишния опаричен Черноморец (въпреки, че при нас си беше точене жестоко). Нито един от тези клубове нямаше сериозна школа. Децата, които си играха в школата не бяха добри, вземаха се деца от други школи. Сега даже във вашата има трима наши, много добри. Но... Те са добри в юношеския футбол, при мъжете ще видиш, че не стават за нищо. Или ако стават, те са 1-2 момчета максимум. И е необходимо ужасно много време, за да се научат на футбол. Та това е причината.
Дано не се окажа лош пророк, но очаквайте караници Мъри - Херо за това, от къде ще се вземат новите попълнения. Става въпрос за комисионни. Толкова неща се разбраха след като ни напусна Херо, че на мен ми се повръща. Не може да нямаш пукнат лев в касата и да отклоняваш предложение за закупуване на футболист, защото не идва от правилния мениджър... При вас дано е по-сериозен контролът.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 май 2014 21:17

Признавам си,че този не съм го гледал,обаче ако беше толкова добър щяха да го продадат в Турция,Китай или някъде другаде.Както правеха в Черноморец всеки трансферен прозорец.Крайно време е да се обърне внимание на школата и полека да се вкарват юноши,но не в "безсмислени" мачове.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Ботев”