КБ 1/2 финал:"Ботев"-"Локо"София (3:1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: КБ 1/2 финал:"Ботев"-"Локо"София

Мнениеот bulgaro » 16 апр 2014 10:15

Аз не съм спирал да ходя на мачове, просто не присъствам на мачовете на тази сбирщина от пиявици, която нарича себе си представителен отбор. Завчера бях на Стадион Пловдив да гледам три мача на най-малките канарчета, набори 2002, 2003 и 2004, и видях три хубави победи. После в Коматево гледах и разгрома на старшата възраст на Коце Видолов с 6 гола срещу старшата на Любимец, в компанията на наши легенди и ветерани, които няма да видиш на мач на стоиловия отбор.
Имам дори карта, но не я ползвам. Ако от лятото ни докарат някой измежду Херо, Меро или Петев, няма да си купя карта за новия сезон.
Един съвет към теб: не ме познаваш кой съм и нямаш представа на колко мачове съм бил, още по-малко можеш да ми казваш, какво имам право и какво нямам. Този назидателен език можеш да го държиш в сектанския "независим" форум, тук не вървиш ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 16 апр 2014 11:26

Без крайности моля. Дайте да затрием Ботев, защото в момента треньора и някои от ръководителите не се харесват.

Искам Мъри да не е треньор на Ботев.
Искам Ботев да спечели купата.

Защо трябва да избирам едно от двете? Кой е толкова велик, че да поставя такова условие?
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 апр 2014 12:28

Имате абсолютно реални шансове за финал,съответно трофей и участие в Европа директно в трети предварителен кръг на Лига Европа,а вие искате да отпаднете,гледам и не вярвам на очите си! И всичко това само заради факта,че мразите Стоилов.Какво толкова ви е направил този човек,та такава неистова омраза към него?!Изгради страхотен отбор,привлече страхотни играчи,Ботев записа страхотни игри в Европа,Ц.Василев получи признание за парите си...но типична българска черта е да се забравя всичко свършено!

Връщам се към първото си изречение - Локото са изпята песен,за тях стигането дотук беше по-скоро плод на късмета,а и ще е по-добре да запазят мястото си в А група.Класирайки се за финал с пояснението,че е 1 мач и всичко може да стане,а колкото и да ги подпират съдиите(евентуално Лудогорец,защото са по-силният отбор и фаворит от другата двойка)при положение,че вашите са мотивирани ето ти я и Купата...ама тва майните не мога да ви разбера що за хора сте :roll:

Прогноза за мача:2-0
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 16 апр 2014 12:56

bulgaro написа:Аз не съм спирал да ходя на мачове, просто не присъствам на мачовете на тази сбирщина от пиявици, която нарича себе си представителен отбор. Завчера бях на Стадион Пловдив да гледам три мача на най-малките канарчета, набори 2002, 2003 и 2004, и видях три хубави победи. После в Коматево гледах и разгрома на старшата възраст на Коце Видолов с 6 гола срещу старшата на Любимец, в компанията на наши легенди и ветерани, които няма да видиш на мач на стоиловия отбор.
Имам дори карта, но не я ползвам. Ако от лятото ни докарат някой измежду Херо, Меро или Петев, няма да си купя карта за новия сезон.
Един съвет към теб: не ме познаваш кой съм и нямаш представа на колко мачове съм бил, още по-малко можеш да ми казваш, какво имам право и какво нямам. Този назидателен език можеш да го държиш в сектанския "независим" форум, тук не вървиш ;)

Ходил си на мачове,ама през 80-те.След като искаш отбора да губи,значи нещо не ти е наред.
Искаш треньор да е човек,чиято единствена заслуга е,че някога е бил футболист на Ботев.Това,че е водил за малко полуаматьорския ни отбор по времето на селския не значи,че има сили и възможности да се справи сега.
Единствения човек от ветераните и легендите,който някога може да стане старши треньор на Ботев е Костадин Видолов и то след като завърши обучението си,отиде в някой голям отбор на стаж и води няколко години сателита ни.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 16 апр 2014 13:45

slash1912 написа:Станимир Стоилов няма да прави никакви компромиси със състава си и ще пусне най-доброто, с което разполага в първата полуфинална среща от турнира за Купата на България срещу Локо Сф. Минев и Спрокел се завръщат, за да си партнират с Лукин и Данчо Христов в защита пред Стаховяк. Анисе и Иршак ще са в центъра на терена, а Куртеан и Вандер ще оперират по крилата. Головите машини Доре и Хамза ще си партнират в атаката, като първия имаше леки проблеми по време на тренировката вчера. Ако все пак Доре остане на пейката, което е много малко вероятно, Иван Цветков ще заеме мястото му, като това обаче няма да повлияе на подреждането на футболистите и те ще останат в познатото вече 4-4-2.

Така и трябва! Трябва да вземем хубав аванс преди реванша в София. Надвиснали са облаци, но дано не завали преди да сме направили 2:0, че на мокро индивидуалното ни предимство и цялата скорост се губи... Така че, дъждът след 18,00 ч., моля :!: 8-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 апр 2014 14:22

Ботевъ Пловдивски написа:
slash1912 написа:Станимир Стоилов няма да прави никакви компромиси със състава си и ще пусне най-доброто, с което разполага в първата полуфинална среща от турнира за Купата на България срещу Локо Сф. Минев и Спрокел се завръщат, за да си партнират с Лукин и Данчо Христов в защита пред Стаховяк. Анисе и Иршак ще са в центъра на терена, а Куртеан и Вандер ще оперират по крилата. Головите машини Доре и Хамза ще си партнират в атаката, като първия имаше леки проблеми по време на тренировката вчера. Ако все пак Доре остане на пейката, което е много малко вероятно, Иван Цветков ще заеме мястото му, като това обаче няма да повлияе на подреждането на футболистите и те ще останат в познатото вече 4-4-2.

Така и трябва! Трябва да вземем хубав аванс преди реванша в София. Надвиснали са облаци, но дано не завали преди да сме направили 2:0, че на мокро индивидуалното ни предимство и цялата скорост се губи... Така че, дъждът след 18,00 ч., моля :!: 8-)

То и за нас ще е по-добре на сухо... :mrgreen:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 16 апр 2014 16:06

Коефициента за хендикап -1 за Ботев е много апетитен в Еврофутбол... :mrgreen: Успех и късмет,мача след малко почва!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 16 апр 2014 17:05

Нов безумно отменен гол на Ботев, което в турнирен мач е от огромно значение.
est. 1912

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 16 апр 2014 17:59

Честит финал на Ботев Пловдив !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 16 апр 2014 18:33

С този гол в края на мача Локо София си запаси шансовете за финал.Ботев като гост играе отвратително освен победи над Нефтохимик и Черноморец май нямат други победи.

Върни се в “Ботев”