Смешния плач на Г.Славков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev champion

Re: Смешния плач на Г.Славков

Мнениеот botev champion » 21 фев 2009 14:31

botev_1912 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev champion написа:Гонят децата на Ботев Пд,ако не си забелязъл.Писна ми да го пиша ама на теб ще го кажа:ДЕЦАТА СА ИЗГОНЕНИ!!!!!!!!СЕЛЯКА СИ Е НА МЯСТОТО!!!!!!!!!!!ПОСТРАДАХА ТЕ,А НЕ СЕЛЮ!!!!

Кво ти става бе майна???Нима не виждаш мъката в очите на хората????Трябва всички да изтърпим лишения и срамни загуби ,но да изгоним селяка!Нима не ти е ясно ,че той е причината за всичките ни незгоди вече 10 години?
Да,пострадаха децата,да пострадахме всички ние,пострада Пловдив.
ТОВА Е ВЕРНИЯ ПЪТ!!!!!!!!!!!ВСИЧКИ СРЕЩУ СЕЛСКИЯ ТИРАНИН!!!

Хич не му се обяснявай този нищо не разбира!

Значи да обобщя:
1. Всеки нормален Българин псува държавата и държавната администрация, че не си вършат работата и не спазват собствените си закони!
2. botev champion псува държавата и държавната администрация, че си вършат работата и спазват собствените си закони!

Дори и на циганите им спират тока,когато не го платят,а не ги гонят от къщите им.Ако ми цитираш закон според който за неплатен ток те гонят от къщи то аз те признавам за корифей в правото.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 21 фев 2009 16:15

Дори и на циганите им спират тока,когато не го платят,а не ги гонят от къщите им.Ако ми цитираш закон според който за неплатен ток те гонят от къщи то аз те признавам за корифей в правото.

е да ама това не е къща на децата а на общината.И нали се сещаш какво ще стана с някой наемател който не си плати тока,телефона и водата,ще дойде хазяина и ще му бие шута набързо.
И стига си писал простотии и прехвърлял проблема от болната глава на здравата,виновника е един и той не се казва Славков а Селю Селев,като толкова ти е болно каде ще тренира детето ти отиди и питай селяка защо не е платил сметките за ток и кога смята да ги плаща,за да може децата да почнат да тренират отново

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 21 фев 2009 16:42

botev champion написа:Дори и на циганите им спират тока,когато не го платят,а не ги гонят от къщите им.Ако ми цитираш закон според който за неплатен ток те гонят от къщи то аз те признавам за корифей в правото.

Ей, не разбираш разликата между наем и собственичество и тва е :lol: Що не пробваш да не си плащаш тока у вас, щом няма да те изгонят като натрупаш огромни неплатени сметки, закво плащаш?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev champion

Мнениеот botev champion » 21 фев 2009 17:02

Все пак говорим за децата на Ботев от Пловдив,които живеят на територията на Пловдив.И никой няма да те остави да не плащаш и да трупаш сметки.Не плащаш 1 най-много два месеца и ти спират тока.Мисля,че в случая трябваше да се приложи стандартната мярка-дърпането на шалтера.Не мислиш ли,че много по-добре е да се заведе едно дело срещу селяка отколкото той да си седи все едно,че нищо не е станало с дюш на БПФК.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 21 фев 2009 18:46

botev champion написа:Все пак говорим за децата на Ботев от Пловдив,които живеят на територията на Пловдив.И никой няма да те остави да не плащаш и да трупаш сметки.Не плащаш 1 най-много два месеца и ти спират тока.Мисля,че в случая трябваше да се приложи стандартната мярка-дърпането на шалтера.Не мислиш ли,че много по-добре е да се заведе едно дело срещу селяка отколкото той да си седи все едно,че нищо не е станало с дюш на БПФК.

Kак не разбра разликата между това да не си плащаш тока у ВАС и това да не си плащаш тока когато си ПОД НАЕМ!!!!!
Ситуацията е следната:Енергото не дърпа шалтера понеже сметките са платени от собственикът /общината/, след това собственикът /общината/ иска наемателят /Христолов/ да възстанови сумите за ел. енергия, въпросният господин /ДХ-С/ отказва да заплати и така общината е на загуба! Сега в типично твой стил ще попитам КОЙ СТРАДА ОТ ТОВА???
И ще отговоря - АЗ СТРАДАМ, страдам от това, че общината е дотирала с моите пари които съм дал като данъци един БРЯГОВСКИ СЕЛЯНИН!

Пак ти повтарям БОЛИ МЕ Х*Я ЧЕ ДЕЦАТА НЯМА КЪДЕ ДА ТРЕНИРАТ ДОКАТО ДХ-С Е ПРЕЗИДЕНТ!!!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 21 фев 2009 20:31

Абе, БОТЕВШАМПИОН, писна ми от тебе, децата та децата! Много ли ти харесва състоянието на школата при селянина, та си заоплаквал като махленска врачка. Не това - изгонването от игрищата - ще разбие школата, а селянина ще я разбие и вече я разби. Говорих си с Пепо Пенчев - знаеш ли каква е трагедия? Намя заплати, няма екипи, няма по един шоколад за възстановяване! Тио ми пищиш срещу Славков! Ако трябва, няма да игаят децата месец или два, стига това да помогне! Нямя такъв филм - всичко се плаща, стига с толерантността към ДХ че само той не плаща в държавата!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
botev_fen
Контакти:

Мнениеот botev_fen » 21 фев 2009 21:30

На мен не ми е ясно кво се разправяте? Аз разбирам да имаме школа, като на Аякс или Барселона , тогава да съжеляваме! Тва в момента не е школа. Състоянието на всичко е отвратително. Както каза Абиати нито екипи нито нищо! Е тва школа ли е?Боте Шампион стига си ревал и ти, като имаш проблем си запиши детето другаде! Е.би му маайката майна, уж искаме да махнем селяка ти го защитаваш... :evil:
Изображение

botev champion

Мнениеот botev champion » 22 фев 2009 18:47

botev_fen написа:На мен не ми е ясно кво се разправяте? Аз разбирам да имаме школа, като на Аякс или Барселона , тогава да съжеляваме! Тва в момента не е школа. Състоянието на всичко е отвратително. Както каза Абиати нито екипи нито нищо! Е тва школа ли е?Боте Шампион стига си ревал и ти, като имаш проблем си запиши детето другаде! Е.би му маайката майна, уж искаме да махнем селяка ти го защитаваш... :evil:

Ти защо не станеш фен на друг отбор?И къде точно защитавам селяка?Защо не даваш доводи,а в безсилието си ме обвиняваш,че съм привърженик на селяка.Моля не с обиди!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 22 фев 2009 21:36

Ами не го защитаваш директно но обвиняваш други хора за неговите грешки,което е горе долу същото.Селю си е главния виновник за това което става в отбора без значение дали е при децата или при големите.Никой освен него не е виновен,че отказва да си плаща тока и водата и принуждава по този начин собственика на имот в случая общината да го изгони от там.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 22 фев 2009 23:19

botev champion написа:Ти защо не станеш фен на друг отбор?И къде точно защитавам селяка?Защо не даваш доводи,а в безсилието си ме обвиняваш,че съм привърженик на селяка.Моля не с обиди!

Защо не си направиш нова регистрация и да си пишеш от нея?
Така или иначе вече дразниш всички без значение дали си написал нещо смислено или не!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”