Успех на Вандер и скорошно завръщане на терена. Ще ни липсва!
Вандер аут за 2 месеца...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вандер аут за 2 месеца...
Дано не качи пак 10 кила
(шегувам се)
[quote="sokkoban"]На смешките от герена само да им припомня ,че повечето играчи , които им се водят легенди са юноши, или направили първите си стъпки от други клубове
Дори Минев, който давате за пример е тръгнал именно от Ботев. Да не говорим за вашата най-голяма легенда Гунди!
Така че вместо да мучите на умряло вие сте тези които трябва да благодарят, жалкари свикнали всичко на тепсия да им се поднася
Шпека на Тошко влезе на дълбоко, нали
Еййй К...О!, не дей да тикаш в лицето ми курвенския си отбор с главната си к...а Веселин Минев/що ли на минет ми прилича/. Гунди си е наш и завинаги ще си остане един от нас!
Дори Минев, който давате за пример е тръгнал именно от Ботев. Да не говорим за вашата най-голяма легенда Гунди!
Така че вместо да мучите на умряло вие сте тези които трябва да благодарят, жалкари свикнали всичко на тепсия да им се поднася
Шпека на Тошко влезе на дълбоко, нали
Еййй К...О!, не дей да тикаш в лицето ми курвенския си отбор с главната си к...а Веселин Минев/що ли на минет ми прилича/. Гунди си е наш и завинаги ще си остане един от нас!
[quote="mimbot"Гунди си е наш и завинаги ще си остане един от нас![/quote]
Рекорда по калъфки също е вечно ваш дечко....
Рекорда по калъфки също е вечно ваш дечко....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...
- DrAvalanche
- Контакти:
El Grande написа:[quote="mimbot"Гунди си е наш и завинаги ще си остане един от нас!
Рекорда по калъфки също е вечно ваш дечко....[/quote]
АФД-то да мълчи. Равнис, мирно и полегни на ЦСКА
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
DrAvalanche написа:АФД-то да мълчи. Равнис, мирно и полегни на ЦСКА
Колко да мълчи? Колкото сините в неделя ли? Добър тон давате момчета
"А Ботев победи, а Ботев победи, за славата на Пловдив - победи!"