emo_75 написа:Кашчей написа:emo_75 написа:кашчей,вобще ама вобще не си на ясно с нещата.после да не се чудете,ама как така стана,ама те на БОТЕВ някой им помогна и т.н.
БОТЕВ ЗАПОЧВА НА ЕСЕН В Б ГРУПА С НОВ СОБСТВНИК.ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.
А ТИ СЕЛСКА МАСТИО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ПРИЧИНИ,ОСВН ЧЕ ЩЕ ГНИЕШ В ЗАТВОРА,ЩЕ ГОРИШ И В АДА.
СВОБОДЕН БОТЕВ
Пич, имате 1 месец и 3-4 дена, да внесете в БФС искане за лиценз за професионален футбол.Да ти обяснявам ли на дебелата глава, какво трябва да съдържа документацията и какви изисквания трябва да сте покрили, за да го получите?човекнаистина трябва да е много неостър, за да продължава упорито да твърди, че новото АД(което е само блясък в очите на Бареков) ще може да вземе лиценз за профилигите.Нямате събран капитал, което автоматично ви отказва регистрация в съда, а и нямате устав, въобще нямате нищо до момента, освен идеи и лозунги.Като нямате регистрация, какъв лиценз ще вземате?Нали трябва да имате картотекирани играчи, стадион, финасова обезпеченост, в задължителни граници.
За това, че не можете да вземете името, без да е продаден оригиналният отбор, май вече го споменах някъде.Освен това....вие ще сте новосъздаден отбор в такъв случай и по правилата започвате от най-долното ниво на футбола у нас.
Друг е въпросът, ако последвате примера на Локомотив, ама май вече не е чак толкова лесно и това.
КАШЧЕИ,АКО НА ЕСЕН ИГРАЕМ В Б ГРУПА БЕЗ ХРИСТОЛОВ ЩЕ МИ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ?
АЗ САМ МНОГО НАЯСНО С НАРЕДБИТЕ И ПРОЦЕДУРИТЕ,ЗАЩОТО ИМАМ МНОГО ОБЩО С ФУТБОЛА И ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.МАРТ МЕСЕЦ СЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ПРЕД УЕФА.ЗА БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО Е ЮНИ,ДАЖЕ ЮЛИ.ТИ ПОМНИШ ЛИ НА ЦСКА КОГА ИМ РАЗРЕШИХА ДА ИГРАЯТ В А ГРУПА,КОГАТО ИМ ВЗЕХА ЛИЦЕНЗА ЗА УЕФА.БЕШЕ СЪВСЕМ СКОРО,ТОЛКОВА ЛИ ТИ Е КЪСА ПАМЕТА?
Прав си Емо, дори юли се подават документите.като за 1 месец трябва да се проверят както документите, така и състоянието на съоръженията на повече от 50 отбора, след което да се съберат комисиите, да го разгледат всичко това, което въпрос на минути, и да издадат лицензите.И ако някой отбор не отговаря на изискванията, се вади от групата, като това става естествено точно седмица преди първия кръг, но се праща в неясна група, като естествено и се преформира програмата, в съкратени срокове.... изобщо, всичко се прави в последният момент, за да не могат да реагират долните отрепки, като Президенти на ФК.
Кой отбор е сигурен в края на март, че в края на май ще е участва в ЕКТ?
4.3.
ДЕФИНИЦИЯ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ЛИЦЕНЗ
4.3.1.
ПРИНЦИП
4.3.1.1.
По дефиниция Кандидат за лиценз е юридическото лице, което отговаря изцяло за футболния отбор, участващ в национални и международни клубни състезания и което е:
- юридическо лице според националните закони и устава на БФС, член на БФС и БПФЛ при условие, че това членство е продължило не по-малко от три години2 (наричано по-нататък регистриран член),
Членството е продължило не по-малко от три години.....Новото ви АД, колко години е член на БФС?