Стоичков: Несбъднатата ми мечта е да играя в Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Стоичков: Несбъднатата ми мечта е да играя в Ботев
Ебати и смехорията става, когато заговорят цесекарите и казват, ама ние сме като всички отбори, не сме виновни, че такова е било времето през комунизма и комунистите са присвоили всички отбори в България...
Алоооооооо вие сте 1948 година създадени, ако ги е нямало същите тези комунисти, нито некакви домове на армията, нито ЦСКА в момента щеше да съществува, докато Левски, Ботев, Славия и т.н всички отбори щеше да ги има и сега...
И как нагло се опитват да се изкарат, че са еднакво подкрепяни от властта заедно с Левски... 
NON MOLLARE MAI
- delqnski47
- Контакти:
1912 написа:angov,da lapash i moia,neshtastniko
Ееее аре са кво го запсувахте човека!Голяма работа,поне е откровен!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Ебати и смехорията става, когато заговорят цесекарите и казват, ама ние сме като всички отбори, не сме виновни, че такова е било времето през комунизма и комунистите са присвоили всички отбори в България...Алоооооооо вие сте 1948 година създадени, ако ги е нямало същите тези комунисти, нито некакви домове на армията, нито ЦСКА в момента щеше да съществува, докато Левски, Ботев, Славия и т.н всички отбори щеше да ги има и сега...
И как нагло се опитват да се изкарат, че са еднакво подкрепяни от властта заедно с Левски...
Абе ако не бехте комунисти бай ви Тошо щеше да ви затрие от лицето на Земята чаткаш ли!
Sofia.
Sofia.
-
Bliu-Bliu...
- Контакти:
sedem_!_dva написа:Ебати и смехорията става, когато заговорят цесекарите и казват, ама ние сме като всички отбори, не сме виновни, че такова е било времето през комунизма и комунистите са присвоили всички отбори в България...Алоооооооо вие сте 1948 година създадени, ако ги е нямало същите тези комунисти, нито некакви домове на армията, нито ЦСКА в момента щеше да съществува, докато Левски, Ботев, Славия и т.н всички отбори щеше да ги има и сега...
Добре де, вие кво се слагате на Цска. Аз лично тях никога не съм ги броял за клубен отбор. По-скоро някаква национална формация за пред света. Съжалявам ако те засягам, но ЦДНА почти винаги са били с класа над вас /преди реформите/. Вас пък мощно ви подпират, за да има дерби. Ако трябва някой да се жалва от ситуацията, това е Славия - тях наистина ги съсипва синьо-червената пропаганда.
П.П. РЕСПЕКТ КЪМ СТОИЧКОВ.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
- емо73канар
- Контакти:
До всички канари,спрете да обръщате внимание на всеки един ГЛУПАК който пише групости в нашият форум.

- sedem_!_dva
delqnski47 написа:Абе ако не бехте комунисти бай ви Тошо щеше да ви затрие от лицето на Земята чаткаш ли!Не чаткаш..........
Кво има да чаткам бе... Всички отбори са били ведомствени, ама е смешно да говорим, че Левски и ЦСКА са еднакво подкрепяни, не може примерно да имаш деца, едните осиновени ( Левски, Ботев, Славия, Черно море и т.н ) и едно твое си рожба (ЦСКА) и да ги толерираш и подкрепяш еднакво... това е просто невъзможно, както и е било де... Ти разбираш ли го това или не.
NON MOLLARE MAI
- delqnski47
- Контакти:
sedem_!_dva написа:delqnski47 написа:Абе ако не бехте комунисти бай ви Тошо щеше да ви затрие от лицето на Земята чаткаш ли!Не чаткаш..........
Кво има да чаткам бе... Всички отбори са били ведомствени, ама е смешно да говорим, че Левски и ЦСКА са еднакво подкрепяни, не може примерно да имаш деца, едните осиновени ( Левски, Ботев, Славия, Черно море и т.н ) и едно твое си рожба (ЦСКА) и да ги толерираш и подкрепяш еднакво... това е просто невъзможно, както и е било де... Ти разбираш ли го това или не.
Е чак баш ЕДНАКВО не са!Къде съм го казъл това???Казах че за ЦСКА и Левски са се правели изключения!Ти колкото и да не искаш твоя любим отбор да е част от комунизма,това няма да промени историята в миналото!То и аз не искам ЦСКА така да е ама ко да се прай!
Sofia.
Sofia.
- емо73канар
- Контакти:
Абе да не са затворели форомите на Левски и ЦСКА ,че си обсъждате проблемите в нашият.

- sedem_!_dva
Bliu-Bliu... написа:Добре де, вие кво се слагате на Цска. Аз лично тях никога не съм ги броял за клубен отбор. По-скоро някаква национална формация за пред света. Съжалявам ако те засягам, но ЦДНА почти винаги са били с класа над вас /преди реформите/. Вас пък мощно ви подпират, за да има дерби. Ако трябва някой да се жалва от ситуацията, това е Славия - тях наистина ги съсипва синьо-червената пропаганда.
П.П. РЕСПЕКТ КЪМ СТОИЧКОВ.
Много ясно е, че ще бъде оставен един отбор да е конкуренция на ЦСКА и това е бил Левски. Не е реално и не е било хубаво за ЦСКА да нямат опонент, а да имат само сателити, като 4-5 отбори от групата, които са били военни... единия от които е бил и АФД Тракия... Ясно е и че ЦСКА ще имат най-много успехи преди 89 година след като в отбора им играе почти целия Национален отбор...
Последна промяна от sedem_!_dva на 09 юни 2009 22:43, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI
- delqnski47
- Контакти:
емо73канар написа:Абе да не са затворели форомите на Левски и ЦСКА ,че си обсъждате проблемите в нашият.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам,темата беше в общия форум на гонг,но после незнайно я преместиха във вашия!Ем сори брат,ама това не е наш проблем!
Sofia.
Sofia.