Ботев (Пд) посяга към исторически рекорд в Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ботев (Пд) посяга към исторически рекорд в Европа

Мнениеот we are the champions » 25 юли 2013 17:21

Успех канари цяла България е с вас !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 25 юли 2013 17:33

Ботевъ Пловдивски написа:Първо изравняваме, отстраняваме, после пак Красота, Вяра и Борба докрай за пета, шеста и прочие победи! 8-)

Нда....в общи линии това е идеята.

Обаче, гледайки вчера Лудо как играят, много ми се ще да ги можем и ние тея светкавични атаки и контри,в които играч на Лудо в повечето време излиза сам срещу вратаря, и тва без да владеят толко много топката, не като нас-цъка-цъка-цъка-цъка налево надесно по средата и за цял мач създаваме по-малко чисти голови положения от тех,които изобщо не я задържат в средата много много...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2013 18:08

El Commandante написа:Обаче, гледайки вчера Лудо как играят, много ми се ще да ги можем и ние тея светкавични атаки и контри,в които играч на Лудо в повечето време излиза сам срещу вратаря, и тва без да владеят толко много топката, не като нас-цъка-цъка-цъка-цъка налево надесно по средата и за цял мач създаваме по-малко чисти голови положения от тех,които изобщо не я задържат в средата много много...

Да, хубаво би било, още повече като се има предвид, че Щутгарт няма да ни оставят да си правим цъка-цъка, и играта ни може да се разпадне при по-здрава преса...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 25 юли 2013 18:13

Ботевъ Пловдивски написа:
El Commandante написа:Обаче, гледайки вчера Лудо как играят, много ми се ще да ги можем и ние тея светкавични атаки и контри,в които играч на Лудо в повечето време излиза сам срещу вратаря, и тва без да владеят толко много топката, не като нас-цъка-цъка-цъка-цъка налево надесно по средата и за цял мач създаваме по-малко чисти голови положения от тех,които изобщо не я задържат в средата много много...

Да, хубаво би било, още повече като се има предвид, че Щутгарт няма да ни оставят да си правим цъка-цъка, и играта ни може да се разпадне при по-здрава преса...

Барса си има тики-така,Ботев има си цъка-цъка.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 юли 2013 18:18

Успех и от мен,а надявам се и от всички БЪЛГАРИ.Успех и на БЕРОЕ.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 25 юли 2013 18:22

sokoban написа:Барса си има тики-така,Ботев има си цъка-цъка.

И ти си прав, когато спре да върши работа ще се мисли друг тактически вариант ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 юли 2013 18:23

ИСТОРИЧЕСКИ РЕКОРД - 4 МАЧА БЕЗ ЗАГУБА! :lol: :lol: :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 25 юли 2013 18:31

Най-искренно и от сърце желая успех на "Ботев".Не забравяйте обаче,че сте домакини и не потрошавайте пак района около стадион "Лазур",както го направихте след мача с "Астана".Любовта към отбора няма нищо общо с идиотщината,която някои ваши момчета демонстрират,даже там където са ги приели,като гости и приятели.

Потребителски аватар
sokoban
Контакти:

Мнениеот sokoban » 25 юли 2013 18:38

КироВарна написа:Най-искренно и от сърце желая успех на "Ботев".Не забравяйте обаче,че сте домакини и не потрошавайте пак района около стадион "Лазур",както го направихте след мача с "Астана".Любовта към отбора няма нищо общо с идиотщината,която някои ваши момчета демонстрират,даже там където са ги приели,като гости и приятели.

A,Кире,на изуст ли пишеш или?Бях на мача ,но въпреки,че имаше много хора не съм забелязал нищо строшено или нередно.Даже след мача си правихме лаф с местните,които излизаха по терасите и пред къщите за да ни поздравят,Също така не знам да има поражения по стадиона.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 25 юли 2013 18:47

Trueplayer написа:Успех на Ботев. Отбора е силен,но най-много ме радват феновете. За мен №1 в България :!:

Подкрепям ;)

Върни се в “Ботев”