Ботев Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Левски

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 17 юли 2013 19:35

El Grande Capitan написа:
ralka_levskarka написа:Мога да напиша някакъв си резултат в полза на Левски, за да не бъда напсувана и обиждана

Зайче, ти конкретно можеш да напишеш ако искаш 1:23 за Лески и пак никой няма да ти се сърди тука......ние сме ценители на красотата все пак..... :mrgreen: :mrgreen:

Добре казано! :) Красота, Вяра, Борба и 3:1!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Re: Ботев Пловдив - Левски

Мнениеот venko 1984 » 18 юли 2013 12:01

Аз пък ще съм доволен на всякаква победа. Разбира се, че ще е добре да им напълним кошницата, но имаме и други важни мачове. Така че важни са 3те точки, ако ще и с 1-0 да е.

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 18 юли 2013 13:07

venko 1984 написа:Аз пък ще съм доволен на всякаква победа. Разбира се, че ще е добре да им напълним кошницата, но имаме и други важни мачове. Така че важни са 3те точки, ако ще и с 1-0 да е.

Принципно си прав. НО! Кога друг път сме ги хващали при такава разлика в класите в наша полза?
Редно е да ги смачкаме с колкото може повече, да забравят времената на Селския и да си припомнят тези на Зехтински... :)
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 19 юли 2013 11:17

El Grande написа:
venko 1984 написа:Аз пък ще съм доволен на всякаква победа. Разбира се, че ще е добре да им напълним кошницата, но имаме и други важни мачове. Така че важни са 3те точки, ако ще и с 1-0 да е.

Принципно си прав. НО! Кога друг път сме ги хващали при такава разлика в класите в наша полза?
Редно е да ги смачкаме с колкото може повече, да забравят времената на Селския и да си припомнят тези на Зехтински... :)

Абсолютно си прав ! Дори да бием с 1:0 донякъде ще съм разочарован, че не сме ги смачкали. Те са просто трагични.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 юли 2013 09:57

Станимир Стоилов:
"Винаги съм казвал, че когато някой от големите ни отбори е наранен и има проблеми, е два пъти по-опасен. Никой от нас не очаква, че ще дойде слаб или безидеен Левски. "Сините" винаги са били мерило в българския футбол. Но ние сме Ботев и гоним победа във всеки мач, още повече, че играем на нашия стадион, пред нашата публика", това каза Станимир Стоилов преди дербито с Левски
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 юли 2013 12:50

KingKenny написа:
El Grande написа:

Абсолютно си прав ! Дори да бием с 1:0 донякъде ще съм разочарован, че не сме ги смачкали. Те са просто трагични.

Повече от трагични, но някак си не мога да намеря думата.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Тралала

Мнениеот Тралала » 20 юли 2013 13:08

Аре стига глупости.Трагични-мрагични.Мач е.И то срещу Левски, не срещу Куртово Конаре. Ще се радвам на всякаква победа, но си мисля, че НСПП ще направи всичко възможно да не загубят. Включая и "другите средства".

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 20 юли 2013 13:54

Ясно бе, мач е. Знаем го, но просто.... не знам... положението е ужасяващо в Левски.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

zergRush
Контакти:

Мнениеот zergRush » 20 юли 2013 18:52

Дано и футболистите ни не мислят като нас! Не въври да подценяваме Левски, колкото и да са слаби. Това само може да ни изяде главата. Сигурен съм, че Мъри ще ги мотивира пределно!

Върни се в “Ботев”