trimontium написа:Надявам се, че "Ботев" ще излезе от кризата в този кръг. Има шанса да го направи срещу силен отбор като "Литекс", защото ако бяха успели да бият Пирин, това нито щеше да е заслужено, нито щеше да ги извади от дупката. Не мисля, че се е случило нещо кой знае какво и не разбирам какви са тези "трагедии". Както се вижда, в първенството всички отбори гонещи призове са непостоянни - трудно правят серия от добри мачове/мисля че ЦСКА направи шест победи, Литекс и Лудите по-малко/. "Литекс" имат пет поредни и мисля, че е време да загубят, защото в противен случай наистина ще се превърнат във фаворити на първенството след победата в Разград... , така че очаквам победа за "Ботев" с подкрепа на публиката.
Тези отбори които ми цитираш играят поне някакъв футбол, а ние какво играем. И тук не става въпрос за 2,3,4,5 кръга, те не са играли след евротурнирите, изключвам мача Локо Пд/но пък на този мач буферите нищо не играха/. Сложи ръка на сърце и кажи през всички кръгове до сега в кой мач играта ти хареса.. Дали ти хареса играта с/у Литекс, ЦСКА, Лудогорец,или се изкефи на победите с клизма и много страх с/у Ч.море, Черноморец и Славия, да не говорим за удоволствието и "щастливите" мигове които изпитахме от мачовете ни с/у Берое, Любимец, ЛокоСф , Левски и Пирин ГД. А има ли този отбор изобщо някаква игра и изграден стил за времето в които е треньор Мъри Стоилов. Дадени са му пълни права и никой не му се бърка в работата.Имаше пълната подкрепа на фенове и ръководство. Направи си сам селекция. И Какво? Да го чакаме след 2 години да направи отбор който ще се опита да класира в тройката. През цялото това време всичко друго му пречеше и какви ли не оправдания търсеше. Само той беше безгрешен и нито веднъж, не си призна за очевадни грешки които и децата виждаха.Направи така ,че да се разбие сателита, който изпада,в момента е на път по най некадърния начин даразбие и отбора на Ботев.