"А" група,27 кръг-"Ботев"-"Локомотив"Пловдив - 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: До малоумниците от Футболния съюз

Мнениеот batbozho » 11 мар 2014 16:17

Балкански Орел написа:
batbozho написа:
ZinedineZidane написа:
Виктор 1914 написа:Играйте на Лаута, за какво да ходите в друг град? Делят се билетите 50:50 и готово. И коко печели и Ботев! :)

Как да се раздели Лаута 50/50? Просто няма...

Много лесно може да се раздели Лаута в момента.Централната и сектора за гости за нас,Спортклуб за Ботев.Централната плюс сектора за гости горе долу събират общо 3500-4000 човека.Спортклуб приблизително 5000 като може спокоино да достигне до 6000 с правостоящи.

Къде ще ходим на майната си да стане по пътя като Сървайвър(оцелявай трудно).

Нали знаеш, че ще ви изкъртят всички седалки ? А и никой от крайните ви фенове няма да позволи да дадете лаута на ботевъ като домакин.

Застраховат се предварително и после си ги плащат,къв е проблема толкова.Даже някоя строителна фирма на банго васил направо може да си ги и монтира след това. :)
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 11 мар 2014 16:19

Ти нормален ли си? Лаута е нашия дом и жълтите нямат място на него!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2014 16:20

Интересно ми е къде са всички оракули , дето бяха сигурни че Ботев няма да бъде наказан ! Аз до сега не помня , да е имало причина и да са ни подминавали ! Ние с Локото сме най наказваните отбори ! Не че не сме заслужавали , ама в сравнение със гражданите от село , нашите провинения са в пъти по безобидни от техните ! Мисля че е крайно време както ръководствата , така и фен клубовете да се обединят и да заемат обща позиция по въпроса ! Такова безумие и наглост , едва ли е присъщо дори за получовеци , каквито явно са в БФС ! Така и не разбрах с какво ЛЕВСКИ - ЦСКА е по различен като заряд , емоция , напрежение сблъсъци и тн ,? Как и кой ще иска подобно дерби в града си ??? Наглоста и безумието в БФС мисля че минава всякакви граници !

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 мар 2014 16:20

g3_ev2 написа:А докога т. нар. фенове ще се поставят в центъра на вниманието...

Не знам дали си чувал, но футболът е за феновете. И не само за телевизионните фенове, с мачовете от 14:00 часа в делничен ден.

Разликата в наказанията е престъпна, но и на тоя тренировъчен терен в Коматево, мисля, трябва да се съгласят канарите, е малоумие да правите мач с Кюстендил. Според мен решението е на "Лаута" (понеже и той е един стадион...), с "Ботев" като домакин, обаче знае ли се ръководствата на двата ви отбора, плюс имбецилите от БФС, каква друга хипер-глупост може да измислят, като да пътувате двете агитки до някакъв град някъде.
Изображение

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 11 мар 2014 16:21

svobodni написа:Ти нормален ли си? Лаута е нашия дом и жълтите нямат място на него!

Не мога да си представя Ботев в гостуващата клетка на Колежа... Иди им обяснявай на всички наивници...

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 11 мар 2014 16:22

za nas e toj religiq написа:... Така и не разбрах с какво ЛЕВСКИ - ЦСКА е по различен като заряд , емоция , напрежение сблъсъци и тн...

С медийно покритие и "държавна" подкрепа. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Олимпи Сараев

Мнениеот Олимпи Сараев » 11 мар 2014 16:24

tsonpen написа:Този вопъл малко ми прилича на призива "Дръж ме, ще го убия!" Демек, признавате си, че нещо не сте в ред и се сърдите, че няма кой да ви пази от самите себе си. Ами вземете се в ръце като нормални хора и без инциденти си гледайте мача.

:lol: Точно така си е! Навсякъде тръбят и се канят кой на кого ще счупи главата, после търсят стадион, който да им приеме диващината, че и полиция да ги пази! :roll:
Иначе не са хулигани, неее, как бе, глупости!
За "Янчова поляна" са всички, не за стадион! Да блъскат камъни цял ден, че да им дойде акъла в празните кратуни!
Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.
:)

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 11 мар 2014 16:25

svobodni написа:Ти нормален ли си? Лаута е нашия дом и жълтите нямат място на него!

Добре тогава,дай да ходим до Бургас и по пътя да умрат буквално 2-3-ма ,щото видиш ли Лаута е нашия дом.Има моменти дето трябва човек да прави компромиси със себе си заради далеч по-важни неща.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 11 мар 2014 16:29

batbozho написа:

Добре тогава,дай да ходим до Бургас и по пътя да умрат буквално 2-3-ма ,щото видиш ли Лаута е нашия дом.Има моменти дето трябва човек да прави компромиси със себе си заради далеч по-важни неща.

Стига бе човек ти знаеш ли какъв срам ще е... айде стегнете се. Готови за битка по улиците и това е.

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 11 мар 2014 16:36

добре де всички казвате ,че в Коматево не ставало за дербита,каква е разликата с Лаута.Тези които искат да се бият ще се бият и там.
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Върни се в “Ботев”