Ботев-Левски-част 2-ра

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ботев-Левски-част 2-ра

Мнениеот glarus_ds » 12 мар 2009 16:59

elito_1912 написа:няма смисъл от простотии в събота ,а пък искам да кажа на всички говеда, че не ние БОТЕВ сме 2 класи под вихрен, а те са и това го видя цяла България на 8-ми март,а за мача то е ясно че ще ги надвикаме и даже ще ги бием ,не са нищо особено тия говеда,ниГонзо ни монзо може да ни уплаши, тва е майна -ПЛОВДИВ е градът-БОТЕВ ПЛОВДИВ е клубът

първо - ти си говедо. и второ, погледни класирането и тогава казвай кой е с две класи над Левски. И в двата мача с Вихрен се видя, че Левски е доста по-добър, но и че Вихрен имат потенциал и ще ви бият без особени проблеми :P :P :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 12 мар 2009 18:10

За какво още коментирате този мач. Оставете всякви говедарчета левскарчета и прочие да си говорят глупости

Какъв е смислъла, подяволите, да коментираме, да прогнозираме или да се надяваме да бием или да не бием, когато, както и да свърши мача, всичко си остава по старо му. Разбирам да сме отбор с амбиция, отбор който иска да надгражда, да твори, да създава, че да мечтаем и жадуваме победата. Абсолютно безмислено е да говорим изобшо за футбол при моментното ръководство. Всъщност ръководство е силно казана дума. Става въпрос за един безочлив, арогантен, нагъл тип, който с номерата си го наричат меко казано селския. Докато тази свиня, таззи подмедка, този кретен не изчезне от нашият клуб, няма да видим бял ден. И да бием все тая, като след това песента продължава, в същия ритъм. Ритъм на посредственост и аматьорщина :cry: :cry: :cry:

А днес се навършват 97 години от създаването на нашият клуб. Едва ли някой може да му се нарадва :cry: :cry:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 12 мар 2009 20:13

Скорошната смърт на Селския урод е единствената цел и задача ,която могат да поставят жълтите фенове пред БПФК. Всичко друго в момента няма никакъв смисъл. Селски - пукни в гной и лайна ,майка ти да еба ,изрод с изрод :twisted:

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 12 мар 2009 23:04

fungus написа:мача не ме вълнува...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 12 мар 2009 23:15

selby1912 написа:

мен пък ме вълнува ...... :)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 мар 2009 00:09

SHYNE написа:
selby1912 написа:

мен пък ме вълнува ...... :)

Мен нещата около и на терена ме вълнуват :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Junior Urchin

Мнениеот Junior Urchin » 13 мар 2009 13:33

kamenitza написа:
Junior Urchin написа:Тракиец 1912

Баси лицемерието. Вижте се къде сте след соц. режима и къде сте били преди. На Кака ЦЕЦИ сестричката.
Дано след събота сте с единия крак у „В“. :mrgreen:

Малоумник неграмотен ,знаем че вие сте "най-чистия отбор".Що не си пишеш в говеждия форум и не се занимаваш с отбори които никога не са си позволявали да срамят името България пред цяла Европа.
Евроидиоти е най-малкото което може да се каже за вас гледащите през сини очила.Повечето от вас умират от радост,че Пловдив в момента няма силен отбор,защото болката в аналното отверстие тук в Пловдив е много голяма.
За пръв път си позволявам да пиша с такъв тон,но олигофренията на "човека",който цитирах по-нагоре ме докара до лудост :evil: Иначе по темата мисля,че мача за тъпорогите няма да е от най-лесните :twisted:

Бакърджия, научи елементарните правила на българския език, плазмодий. Не случайно сте селски отбор за вътрешна консумация щом такива клоуни, като теб се отъждествяват с тоя отбор :lol: Скоро ще се подвизаваш по типично прилягащите ти стадиони из Конаре, Чепеларе... :lol:

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 13 мар 2009 13:55

Да не мислиш, че нещо се е променило след комунизма?! Колкото държавата се е променила, толкова и футбола. Комунистите просто бяха заместени от мутри.

А през комунизма вие сте толкова подкрепяни колкото и чорбата, ама някой от тях поне като им го кажеш тва се изчервяват, а вие все още най-нагло го отричате. Колкото до Ботев Пловдив - ние имаме успехи преди 9-ти, след 9-ти и след 10-ти. Само мутренския период пропускаме, засега. ;)

А колкото до селяните - виж си знамената по оградите на стадиона ви, или питай тоя до теб на мача от къде е. След това може да си говорим и на тази тема. ;)

elninio

Мнениеот elninio » 13 мар 2009 15:28

ПРОБНОЗАТА МИ Е -РАВЕН, И ГОЛЯМА ГЛОБА ЗА СЕЛСКИА :D

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 мар 2009 16:04

rocknrolla написа:В събота идваме,бием ви и в следващите няколко години може да се срещнем само в мач за купата на България.,

Защо? Да не би да е изтекла информация че Батков ще ви продава на Митьо Селското!
ТИ смешни ми лефскрю можеш да бъдеш сигурен, че ако имахте нашите проблеми - досега нито щяхте да имате публика по стадионите, да не говорим за гостувания, нито щяхте да съумявате да сте по някакъв начин в така наречената А група!

БОТЕВ ПЛОВДИВ ТОВА СМЕ НИЕ
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”