Чиро,Ола и Морини бяха над всички.Като цяло целия отбор игра на ниво и само липсата на класен централен нападатен ни лиши от повече голове.
Моля се на всички Богове сделката с италианците да стане факт.Като се върнат Густав в защитата,Карле(който е уникален)в халфовата линия и Мбамба като получи правво да играе в нападение и с една добра зимна подготовка пролетта ще сме супер машини...
И накрая ... МИТЬО,УМРИ!!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Оценки за Ботев персонално, в мача срещу Локомотив ПД
Дано всичко да е наред с продажбата на клуба.Сега на паузата като се картотекират Мбаба и ония хондурасеца, и се вземат още двама-трима добри български футболиста,ще сме супер.
Ола + Густав = стена 

///// Gialloneri /////
Мисля,че Ола е за 10 защото игра много добре в защита, а и като се включваше в атака играеше добре.Според мен той е за 10

кабу беше най-зле на терена , просто тотално неадекватен .да не говорим че рефера му спести 1000 % жълт картон с което щеше да го изгони още в 20 мин , и едва ли щяхме да се радваме сега . карамана много задържа топката и така бави доста атаки . за другите нямам забележка . Чиро показва с всеки изминал мач че има доста футбол в него . а Васко Кочев просто се включи страхотно в мача . играч на мача Морини
едва ли може да се коментира ,просто е страхотен играч 
дано в зарата да може да видим тая уникална двойка на терена
просто не ми е ясно как ще ни отбележат гол

Ола + Густав = стена
дано в зарата да може да видим тая уникална двойка на терена

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Той съдията спести няколко жълти картона и на двата отбора, особено първото полувреме.
Иначе според мене Ола и Морини бяха най добрите на терена.
Иначе според мене Ола и Морини бяха най добрите на терена.
Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)
Освен това в интерв'то си тъпото парче Кики каза: "аз си лежах, а оня дойде да ми говори нещо на италиански. ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ, МОЖЕ И ДА МЕ Е ПСУВАЛ! Затова реших да го ударя..."

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Meto_1912 написа:Буферите започнаха боя, ето ги кадрите, които доказват това:
http://sportal.bg/sportal_tv.php
Какво друго може да се очаква от едни курвенски синове, освен ибрикчийски изпълнения

А тая отрепка аНалски бая тупаници отнесе

///// Gialloneri /////
ktulu: написа:Meto_1912 написа:Буферите започнаха боя, ето ги кадрите, които доказват това:
http://sportal.bg/sportal_tv.php
Какво друго може да се очаква от едни курвенски синове, освен ибрикчийски изпълнения
А тая отрепка аНалски бая тупаници отнесеАко Лилчо не се беше спънал, оня ибрикчия нямаше да има нужда да го наказва бфс-то
Израза "...както дявола чете евангелие." трябва да се замени с "...както фен на Ботев гледа видеозапис." Вие кьорави ли сте бе? До момента в който Лилчо връхлетя, само се бутаха помежду си. А първия сериозен удар го нанася голия до кръста италианец.
Не знам кой кого е провокирал, но за мен еднаква вина имат всички участвали. Не е редно нито да провокираш, нито да се поддаваш на провокации. И кое е по-лесно да се поддадеш на провокация когато си на 20 години или когато си на 40. Затова вината на Лилчо е по-голяма.
Последна промяна от demy26 на 02 ное 2009 14:43, променено общо 1 път.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.