Кривия отговори на нападките

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Кривия отговори на нападките

Мнениеот Raoul_Duke » 24 сеп 2013 18:09

slash1912 написа:Младите канарчета разгромяват Локомотив при набор 96 за Купата на БФС с 7:0 до 80 мин. Два гола за жълто-черните вкара Наско Милев, а по един се отчетоха Красимир Здравков и Васил Кирков. Още от самото начало по трибуните на базата в Коматево стана ясно, че домакините няма да имат проблем, дори и легендата на Локо Георги Василев-Гочо призна, че Ботев ще бъде победител. До 20 мин канарчетата водеха с 2:0 с падения с глава след центриране от корнер на Милев и Здравков. До края на полувремето с нови два гола Ботев реши мача. През втората част с още два гола на Наско Милев и един на Васил Кирков резултата стигна 7:0. Очаквайте подробности!

:lol: :lol: :lol: От тези ли ще взимаме футболисти?За 1 седмица ги бием 3 пъти...май вратарчето го искаме да гони топките около терена :mrgreen:

Декларация, декларация... Съдията е виновен :lol: :lol: :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 24 сеп 2013 22:31

В последните години в България се насади доста погрешно мнение, че ако даден клуб си направи терени и база, младите футболисти едва ли не сами ще се изградят. Това е напълно погрешно, новият и хубав терен не е ескалатор, нужни са знаещи, амбицирани, некорумпирани и можещи треньори, както и дисциплинирани, обичащи футбола и готови на лишения деца.

Иначе би било жалко и долно, ако Ботев краде деца от Локото.

Успех на Ботев с новата база!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 сеп 2013 22:33

child in time написа:http://lportala.net/news/3207.html Изобщо не се съмнявам . Начина по който се опитват да окупират града е нечуван. Сигурен съм че което им е харесало вече е при тях от по малките клубове . Но не всичко е пари приятели не всичко е пари. Има и ще има млади момчета със свещеното ЧЕРНО БЯЛО райе в душата!

Има, но играят за ФК Столипиново и са с характерен цвят на кожата! За съжаление се множите все повече в хилядолетният ни град :evil:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 25 сеп 2013 08:12

pumpo написа:Иначе би било жалко и долно, ако Ботев краде деца от Локото.

Добре де, от известно време се опитвам да си представя, как се крадът деца? В коли ли ги качват, връзват ги за гредите на стадиона, заплашват ги, че ще съсипят живота на родителите им? Хумора ви, граници няма. Децата който са в Ботев, са предпочели да се преместят, защото при нас са най-добрите треньори, най-добрите условия, не плащат, за да са част от отбора и получават пълна екипировка - безплатно. Всичко друго е измислица и успокоение за "ранените души" от Лаута!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 13:03

1912plovdiv написа:
boabbb написа:
1912plovdiv написа:
boabbb написа:Мисля, че е време жълтите да се скрият, защото другата седмица почва панаира :mrgreen: и мисля да идвам, а не ми се гледа перушина :mrgreen: Предлагам да издигнете портрети на Пеевски и Местан на другия мач :lol: Викате на буферите, че били цигани, а въпросния ви "ръководител" изглежда така:

Панаира за рогат добитък не е другата седмица

А портрети на Доган, Местан и Пеевски има в офиса на мустакатия доносник при който сините комунисти са на заплата от 30 К лири на месец за "охрана"

Тата /Мустака/ и Сокола / Доган/ .... любовници по комсомолско-доносническа линия и видни сини фенове

Съгласен с всичко - на рогатите няма какво да им гледам. Аз съм за друг панаир - ама вярно, бе, вие такова месо не ядете :mrgreen: :lol: :mrgreen:

И като стана въпрос за ядене , да те питам ти пица обичаш ли да хапваш :roll:

Не че нещо, но преяждането с турска пица за 1,50 лв изобщо не ви се отразява добре на мозъчната дейност :oops:

Знам че вашата розова порода е известна че не подбира и яде всичко , но все пак помолете турските ви господари на които сте охрана за 50 лв ако не друго поне да сменят пицарията :mrgreen:

Удряй чело в земята и възхвалявай Великия Везир Цв. В. и Делян бей :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 25 сеп 2013 13:13

boabbb написа:Удряй чело в земята и възхвалявай Великия Везир Цв. В. и Делян бей :mrgreen:

Следвай шефа на ДПС => "Аз съм кръвна група ЦСКА" - Лютви Местан.
http://www.7sport.net/archive7ds/2003/08/12/forum/d3342_6.htm

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 сеп 2013 13:41

Pupper_ написа:Следвай шефа на ДПС => "Аз съм кръвна група ЦСКА" - Лютви Местан.

Те цялата им парламентарна група на ДПС е от ЦСКА, в тотален разрез с мюсюлманските традиции да не се доближават до свинско...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 13:46

El Commandante написа:
Pupper_ написа:Следвай шефа на ДПС => "Аз съм кръвна група ЦСКА" - Лютви Местан.

Те цялата им парламентарна група на ДПС е от ЦСКА, в тотален разрез с мюсюлманските традиции да не се доближават до свинско...

Той Цецо затова се е насочил към пилешкото :mrgreen: Няма как да се промени факта, че някой ни е привърженик - да сте чули да му скандираме името? Между другото - те турците май ни направиха 2х3 тогава или се бъркам :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 сеп 2013 13:50

boabbb написа:да сте чули да му скандираме името?

Е то остана и да викате Кадир Кадир или Хюсеин Чауш на стадиона...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2013 13:51

El Commandante написа:
boabbb написа:да сте чули да му скандираме името?

Е то остана и да викате Кадир Кадир или Хюсеин Чауш на стадиона...

Друго е викаш: " Цецооууу Василеев" :mrgreen:

Върни се в “Ботев”