Мъри в Ботев - ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: Мъри сменя Феро в Ботев?

Мнениеот scb » 05 дек 2012 17:11

ХА-ХА На път е да се повтори драмата на Челси с Бенитес.

Кой е Станимир Стоилов за Ботев Пловдив?

В спомените на ботевистите остава обаче и обидното поведение на играча на Фенербахче, левскаря Стоилов. Преди първия мач в Цариград, Мъри от Хасково се изказва пред турски журналисти, че Ботев е слаб отбор, играещ лош футбол и че сам ще вкара 3 гола, а освен Искренов нямало други футболисти заслужаващи внимание. След края на реванша в Пловдив Стоилов нагло провокира българската публика, като демонстративно прави почетна обиколка придружена с неприлични жестове.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 05 дек 2012 18:20

Не ни го взимайте, пазим си го за резерва.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 дек 2012 18:28

ehh написа:Не ни го взимайте, пазим си го за резерва.

Той върви в комплект с Насьо Раев, така че няма шанс скоро да го видите на Герена.
Не че ще тръгнем да се избиваме за тоз тандем дори и да го поискате :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 дек 2012 19:26

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: С Мъри синоптика ще плачите и ревете още повече.

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 05 дек 2012 19:35

obi4am_pirin написа:В България титлите се печелят не от треньорите а от хора като Сираков Тонев Майкъла...хората които работят "директно" с мафията БФС!В България титла не се печели а се купува!
:twisted: :shock: И аз съм го чувал това но,нали сме Ботев :!:

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 05 дек 2012 19:49

ehh написа:Не ни го взимайте, пазим си го за резерва.

Абе и ние си пазихме Вили Овчи за резерва, ама ни го прибраха под носа :) :) :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 05 дек 2012 20:43

T&T написа:
factotum написа:
Livesport.bg написа:Нужно е подобрение в играта ни, не изключвайте треньорска смяна, заяви босът на "канарчетата" Цветан Василев

Собственикът на Ботев - Цветан Василев, даде ексклузивно интервю за Livesport.bg по повод бъдещата треньорска смяна в клуба. По свой начин босът на "канарчетата" потвърди почти изцяло идването на Станимир Стоилов в клуба!
Вижте, рано е да давам категорични оценки, запознат съм изцяло със случващото се в клуба и работата на ръководството. По принцип на Ботев му е нужно усъвършенстване в играта, защото смятам, че отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев.

"Знаете, че за всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време до края на полусезона. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов. Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите по време на престоя му в Левски", добави още босът на "канарчетата" по темата.

"Много добре следя случващото се в клуба и отношението към клуба. Запознат съм изцяло със случилото се срещу Лудогорец. Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно, и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на Ботев. Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се отегля, макар че съм съвсем отскоро", завърши Цветан Василев.

Има ли още някой, който се вързва на новините на Лайвспорт? Интервюто е измислено, а темата за смяната на треньора в Ботев е за ключ.

Колега Феро НЕ СТАВА,Ботев е отбот които играе бърз динамичен футбол. Феро е муден, страхлив,пазещ резултата тренер.ТОВА НЕ Е ИГРАТА НА БОТЕВ. Аз съм зад Ц.василев, трябва промяна

Потребителски аватар
chepishev73
Контакти:

Мнениеот chepishev73 » 05 дек 2012 22:44

100years написа:
T&T написа:
factotum написа:
Livesport.bg написа:Нужно е подобрение в играта ни, не изключвайте треньорска смяна, заяви босът на "канарчетата" Цветан Василев

Собственикът на Ботев - Цветан Василев, даде ексклузивно интервю за Livesport.bg по повод бъдещата треньорска смяна в клуба. По свой начин босът на "канарчетата" потвърди почти изцяло идването на Станимир Стоилов в клуба!
Вижте, рано е да давам категорични оценки, запознат съм изцяло със случващото се в клуба и работата на ръководството. По принцип на Ботев му е нужно усъвършенстване в играта, защото смятам, че отборът не показва напълно това, което може. Аз съм сигурен в качествата на момчетата", започна Василев.

"Знаете, че за всяко подобрение понякога са необходими смени. Не казвам нищо конкретно, не влизам в подробности, но не изключвайте треньорска смяна или друга такава. Има време до края на полусезона. Аз не крия симпатиите си към Мъри Стоилов. Той е сред малцината български треньори, които разбират от работата си, доказали са се не само у нас, а и в евротурнирите по време на престоя му в Левски", добави още босът на "канарчетата" по темата.

"Много добре следя случващото се в клуба и отношението към клуба. Запознат съм изцяло със случилото се срещу Лудогорец. Тук не става дума толкова за конкретната съдийска грешка, защото на всеки се случва да сбърка. Когато обаче е тенденциозно, и е видно за цялата аудитория, тогава нещата не отиват на добре. Дали е нормално съдии да вечерят с хора от ръководството на даден клуб? Не ме карайте да се смея, това е риторичен въпрос. Искрено ви казвам, голямата причина да съм още във футбола са феновете на Ботев. Ако не са те, признавам, минавало ми е през ума да се отегля, макар че съм съвсем отскоро", завърши Цветан Василев.

Има ли още някой, който се вързва на новините на Лайвспорт? Интервюто е измислено, а темата за смяната на треньора в Ботев е за ключ.

Колега Феро НЕ СТАВА,Ботев е отбот които играе бърз динамичен футбол. Феро е муден, страхлив,пазещ резултата тренер.ТОВА НЕ Е ИГРАТА НА БОТЕВ. Аз съм зад Ц.василев, трябва промяна

А ти за какво ставаш? Май само за да вадиш плюнки. Казва ти се, че интервюто е измислено, а ти заставаш зад еди кой си. Мисли и тогава пиши. Мъри-то мойш си го вземеш у вас да та топли и да ти покаже как се играе правилно.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 05 дек 2012 22:48

Моите уважения към Феро но тои е тренер за средняшки отбор без цели(какъвто сме в момента). Всеки мач трперене-с Литекс, с Цска, с гората и безидеината игра с Славия. Е СТИГА, аман ве4е.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 дек 2012 01:03

Ивайло Лудогорец написа:
Гледал съм 3 мача на Ботев този сезон и в трите нищо не играха . С толкова чужденци очаквах да играят нещо , ама...Ферарио за мен е един измислен треньор , какъвто е и Ивайло Петев . Феро ли е къв там , не е човека за Ботев !

С разликата че Ивайло Петев е млад и амбициран , изкара цял сезон Б група , после цял А , обра де що има , и когато Лудогорец има критични моменти , слаби , дупки или квото е там , никой не го е сменил. Има желание да се учи човека , ходи по барселони , валенсии и т.н. курсове , опит да трупа , да се учи , и го прави с желание... Да наистина не е перфектен , има слаби страни , несигурен е , не експериментира ... но е млад и бъдещето като треньор е пред него , а желание не липсва . :)

Не ми го хвали Петев , вие ако получите първи гол не знаете какво да правите . Петев е пълна мишка , какъвто е и Феро .
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Ботев”