"A"група,31 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

мили

Re: "A"група,31 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Мнениеот мили » 06 апр 2014 15:07

iliyan79 написа:
slash1912 написа:
iliyan79 написа:
El Commandante написа:
slash1912 написа:Хамза и Борко ще скъсат пагоните на Генерала 3:1

+1

За да ме разбере Йешич: Плюс йеден... :mrgreen: :mrgreen:

Хамза и борко да скъсат на маикати шортите ! Литекс няама да загуби този мач!!Незнам канари ли сте ,папагали ли сте? каквато и гарга да сте,ще ви счипим в неделя крилата!! :)

Майка ти знае ли,че вместо да си пишеш домашните по български език,си показваш неграмотността по форумите?
Чакам те в неделя да дойдеш на стадиона,ама като ви знам колко сте многобройни по гостувания едва ли :mrgreen:

вие понеже сте много многоброини,за това цял сезон стоите на 5 то място в класирането :) :) :)

Съвсем скоро ще си размените местата. 2.Ботев, 5.Литекс
Как ще се сравнявате с публиката на Ботев. Нима не виждаш, че сте на 9 -10 място по посещаемост на мачовете.
Предполагам, че Ботев ще бият с 2 -1. В Разград видях играта и на двата отбора. Литекс са добри грубияни, след Стара Загора.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 06 апр 2014 15:40

Формата на "Литекс" спада от доста време насам, надявам се да потвърдим тази тенденция.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 апр 2014 16:00

БОГ ВАНДЕР ИЗ БАК!!!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 апр 2014 16:05

Ботевъ Пловдивски написа:Формата на "Литекс" спада от доста време насам, надявам се да потвърдим тази тенденция.

Ако си спомняте, същото се получи и миналото първенство. Има нещо сбъркано във физическата подготовка на този отбор в последите години. Започват да отпадат от форма някъде посредата на втория полусезон, в случая с новия формат на първенството тази година се падна в началото на плейофите. Би трябвало да си ги биете, но с този тесен терен ще си имате проблеми. Трудно се играе срещу отбор прибрал се в половината си и чакащ на контри. Опарихте се вече няколко пъти, последно с моите хора - моряците. Днес май ще ви е по-лесно, като гледам тоя малоумник Йешич с какъв състав е излязъл.. Успех!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 апр 2014 16:06

Iceberg написа: Би трябвало да си ги биете, но с този тесен терен ще си имате проблеми.

Моля?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 апр 2014 16:16

Струва ми се, че терена е малко възтесен. Прави впечатление, че няма ширина на атаката и това го казвам не с лоши помисли. Напротив, впечатлен съм от базата, която сте изградили, малко отбори могат да се похвалят с нещо подобно, да не казвам почти никой в Бг, но все пак е готвено това игрище за тренировъчно. Така ми се струва, че е тесничко. Доста сгъстени се виждат играчите в ширина, не мислиш ли?
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 апр 2014 16:19

Iceberg написа:Струва ми се, че терена е малко възтесен. Прави впечатление, че няма ширина на атаката и това го казвам не с лоши помисли. Напротив, впечатлен съм от базата, която сте изградили, малко отбори могат да се похвалят с нещо подобно, да не казвам почти никой в Бг, но все пак е готвено това игрище за тренировъчно. Така ми се струва, че е тесничко. Доста сгъстени се виждат играчите в ширина, не мислиш ли?

Терена е абсолютно стандартен на размери,може би факта че е малко сгъстено около него създава зрителна измама...

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 06 апр 2014 16:21

...Основният терен с тревна настилка с размери (105/ 68 м)...

http://www.buildingoftheyear.bg/bg/buil ... 0FUVKLYGSo
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 06 апр 2014 16:31

Jax написа:
...Основният терен с тревна настилка с размери (105/ 68 м)...

http://www.buildingoftheyear.bg/bg/buil ... 0FUVKLYGSo

Точно колкото на Герена,нормален е...

Потребителски аватар
Jax
Контакти:

Мнениеот Jax » 06 апр 2014 16:33

Именно.
Изборът е само един - той е жълто-черният тим.
Филибето е градът - БОТЕВ ПЛОВДИВ е тимът.

Върни се в “Ботев”