Враждебната обстановка едва ли е оправдание за Станимир Стоилов и видимата му неспособност да мотивира отбора си да спечели нещичко в София
Станимир Стоилов и ФК Ботев направиха всичко по силите си, за да продължат да се измъчват взаимно. Към този момент нито клубът има нужда от Мъри, нито пък той има какво повече да даде на жълто-черните.
Това, което се случи в събота на „Герена“ бе всичко, но не и поведение на професионален треньор и професионални футболисти. Сякаш на терена излезе група, която няма нищо общо със спорта и която бе тръгнала от Пловдив с автобус за фестивала на скарата в сръбския град Лесковац. И малко преди София тази група е получила нареждане, че ще се наложи да поиграе мач за 90 минути. Няма такава апатия и несериозно отношение към играта. Ботев започнаха мача така, сякаш това е наистина досадна изява, която обаче няма как да прескочат, защото такава им е програмата. И ако не се съблекат по екипи, автобусът им няма да продължи към яденето и пиенето в Лесковац. Ами да бяха казали, че не им се играе и да не разкарват над 500 привърженици от Пловдив до София.
Станимир Стоилов, ако наистина иска да се занимава всеотдайно с Ботев Пловдив, трябва да накара футболистите си да платят на феновете обратно себестойността на билетите за „Герена“ като включи и себе си. Мачове като този са отблъскващи за аудиторията. Няма как скоро да се случи промяна в отношението на бултрасите към Мъри и неговия екип при такива мачове, които са по-скоро демонстрация на отказ за състезание с опонента. Дали е тих бойкот или чисто и просто футболистите ги мързи, нека в клуба си правят съответните анализи и изводи. Все пак говорим за отбора с най-скъпа зимна селекция в историята на българския футбол и с бюджет, който със сигурност е в ТОП 3.
То бива липса на манталитет и традиции в това отношение, но в този тим на Ботев няма елементи, които носят наследството. Не е никак редно в серия срещи като гост канарчетата да играят без самочувствие и в крайна сметка да се стига до катаклизми, каквито стават през тази пролет. Не е един, не е два, не е три пъти. Явно ще трябва друг човек да опита да промени този страх в тима на Ботев при гостувания, особено в София. Станимир Стоилов е с прочетена присъда от феновете и оставането му в Пловдив бе добре разигран сценарий, който ще се осмисли само при спечелване на купата.
А група,29 кръг:"Ботев"-"Черно Море"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: А група,29 кръг:"Ботев"-"Черно Море"
Колеги, разбирам ви, съвсем нормално е при такива условия в отбора да имате големи претенции и изисквания. Даже и да ни биете, което е съвсем логично, не се отказвайте да изгоните правилния футбол. Само заради това некадърно г...ведо, мисля, че имаме някакъв шанс, макар че и ние не сме кой знае какво. Прогноза - 0:1.
- botev_1912
- Контакти:
kikooo1912 написа:http://bultras.com/fenove-botev/komentari-na-izvestni-i-neizvestni-botevisti/920-botev-forever
Истинските фенове ще са на стадиона, аз също.
И аз съм там!
Тези бойкотиращите явно не са и помирисали мач по времето на селския и чак този сезон се сетиха, че са от Ботев.
За съжаление такива ще са все повече!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Всеки решава сам за себе си. Не съм нито мазохист, нито сърцето ми е толкова здраво, за да мога да гледам как играе Ботев при "доказаният" специалист.
105 години / 4 поколения ботевисти!
Супер, повече бойкотиращи - повече места на базата
Не ви искам и на полуфиналите и евентуален финал за купата също...аа и на новият стадион ще е по-добре без вас...

Не ви искам и на полуфиналите и евентуален финал за купата също...аа и на новият стадион ще е по-добре без вас...
- venko 1984
- Контакти:
Разбира се, че и аз ще ходя на мача. Няма да се съобразявам с някакъв селски каун, мъри не е Ботев. Отивам да подкрепям отбора, не мъориню и тва е!
0:0 или 1:0.
Моряците ще направят упражнението мрежа-център между 3/5 пъти,време е да се види селекцията в пълния размер що за стока е.
Бойкот ! Не вярвах,ч е ще го кажа, но дойде време разделно. На хората, които ще са там им желая здрави нерви. Мисля, че моряците съвсем спокойно могат да ни ударят.
-
- Контакти:
Отивам да гледам Ботев.Мъри е временно явление.Ботев е вечен и винаги ще го има, заради любовта на хората.Мача на Герена е разочарование което бързо трябва да бъде забравено.Състава,бездушната игра и неадекватността е дразнещо,но дано да е за последно.Искаме красива,нападателна игра и пълно себераздаване.Нали не е много.Резултатите сами ще дойдат.