W84me написа:Защо такива, като теб имат право да живеят изобщо? ?
Когато наричаш играчите в отбора МИ куци коне, се приготви да чуеш недобри неща за себе си....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:Защо такива, като теб имат право да живеят изобщо? ?
damyanov1963 написа:El Grande Capitan написа:Начи реално погледнато може да се окаже вярно че Левски щели тая година да станат шампиони, само че тоя Левски на Мъри,Минев,Вуйчо Ваньо, Бай Мангау,Домовчийски и Сърмов-с жълто черните екипи дето играе,ахахах ше е ебаси иронията....
А пък и ако стигнете до 1/4 финал в ЛЕ... а, кво ще кажеш?
boyan_kn написа:Вутов ( малко прехвален и от съмнителна класа ми се вижда
boyan_kn написа:Че, като ви гледам спонсора, "берекет-а" си е баш ваш изразА, бе, гледам и се чудя на кого викате "вуйчо" ? Иначе по темата, според мен тоя не ви трябва - много ми е съмнителен как така го пускат без пари - сигурно е пестил. Определено сте фаворити за титлата и ми хареса как нарешихте говедата вчера
Неделев, Карачанаков, Славчев от Литекс, Вутов ( малко прехвален и от съмнителна класа ми се вижда, нещо като Домо
) - тея момчета трябва да се налагат, за да изкараме още някой свестен играч за национала, че Минев-ци и подобни са изпята песен.
El Grande Capitan написа:Виктор 1914 написа:Като ви гледам спонсора - банката на ДПС и мустака Василев. Точно вие си употребявате тези думи, а не феновете на Локо. Ботев Сопот - Анкара а.к.а. ДПС Футболен клуб!
Много болят викаш двата шпека на Тошко от вчера,а?
Свиквайте....
DarkPsy написа:damyanov1963 написа:El Grande Capitan написа:Начи реално погледнато може да се окаже вярно че Левски щели тая година да станат шампиони, само че тоя Левски на Мъри,Минев,Вуйчо Ваньо, Бай Мангау,Домовчийски и Сърмов-с жълто черните екипи дето играе,ахахах ше е ебаси иронията....
А пък и ако стигнете до 1/4 финал в ЛЕ... а, кво ще кажеш?
Вие май още го празнувате тоя 1/4
plamenst7 написа:Преди мача се заканвахте за разгром,
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта