А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Мнениеот Pupper_ » 26 авг 2013 12:13

mistreated написа:Голям х.й лапни, голяма дума не казвай! Само заради теб ще ви направя на манджа в тази тема, след като се върна от стадиона, ако нещо от всичките тъпотии, които си написал не се случи. Помни ми думата!

Я по-спокойно!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 авг 2013 12:14

1:7 и поне 10 000 ай канарьеееееее!
Коцето Костадинов да даде дисциплинарния правилник на Галчев или да му го прочете /по обясними причини/, за да може другият път да си прави сметката за колко мача ще го скатае червения картон. Сега или ще "окуцее" в близките дни или ще направи "страхотен" мач на Армията! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 12:18

Pupper_ написа:
mistreated написа:Голям х.й лапни, голяма дума не казвай! Само заради теб ще ви направя на манджа в тази тема, след като се върна от стадиона, ако нещо от всичките тъпотии, които си написал не се случи. Помни ми думата!

Я по-спокойно!

О, аз съм спокоен и то доста. Само не понасям разни индивиди, които не виждат по-далече от носа си, да ми обясняват кой щял да уволнява Стойчо, чии заплати нямало да бъдат платени и кой щял да ни фалира!
Невероятният сезон на Ботев до този момент се изразява в отстраняването на 2 колоса от Казахстан и Босна, както и измъчена победа над 10 души от най-слабия Левски в историята на синия клуб!
А... забравих, двата хикса с уникално слабия Щутгарт, който няма победа над професионален отбор от началото на сезона. Всъщност, май само срещу вас успя и до хикс да се добере!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 авг 2013 12:29

mistreated написа:О, аз съм спокоен и то доста. Само не понасям разни индивиди, които не виждат по-далече от носа си, да ми обясняват кой щял да уволнява Стойчо, чии заплати нямало да бъдат платени и кой щял да ни фалира!
Невероятният сезон на Ботев до този момент се изразява в отстраняването на 2 колоса от Казахстан и Босна, както и измъчена победа над 10 души от най-слабия Левски в историята на синия клуб!
А... забравих, двата хикса с уникално слабия Щутгарт, който няма победа над професионален отбор от началото на сезона. Всъщност, май само срещу вас успя и до хикс да се добере!

С нищо не сте по-силни или по-слаби от Левски! В неделя ще си проличи.
А относно проблемите съпътстващи ЦСКА ... да се обзаложим на по бира, че няма да преведат заплати преди мача с Ботев?
Хубаво си анализирал нашия сезон до момента, я направи същия анализ и за ЦСКА. Те само победи с два-три гола разлика нижат, а?

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 26 авг 2013 12:30

Айде чак пък да не прекаляваме с глупостите. Колосите от Казахстан и Босна, вие и Левски вече Н години не можете да ги елиминирате. Че даже и далеч по-слаби от тях. А "уникално слабия Щутгарт" е актуалният финалист за Купата на Германия! Така че да не изпадаме в крайности. Следващият кръг всеки ще има своите шансове, а кой ще ги използва - предстои да видим.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 12:38

Raoul_Duke написа:Айде чак пък да не прекаляваме с глупостите. Колосите от Казахстан и Босна, вие и Левски вече Н години не можете да ги елиминирате. Че даже и далеч по-слаби от тях. А "уникално слабия Щутгарт" е актуалният финалист за Купата на Германия! Така че да не изпадаме в крайности.

За "Н" години можеш да говориш относно синия отбор, ЦСКА освен от Мура не си спомням скоро да е отпадал от отбор на толкова ниско ниво!
Щутгарт може да е актуален финалист за Купата, но моментното състояние на отбора е много зле. Те и Левски са актуален вицешампион, но това не пречи да играят доста слабо.

Следващият кръг всеки ще има своите шансове, а кой ще ги използва - предстои да видим.

Тук вече съм напълно съгласен, но това мнение няма нищо общо със заканите на твоя колега.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 12:43

Pupper_ написа:С нищо не сте по-силни или по-слаби от Левски! В неделя ще си проличи.
А относно проблемите съпътстващи ЦСКА ... да се обзаложим на по бира, че няма да преведат заплати преди мача с Ботев?
Хубаво си анализирал нашия сезон до момента, я направи същия анализ и за ЦСКА. Те само победи с два-три гола разлика нижат, а?

Какво да анализирам играта на ЦСКА, като такава все още почти липсва. Въпросът е, че вие сипете закани по наш адрес за мач на Армията, при положение, че реално не сте победили нито един стойностен отбор тази година. Така ли е или не е така?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 авг 2013 13:15

mistreated написа:Какво да анализирам играта на ЦСКА, като такава все още почти липсва. Въпросът е, че вие сипете закани по наш адрес за мач на Армията, при положение, че реално не сте победили нито един стойностен отбор тази година. Така ли е или не е така?

Проблема е, че не може да ми намериш доказателства, за стойностния отбор - ЦСКА!
Правиш аналогии с миналия шампионат, но тогава имахте отбор, сега нямате. Гледах ви в мача с Локо Сф. Не виждам, на кого възлагаш надежда да блесне, че да ни победите?!

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 26 авг 2013 13:18

Нещата отиват към 1-0 за ЦСКА. Жълтите се точите, ама и миналата година се точехте, така че ...

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 26 авг 2013 13:21

0:2 или 1:2, ако не повторим някои от фрапантните грешки в защита. Кой как е играл ще говорим след мача, защото момчетата си виждат грешките и (някои) си взимат поука ;)
Изображение Изображение

Върни се в “Ботев”