plovdivram написа:Не ми се навлиза в "СЛОВЕСНИ ВОЙНИ", с хора на които обикновено фактите или са им чужди или просто не искат да ги приемат, но искам да отбележа две неща, които ми се набиха на очи, докато четях за "ТРАДИЦИОННОТО" шествие на "Бултрасите"... Едното, по-маловажното е свързано имено с думата "ТРАДИЦИОННО", защото все си мисля, че когато наричаш нещо ТРАДИЦИОННО, то означава, че се е случвало поне няколко пъти.... аз лично не си спомням да се правили ШЕСТВИЕ от центъра на Пловдив за ДЕРБИ или какъвто и да е друг мач досега, но може и да бъркам... ако бъркам - поправете ме....
Другото обаче, на което много ми се иска да обърна внимание е факта, че отново се опитвате да ВНУШИТЕ, някакви глупости относно избора на мястото за начало на нашето шествие, което определено може да се нарече по-"традиционно" от вашето!!! ФАКТ!!! Въпроса е в това, че се опитвате да го обвържете с ДЖАМИЯТА, а всъщност за бравяте, че за ПЛОВДИВЧАНИ мястото е познато по-скоро като "СЕДМОТО ТЕПЕ", пъ' било то и сравнително от скоро, но определено ОТПРЕДИ да стане ТРАДИЦИОННО за феновете на Локомотив... За тез "пловидвчани", които незнаят какво е "СЕДМОТО ТЕПЕ" е добре да се запознаят и поне веднъж да отидат дотам и да видят за какво става въпрос... Тогава може би няма д го свързават толкова с ДЖАМИЯТА!!!
Не съм се напъвал да ги помня,но ние имаме поне две шествия преди дербита които са тръгвали от старият град -Конюшните на царя,през цялата главна и после на срещата с вас до Сточна гара .Тази среща на която вашият зъбчо си загуби зъбите.Трябва ли да потърся снимки да документирам и онагледя опита ти за лъжа и измама.
И за какви седем тепета и за какви пловдивски традиции от твоите уста и ръце-най -малко никът ти е с някакъв овен който няма нищо общо с Пловдив.А за македонистиката ти да не говорим.