Цветан Василев: Ботев ще задава темпото и модата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Puldin
Контакти:

Re: Цветан Василев: Ботев ще задава темпото и модата.

Мнениеот Puldin » 30 юли 2013 12:30

tsonpen написа:
El Commandante написа:
tsonpen написа:Може би сбърках, че отворих дума за това. Този разговор не е за футболен форум. Вие се доверявате на чувствата си към отбора ви.

Значи,ти по принцип си сбъркал с тва че си фен на тотално неправилен отбор-еднодневка...
Какво изобщо ми мрънкаш за Пеевски,Беевски,Намайкасипутевски....кво изобщо искаш?

Да е жив и здрав Цв.Василев, кур за всички дето ни мразят, И БООООТЕВ ШАМПИООООН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Моя работа си е на кой отбор ще съм фен. Ако ще и на отбор-едноминутка. Аз не коментирам отборите. Щом търсиш да ме ухапеш, явно колко принципно участваш в спора. И защо реши, че ви мразя? Както вече писах - уникално е, че половината държава скочи на протест, когато Пеевски беше назначен за шеф на ДАНС, а в същото време немалка група хора от третия по гоемина град в България скандира името на Цветан Василев...

Моля, ако обичаш....ВТОРИЯ по големина град в България. И е малко странно фен на Лудогорец, да говори за олигархия и за крадени пари.....
Осра цялата тема, в която вече се пропуска оссновното, че ще се направи стадиона за 2 години

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 30 юли 2013 12:30

tsonpen написа:Тук май сте единствените, които оспорвате това. Ако помните, служебното правителство направи опит да въведе правило за разпределение на тези средства в повече банки. И веднага си навлече гнева на Цветан Василев с любезното съдействие на медиите му. В частност беше атакуван Плевнелиев, който изпълнява длъжността президент. Уникално - бизнесмен да атакува президент!

Както каза колега по-горе, ти наистина си неподготвен за подобен разговор. Пълен хал хабер си, глупчо, ама пълен! Ти чувал ли си въобще за кръга "Капитал", за Прокопиев, за Цветелина Бориславова и сие...? Чувал ли си за това, че Плевнелиев е част от тази група и че жена му е работила много години за Прокопиев, който дължи над 500 млн., заради които дългове е избягал с цялото си семейство на другия край на света - в Сингапур! Чувал ли си, че именно те са собственици на другата медийна империя, която обслужва техните интереси? Чувал ли си, че именно ТЕ СА МАФИЯТА (енергийната) и фотоволтаиците и вятърните централи, строени от фирма "Алфа" на същия този МАФИОТ и ОЛИГАРХ Прокопиев, са една от основните причини за високите цени на тока? Много елементарно човече си и коментираш неща, които са далеч над интелектуалния ти потенциал!
Последна промяна от Raoul_Duke на 30 юли 2013 12:33, променено общо 1 път.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 30 юли 2013 12:32

Крайно време е да има модераторска намеса, цялата положителна тема отиде в киреча

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 юли 2013 12:37

Пичове, хич да не Ви пука ! Дори Сатаната да е, човека даде голямо количество пари. Гради база, стадион. Играете приятен за окото футбол и няма рев за заплати, защото всичко е точно ! Какво повече може да иска един човек от собственика на любимия си отбор ? Или Венци, Батков, Лупи, Гигов, Коко, ТИМ и т.н. са по-добри ? :lol:

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 30 юли 2013 12:52

JohnnieWalker написа:Пичове, хич да не Ви пука ! Дори Сатаната да е, човека даде голямо количество пари. Гради база, стадион. Играете приятен за окото футбол и няма рев за заплати, защото всичко е точно ! Какво повече може да иска един човек от собственика на любимия си отбор ? Или Венци, Батков, Лупи, Гигов, Коко, ТИМ и т.н. са по-добри ? :lol:

Ами да, човекът поне оставя нещо след себе си, което ще е там дори когато си тръгне ! Нещо с което отборът може да се САМОИЗДЪРЖА, че дори и да печели и в най-тежки времена ! Можеше и да не го направи , както останалите 99% от собственици на отбори , нали :?:

Нека си припомним как един Георги Илиев примерно даде 20 млн. лв. Локо Пд да стане шампион, а децата им играеха в калта със скъсаните обувки, а родителите им събираха стотинки за абсолютно всичко ! От тия 20 млн. ЕДИН ПИРОН не е забит в базата или стадиона !

Затова като ФЕНОВЕ сме му вечно благодарни ! А ако има престъпления към държавата, нека също да си понесе последствията !
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 30 юли 2013 13:00

Колеги,защо изобщо му обръщате внимание на лудогорския?
Седнал еди-кой-си да ми дава наклон на поведението?!?
Защо сме били скандирали името на Ц.Василев?
Първо,скандирането на името му е на футболен стадион,а поводът за това е свързано единствено със заслугите му за израстването на любимия ни отбор.
Второ,дори и да влагаме политически мотив в това скандиране,кой си ти бе,аланкоолу,че да ни определяш кой да подкрепяме и за кого да скандираме?
В случая говоря съвсем хипотетично.
Цяла България била на улиците?!?Моля?
Ще го помоля за последно включване-ТИ ЧИЕ ИМЕ СКАНДИРАШ,ЩОМ СИ НА БАРИКАДИТЕ?
Щом си против някой и някои,значи си и "ЗА" някой и някои.
Запознай ни ако обичаш,със щенията си.
И не мисли,че чувствайки се прав в убежденията си,наистина си такъв.
Те са си твои и само твои!

Както писа колегата по-горе-изобщо не ми пука какво мисли някой си-"Ботев" се изгражда като модерен европейски клуб,с инвестиции в база и стадион.Децата ни ще тренират тук,вместо да ходят,примерно,в базата на един отбор от изостанал град в североизточна България.Както и децата от още много други прекрасни български градове.
Точка.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 30 юли 2013 13:07

Puldin написа:
tsonpen написа:
El Commandante написа:
tsonpen написа:Може би сбърках, че отворих дума за това. Този разговор не е за футболен форум. Вие се доверявате на чувствата си към отбора ви.

Значи,ти по принцип си сбъркал с тва че си фен на тотално неправилен отбор-еднодневка...
Какво изобщо ми мрънкаш за Пеевски,Беевски,Намайкасипутевски....кво изобщо искаш?

Да е жив и здрав Цв.Василев, кур за всички дето ни мразят, И БООООТЕВ ШАМПИООООН АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Моя работа си е на кой отбор ще съм фен. Ако ще и на отбор-едноминутка. Аз не коментирам отборите. Щом търсиш да ме ухапеш, явно колко принципно участваш в спора. И защо реши, че ви мразя? Както вече писах - уникално е, че половината държава скочи на протест, когато Пеевски беше назначен за шеф на ДАНС, а в същото време немалка група хора от третия по гоемина град в България скандира името на Цветан Василев...

Моля, ако обичаш....ВТОРИЯ по големина град в България. И е малко странно фен на Лудогорец, да говори за олигархия и за крадени пари.....
Осра цялата тема, в която вече се пропуска оссновното, че ще се направи стадиона за 2 години

Моля, аз обичам, ама Пловдьев не е по-голям от Варна. А иначе е ясно, че днешните баровци - Киро Скълътъ :mrgreen: и Цецо Мустака, са вчерашни партийни функционери или техни близки роднини, и тоя бизнес не пада от небето. Надявам се да не сте толкова наивни. И е нормално да няма уважение към хората, заради които сме на това дередже.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 30 юли 2013 13:14

miro_tr написа:
luxorus написа:Честито на всички фенове на този отбор!Поздрави от Стара Загора.

Поздрави и на вас!Вчера как ги изпуснахте червените?

Като не вкараш... :evil: :evil: :evil:
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Puldin
Контакти:

Мнениеот Puldin » 30 юли 2013 13:16

boyan_kn написа:
Puldin написа:
tsonpen написа:
El Commandante написа:

Моля, аз обичам, ама Пловдьев не е по-голям от Варна. А иначе е ясно, че днешните баровци - Киро Скълътъ :mrgreen: и Цецо Мустака, са вчерашни партийни функционери или техни близки роднини, и тоя бизнес не пада от небето. Надявам се да не сте толкова наивни. И е нормално да няма уважение към хората, заради които сме на това дередже.

Ами според всички официални източници е втория по големина град, а това че на някои много им се иска друго....си е техен проблем

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 30 юли 2013 13:32

КолЬегата,говорещ мЬеко,иска да каже "в активния сезон". :o
Не му се вързвай... :)
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Ботев”