Държанието на агитката на Берое

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Държанието на агитката на Берое

Мнениеот sin4ec » 23 сеп 2013 20:56

ФЕНОМЕН написа:Здравейте!
От всички , които сте коментирали дотук в темата, явно никой не е бил на мача. Значи на мача феновете на Берое се държаха доста прилично, до един момент.
Та какъв беше този момент? До него те си пееха песните, скандираха името на Берое... и в един момент феновете на Ботев започнаха да пригласят на скандиранията на зелените фенове, като след като извикат името "Берое", жълтите веднага след тях извикваха "Курви", та се получаваше - "Берое-курви".
Много "оригинално" от страна на феновете на "Ботев"! Е, как да не реагират зелените фенове на тази простотия? Хем вдигаха ликовете на Ботев и Левски, хем показаха транспаранти в съпричастност с нелепо загиналите момчета от Катуница, хем се държаха неагресивно към гостуващите фенове, и за благодарност - какво? Лайнарщини! И сега гледам как разни тъпанари извъртат нещата във вреда на беройските фенове! И се правят на ударени и пропускат причината за поведението на старозагорската публика! Да, част от феновете на Берое са смотаняци, правят глупости (както и при останалите клубове не липсват подобни псевдофенове), но в този мач цялата публика се държа абсолютно културно... до провокациите на пловдивските фенове. Е, сега кои са цървулите и селяците? А пък онази малоумна статия, която по-горе е пусната в един пост, изобщо не си струва да се коментира - този, който е я написал , е тотален олигофрен и провокатор! Такива измишльотини и тотално трансформирани факти, удобно нагласени изводи и квалификации, че и откровено подстрекателство към насилие върху феновете на Берое не бях чел от байТошково време! И толкова много прозира елементарната цел на пишман авторчето - да измести фокуса от напълно заслужената загуба.

Аз, като страничен наблюдател, не поставям под никакво съмнение победата на Берое, напълно заслужена! Като са ви викали Берое-курви, ще викате: Ей, жалтури едиквоси, а не да е...е Ботев в г..а! Или майна-лайна, има кво да се вика, ааааа...Олекват ти аргументите!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 23 сеп 2013 20:58

Така е Феномен.Но нали врабците се кланят на " Караибрахим",какво друго очакваш от тях?
Велики на приказки,нищожни на действия.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 23 сеп 2013 21:02

не съм фен на берое, а на цска и искам да кажа на "мъри" никой не псува Ботев а Ботевъ сопот, никой не псува левски а пфк левски. време е да се сменят имената на отборите носещи имена на национални герой с какво право ги носят, какво са направили, какви герой са те та да се кръстят така?
Последна промяна от nicromanser на 23 сеп 2013 21:04, променено общо 1 път.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 23 сеп 2013 21:04

Тия дето се оправдават, че викали кзб и кзл за отбора са егати пълните малоумници! Има достатъчно начини да обиждат отборите, говеда папагали и т.н.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 23 сеп 2013 21:12

Не защитавам или подкрепям никой в случая, но някой думички наистина трябва да се забранят с закон. Който както иска да подкрепя и обижда,но се случва да има и малки деца по стадионите. А иначе агитките на отборите с по многобройни фенове пеят едно и също. Аз съм да се вземат мерки за някой думи поне

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 сеп 2013 21:13

sin4ec написа:
shotgun blues написа:Не съм гледал мача,но ако са скандирали това на празника,не им прави чест!
Мъри прав си !

Скандираха го, няма измама. Че и се чуваше здраво. Уж имаше инициатива да не се викат тез неща, ний с ботевци се замергахме с предмети, камъни и прочее, ама КЗЛ и КЗБ не е имало... Локо Пд също не са гъкнали за Левски, на пловдивското Дерби ако са викнали нещо-ама се съмнявам. Те пеят за папагали и жалти, ама КЗБ не вярвам да са викали. Колкото до червените, те като вкарат гол на Хасково и викат КЗЛ, кво да ги коментираме.
А част от зааралии( малка, но вредна), са абсолютни селендури и тъпаци. Къв Ботев си е.ал в г..а бе, цървул? Баси тъпанарите.

Ние КЗЛ не сме пяли никога, само че за буферите бъркаш :arrow: http://vbox.bg/watch?v=3402166
Не е КЗБ, но "Ботев пе*ераст" си е същата цигания, типична за черно-белите малцинства.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 21:16

Това ми е отговорът на малоумната декларацийка от друга тема , че ме домързя да пиша отново на лицемерите в жълто:
Направо се разплаках като прочетох това отгоре.
Мда , съседа ми е с фамилия Ботев и по логиката на тук пишещите сладури , той би трябвало да е обиден от вчерашните наши скандирания :)
Че в България има хиляди с фамилията Ботев , те трябва ли да са обидени от скандиранията.Та половината от тях дори не се интересуват от футбол , камо ли от Ботев Пд.
Никога , ама никога не бих свързал един футболен отбор с един велик българин.
Когато вие обиждате на цигани , марули и селяни - може , но когато на вас ви отвърнат - обиждат светинята и името на Христо Ботев , с когото нямате нищо , ама нищо общо.Това драги мои се казва лицемерие , при това чудовищно такова.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 23 сеп 2013 21:19

Аз пак да попитам мача с Чехия къде ще го гледате :?:

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 23 сеп 2013 21:23

Що не пуснете и някоя тема за футболистите на Берое?
Как може да играят като равен с равен с тези на богоизбрания отбор на Сопот , а ? Как може да ги бият под път и над път всяка година тия медийни шампиони :oops:
Наказание до живот на всеки футболист на Берое понечил да шутира към вратата на Ботев Пд , опс .. на Христо Ботев, или..... не знам вече , обърквам се , да стреляме ли по Ботев , или не , да го побеждаваме ли , или да му пускаме..?Последно?
Чакам декларация , или как се казваше .. директива :roll:
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 23 сеп 2013 21:23

Avgusta 1916 написа:Това ми е отговорът на малоумната декларацийка от друга тема , че ме домързя да пиша отново на лицемерите в жълто:
Направо се разплаках като прочетох това отгоре.
Мда , съседа ми е с фамилия Ботев и по логиката на тук пишещите сладури , той би трябвало да е обиден от вчерашните наши скандирания :)
Че в България има хиляди с фамилията Ботев , те трябва ли да са обидени от скандиранията.Та половината от тях дори не се интересуват от футбол , камо ли от Ботев Пд.
Никога , ама никога не бих свързал един футболен отбор с един велик българин.
Когато вие обиждате на цигани , марули и селяни - може , но когато на вас ви отвърнат - обиждат светинята и името на Христо Ботев , с когото нямате нищо , ама нищо общо.Това драги мои се казва лицемерие , при това чудовищно такова.

Като те обиждат на "марули" и "селяни", обиждай и ти по същия начин. Тези клубове са основани много отдавна, било е въпрос на чест да носиш името на национална светиня и тогава никой не е мислил, че някога ще се появят някакви селяндури и безродници, които ще сквернят имената им. Както ти казаха и по-нагоре, ние със сините щяхме да се изтрепим с камъни и какво ли не, нареждахме се едни други с какви ли не епитети, но никога не е имало ренегатски изпълнение като КЗЛ и КЗБ.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”