"А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: "А" група,16 кръг:"Ботев"-"Литекс"

Мнениеот DarkPsy » 30 окт 2013 23:23

terata написа:
slash1912 написа:
terata написа:Най-твърдата двойка в тиража. Поредната доза "правилен футбол" и 0-3 за Литекс.

Във всички теми за Ботев се виждат "компетентните" ти мнения-това се нарича комплекс,господин НЕплатен.Като си толкова сигурен сложи едни 100 лева за 0:3

Давам си прогнозата за мача и предвид резултатите и играта ви дотук е напълно обоснована. Тва че, на теб не ти харесва си е изцяло твой проблем, така че се чувствай свободен да напуснеш форума. И без това нали го бойкотирахте. :mrgreen: А по въпроса за комплекса, ами НЕградски, няма как да имам комплекс от отбор, побеждавал ни точно 2 пъти през последните 15 години.

Хубав аватар :mrgreen: Къде е този хубав човечец? :mrgreen: Що не се гръмнеш ида ни отървеш от присъствието си?

Reckless

Мнениеот Reckless » 31 окт 2013 03:13

Да, Ботев имат спад в играта си, но са си корав отбор и крайния резултат не е ясен изобщо, още повече с подкрепата на многобройните им фенове.
Нека да стане хубав футбол и по-добрия победи !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 31 окт 2013 03:46

Не очаквам победа за Литекс. Ако Мъри не се гипсира тотално от 1Х. Всъщност и да се гипсира пак имате шанс за Х с тактиката на надлъгването, няколко пъти така става.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 31 окт 2013 09:38

Надявам се, че "Ботев" ще излезе от кризата в този кръг. Има шанса да го направи срещу силен отбор като "Литекс", защото ако бяха успели да бият Пирин, това нито щеше да е заслужено, нито щеше да ги извади от дупката. Не мисля, че се е случило нещо кой знае какво и не разбирам какви са тези "трагедии". Както се вижда, в първенството всички отбори гонещи призове са непостоянни - трудно правят серия от добри мачове/мисля че ЦСКА направи шест победи, Литекс и Лудите по-малко/. "Литекс" имат пет поредни и мисля, че е време да загубят, защото в противен случай наистина ще се превърнат във фаворити на първенството след победата в Разград... , така че очаквам победа за "Ботев" с подкрепа на публиката.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 31 окт 2013 09:39

Сигурна победа за Ботев. Трите точки ги взимаме без проблем. Играта на отбора е важна. Ще видим ли промяна или пак ще се кюска кълбото.
Все пак още не е минала спявката при шефа. Довечера може да има и промяна в клуба.

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 31 окт 2013 09:57

С този страхлив треньор очаквам загуба. Колкото и да не ми се иска. Съжалявам, но резултата няма да е в наша полза. 1:3.
Вън говедата от Ботев!

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 31 окт 2013 10:50

tinko написа:С този страхлив треньор очаквам загуба. Колкото и да не ми се иска. Съжалявам, но резултата няма да е в наша полза. 1:3.
Вън говедата от Ботев!

Кои са говедата, Тинко? Хайде малко по-уравновесено. Какво е това люшкане от една крайност в друга. Не сме Байерн, няма и да станем. Ако два-три, че дори и повече слаби мача те вадят от пътя, който си поел/плановете са за години напред/, то къде изобщо си тръгнал. Много бързо взехте да гоните футболисти, треньори, директори. Хайде всички да си гледаме работата - ние нашата, те тяхната. Все си мисля, че има кой да ги оценява. Щото другото го видяхме - "Съблечи се, бе". Ще го видим и като резултат, бъди сигурен.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 31 окт 2013 12:05

trimontium написа:Надявам се, че "Ботев" ще излезе от кризата в този кръг. Има шанса да го направи срещу силен отбор като "Литекс", защото ако бяха успели да бият Пирин, това нито щеше да е заслужено, нито щеше да ги извади от дупката. Не мисля, че се е случило нещо кой знае какво и не разбирам какви са тези "трагедии". Както се вижда, в първенството всички отбори гонещи призове са непостоянни - трудно правят серия от добри мачове/мисля че ЦСКА направи шест победи, Литекс и Лудите по-малко/. "Литекс" имат пет поредни и мисля, че е време да загубят, защото в противен случай наистина ще се превърнат във фаворити на първенството след победата в Разград... , така че очаквам победа за "Ботев" с подкрепа на публиката.

Тези отбори които ми цитираш играят поне някакъв футбол, а ние какво играем. И тук не става въпрос за 2,3,4,5 кръга, те не са играли след евротурнирите, изключвам мача Локо Пд/но пък на този мач буферите нищо не играха/. Сложи ръка на сърце и кажи през всички кръгове до сега в кой мач играта ти хареса.. Дали ти хареса играта с/у Литекс, ЦСКА, Лудогорец,или се изкефи на победите с клизма и много страх с/у Ч.море, Черноморец и Славия, да не говорим за удоволствието и "щастливите" мигове които изпитахме от мачовете ни с/у Берое, Любимец, ЛокоСф , Левски и Пирин ГД. А има ли този отбор изобщо някаква игра и изграден стил за времето в които е треньор Мъри Стоилов. Дадени са му пълни права и никой не му се бърка в работата.Имаше пълната подкрепа на фенове и ръководство. Направи си сам селекция. И Какво? Да го чакаме след 2 години да направи отбор който ще се опита да класира в тройката. През цялото това време всичко друго му пречеше и какви ли не оправдания търсеше. Само той беше безгрешен и нито веднъж, не си призна за очевадни грешки които и децата виждаха.Направи така ,че да се разбие сателита, който изпада,в момента е на път по най некадърния начин даразбие и отбора на Ботев.

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 31 окт 2013 12:23

tinko написа:
Тези отбори които ми цитираш играят поне някакъв футбол, а ние какво играем. И тук не става въпрос за 2,3,4,5 кръга, те не са играли след евротурнирите, изключвам мача Локо Пд/но пък на този мач буферите нищо не играха/. Сложи ръка на сърце и кажи през всички кръгове до сега в кой мач играта ти хареса.. Дали ти хареса играта с/у Литекс, ЦСКА, Лудогорец,или се изкефи на победите с клизма и много страх с/у Ч.море, Черноморец и Славия, да не говорим за удоволствието и "щастливите" мигове които изпитахме от мачовете ни с/у Берое, Любимец, ЛокоСф , Левски и Пирин ГД. А има ли този отбор изобщо някаква игра и изграден стил за времето в които е треньор Мъри Стоилов. Дадени са му пълни права и никой не му се бърка в работата.Имаше пълната подкрепа на фенове и ръководство. Направи си сам селекция. И Какво? Да го чакаме след 2 години да направи отбор който ще се опита да класира в тройката. През цялото това време всичко друго му пречеше и какви ли не оправдания търсеше. Само той беше безгрешен и нито веднъж, не си призна за очевадни грешки които и децата виждаха.Направи така ,че да се разбие сателита, който изпада,в момента е на път по най некадърния начин даразбие и отбора на Ботев.

С доста от написаното съм съгласен, но...отборът е изиграл двадесет мача от лятото. В доста от тях показа качествен футбол/ако не цял мач, то в отделни моменти/. Оправданията за терените изобщо няма да ги коментирам, но в интерес на истината, контузиите на основни играчи бяха факт и се случиха в този период. За конспиративните теории изобщо пък не ми се говори. Мисля, че това което искаме не става толкова бързо и не трябва да съдим така строго... Все си мисля, че има кой да ги съди Мъри и Кривия... Ако ние нямаме вяра, как ще им дадем на тях?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 31 окт 2013 13:02

Въпросът е, как ще се подреди отбора, за да се компенсира липсата на Тошко и Огнянов. Очевидно е, че това е големият проблем. Преди нямаше такива центрирания "силно напред, пък дано да го уцеля", играеше се предимно по земя, с прострелни центрирания и извеждания на човек на скорост, където ни беше и силата.
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”