Ботев откупува стадион "Христо Ботев" от Общината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Ботев откупува стадион "Христо Ботев" от Общината

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 мар 2014 17:08

Кировец написа:
kikooo1912 написа:
Кировец написа:
kikooo1912 написа:
Кировец написа:Добре ще е в заглавието да се изпише Василев вместо Ботев.

Цветан Василев като физическо лице няма да придобие стадиона, а ще го придобие клуба Ботев Пловдив, който е юредическо лице. Сегашната концесия на стадиона лично с Цветан Василев ли е сключена или с Ботев Пловдив??? Заглавието си е абсолютно правилно

Човека ще купи земя без пари и каквото му хрумне може да прави с нея.
Тази земя, ако до днес е на пловдивчани, то съвсем скоро ще е собственост на Цветан Василев срещу седемцифрена сума.
Ако ви я дари безвъзмездно - паметник му направете.

Ти сигурно вече си говорил с всички от общинския съвет и знаеш, че ще вземе земята без пари :) а след това ще събори това, което вече е построил и ще си направи къща :) :) :) или МОЛ щото е на далавера :) Яко много, как не се сетих до сега :)

Ами такъв модерен стадион без МОЛ ще е кощунство - добре си вметнал в критиката си към мен.

И какво ако има МОЛ в стадиона?
Не натискайте ТУК!

s.s..
Контакти:

Мнениеот s.s.. » 10 мар 2014 17:14

прерязани вени и масови инфаркти в шекер маала и столипиново

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 17:17

Шврнц Тпрунков написа:
Кировец написа:
kikooo1912 написа:
Кировец написа:
kikooo1912 написа:
Кировец написа:Добре ще е в заглавието да се изпише Василев вместо Ботев.

Цветан Василев като физическо лице няма да придобие стадиона, а ще го придобие клуба Ботев Пловдив, който е юредическо лице. Сегашната концесия на стадиона лично с Цветан Василев ли е сключена или с Ботев Пловдив??? Заглавието си е абсолютно правилно

Човека ще купи земя без пари и каквото му хрумне може да прави с нея.
Тази земя, ако до днес е на пловдивчани, то съвсем скоро ще е собственост на Цветан Василев срещу седемцифрена сума.
Ако ви я дари безвъзмездно - паметник му направете.

Ти сигурно вече си говорил с всички от общинския съвет и знаеш, че ще вземе земята без пари :) а след това ще събори това, което вече е построил и ще си направи къща :) :) :) или МОЛ щото е на далавера :) Яко много, как не се сетих до сега :)

Ами такъв модерен стадион без МОЛ ще е кощунство - добре си вметнал в критиката си към мен.

И какво ако има МОЛ в стадиона?

Нищо лошо. Господина ще си избие с лека ръка "седем цифрената сума", та и ще си върне бързо-бързо инвестицията от 20-30 млн за самото съоръжение. Накрая като теглиш чертата за общината ще се окаже, че има само трици. Живи и здрави да сте.

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 10 мар 2014 17:42

И какво ако има МОЛ в стадиона?[/quote]
Нищо лошо. Господина ще си избие с лека ръка "седем цифрената сума", та и ще си върне бързо-бързо инвестицията от 20-30 млн за самото съоръжение. Накрая като теглиш чертата за общината ще се окаже, че има само трици. Живи и здрави да сте.[/quote]

Усърден си в усилието си да намериш "под вола теле", но няма как да стане това. Усещаш ли как с течение на времето става все по трудно да намирате причини да плюете срещу Ботев и Цветан Василев ;)
Последна промяна от kikooo1912 на 10 мар 2014 17:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 17:49

И за какво ми е да плюя по Ботевъ? Все ми е тази. Яд ме е само, че за пореден път българска община, държавата ще клекне пред чичко Паричко. А тук ще станем свидетели на мащабна далавера.

Потребителски аватар
kikooo1912
Контакти:

Мнениеот kikooo1912 » 10 мар 2014 17:51

Кировец написа:И за какво ми е да плюя по Ботевъ? Все ми е тази. Яд ме е само, че за пореден път българска община, държавата ще клекне пред чичко Паричко. А тук ще станем свидетели на мащабна далавера.

Как така си сигурен, че ще стане мащабна далавера??? Ако имаш такава информация трябва да уведомиш незабавно полицията, иначе ти също носиш съдебна отговорност.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 17:52

kikooo1912 написа:
Кировец написа:И за какво ми е да плюя по Ботевъ? Все ми е тази. Яд ме е само, че за пореден път българска община, държавата ще клекне пред чичко Паричко. А тук ще станем свидетели на мащабна далавера.

Как така си сигурен, че ще стане мащабна далавера??? Ако имаш такава информация трябва да уведомиш незабавно полицията, иначе ти също носиш съдебна отговорност.

Хах :) :lol:

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 20:00

Кировец написа:

Нищо лошо. Господина ще си избие с лека ръка "седем цифрената сума", та и ще си върне бързо-бързо инвестицията от 20-30 млн за самото съоръжение. Накрая като теглиш чертата за общината ще се окаже, че има само трици. Живи и здрави да сте.

Интересно, как ли общината ще е на загуба, след като ще получи седемцифрена сума свежи пари, който може да инвестира в обекти носещи и печалба :) Да не говорим, че няма и да плаща данъци 35 години.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 20:06

Plovdiv 100 написа:
Кировец написа:

Интересно, как ли общината ще е на загуба, след като ще получи седемцифрена сума свежи пари, който може да инвестира в обекти носещи и печалба :) Да не говорим, че няма и да плаща данъци 35 години.

Интересно, дали ако декарите са общински и съответно търговските обекти там плащат на общината за дейността си няма да се акумулират повече печалби, спрямо спестяванията, при една раздяла с този огромен терен от 42 декара?

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 20:11

Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил? :) Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!

Върни се в “Ботев”