Ултрас.бг тоя сайт само жълтите приятелки го следят.
Ще ви окъпем в бяло сладко тази неделя бъдете спокойни мишки.
Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо
bianchi написа:FILIP1912 написа:bianchi написа:Много плачкаме много хахахха Бати Гошо искарай кюфтета Божо идва хахахах
Не ми отговори на въпроса гордееш ли се от мъжката постъпка на вашите фенове. Ако наши момчета бяха направили такова нещо щях да ги заплюя и да се срамувам от тях.
Никой не виновен парцали се пазат Ти доволен ли беше когато взехте синджира на 16 годишно дете?Доволен ли беше след Финала когато се снимахте на нашия стадион като ни нямаше и и питахте каде е купата?
Разбрах гордееш се с кражбата, рЕзко ми се издигна в очите.

bianchi написа:Папагали стига сте ревали всички ви се смеят парцала Липсва всичко е тип топ.
Издигането на кражбата в култ е въпрос на ценностна система и на начин на живот.

FILIP1912 написа:bianchi написа:Папагали стига сте ревали всички ви се смеят парцала Липсва всичко е тип топ.
Издигането на кражбата в култ е въпрос на ценностна система и на начин на живот.
Не ме интересува кражба мражба парцалa липсва сипи ми една бира.
Последна промяна от bianchi на 31 окт 2012 21:29, променено общо 1 път.
Косето едно време ходеше с наборите си бултраси заедно на мач и даже почерпваше.И нямаше такива проблеми.А сега разни малолетни келеши го начесали .Добре че не са го и налегнали.
ЛОКО ПЛОВДИВ Е НАШЕТО ИМЕ, ЛОКО ПЛОВДИВ, ТОВА СМЕ НИЕ! ЧЕРНО-БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ, ЧЕРНО-БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ!

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
slash1912 написа:
Като пускаш информация... недей да лъжеш. В сурата е като мекица. Толкова си пие питиетата, колкото е паднал по стълбите. С такава версия е отишъл в болницата.
Може да е прекалил с питиетата и тогава да е паднал по стълбите
Ами не знам.Каза,че отива да пийне по случай Хелоуин и който иска,да заповяда.Ако някой е пребит така,че да стигне до болница/както вие разправяте/,едва ли ще ходи по кръчми.Има охлузване на челото,но ако това означава "мекица"...не знам какво ще разправяте,ако наистина пребиете някой.Имало е някакъв бой,така е.Нищо не споменавате за бройката - колко срещу колко,някой обадил ли се е на полицията,кой се е обадил,дошли ли са полицаите и т.н.Споменават се две коли.Колко човека са били в колите/ в едната са били трима/,колко са били "трениращите бокс и кик-бокс" ? Дайте подробности.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Модератор ЛокоПД написа:slash1912 написа:
Като пускаш информация... недей да лъжеш. В сурата е като мекица. Толкова си пие питиетата, колкото е паднал по стълбите. С такава версия е отишъл в болницата.
Може да е прекалил с питиетата и тогава да е паднал по стълбите
Ами не знам.Каза,че отива да пийне по случай Хелоуин и който иска,да заповяда.Ако някой е пребит така,че да стигне до болница/както вие разправяте/,едва ли ще ходи по кръчми.Има охлузване на челото,но ако това означава "мекица"...не знам какво ще разправяте,ако наистина пребиете някой.Имало е някакъв бой,така е.Нищо не споменавате за бройката - колко срещу колко,някой обадил ли се е на полицията,кой се е обадил,дошли ли са полицаите и т.н.Споменават се две коли.Колко човека са били в колите/ в едната са били трима/,колко са били "трениращите бокс и кик-бокс" ? Дайте подробности.[/quote]
По канал3 има едно предаване с врачки.Пусни си го - там ще разбереш всичко.
Как само ти не си в час !
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
izgrevist написа:
По канал3 има едно предаване с врачки.Пусни си го - там ще разбереш всичко.
Как само ти не си в час !
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Thurman Murman
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Каза,че отива да пийне
Пак да те питам, като сте се чули уж, каза ли дали си е взел нови дрехи или гол е отишъл да "пийва"?
На всички такива филмари им идва един по един реда, пък нека да ходят да "пийват" после...
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U