КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 22:41

PFK_Levski написа:
Dobri написа:
BadBoy написа:Кашчей ти влинееща публика пречеща на мача видя ли?
Аз видях десетки факли, които просто подпалиха хартията, която подпали таблата, а забавянето се дължи на "бързата" намеса на пожарникарите.

Ти сляп ли си?
Хвърлени седалки, камъни, бутилки и т.н. по играчите и съдиите. Нахлуване на терена.
Ако уцелят някого със седалка може да има много сериозни последици. Още щом почна хвърлянето на седалки (а то бе неколкократно) трябваше да се прекрати мача поради опасност за живота на футболистите, съдиите и пр.

ПП Факлите са забранени. Лудогорец с право претърсват щателно гостуващите привърженици - човек по човек. Явно трябва да започне да се прилага на всички стадиони за да се прекратят простотиите.

Ей тарикат, не се виждаш какви простотии пишеш! Първо не Лудогорец, а полицията претърсва хората! Второ - едно е да претърсваш човек, както си му е реда, съвсем друго е да го унижаваш и да го караш да си събува обувките! То си личат, кои са наркоманчетата и кои са нормалните хора! Не може примерно аз да съм решил да отида да гледам любимия ми отбор и да ме карат да си събувам обувките....... ок претърсване, понякога те карат да си вадиш всичко от джобовете( нормални неща), но като това в Разград не го е имало никъде! Ние не сме животни! По тая логика, защо публиката на Лудогорец не я претърсват по същия начин ? Още един пример ще дам.... един познат дойде на мача без документи ( ок , по принцип без документи не трябва да излизаш от дома си ), не го пуснаха - следователно проверяват и документите на гостуващите фенове..... Знаеш ли какво направи той? Отиде си при феновете на Разград и си го пуснаха без да го проверят..... е това нормално ли е ? Като ще е да е за всички ..... тука половината не сте ходили на мачове, но знаете да пишете простотии.

Там е работата, че повечето от тези, които ходите по гостуванията от т.н. "грандове" сте животни. Нямате нормално поведение! Не всички, но повечето.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 15 май 2014 22:42

PFK_Levski написа:По тая логика, защо публиката на Лудогорец не я претърсват по същия начин ?

Да ти кажа бате.. публиката на Лудогорец още не съм я видял да чупи седалки, да пали стадиони, да бие невинни по улиците... А като отиде софийския ултрас/хулиган/ на Левски/ЦСКА в Разград, тамошната полиция как да го познае редови фен ли е или е от онези дето всяка седмица търсят кого да набият или каква глупост да свършат?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 май 2014 22:44

PFK_Levski написа:
Dobri написа:
Аз видях десетки факли, които просто подпалиха хартията, която подпали таблата, а забавянето се дължи на "бързата" намеса на пожарникарите.

Ти сляп ли си?
Хвърлени седалки, камъни, бутилки и т.н. по играчите и съдиите. Нахлуване на терена.
Ако уцелят някого със седалка може да има много сериозни последици. Още щом почна хвърлянето на седалки (а то бе неколкократно) трябваше да се прекрати мача поради опасност за живота на футболистите, съдиите и пр.

ПП Факлите са забранени. Лудогорец с право претърсват щателно гостуващите привърженици - човек по човек. Явно трябва да започне да се прилага на всички стадиони за да се прекратят простотиите.

Ей тарикат, не се виждаш какви простотии пишеш! Първо не Лудогорец, а полицията претърсва хората! Второ - едно е да претърсваш човек, както си му е реда, съвсем друго е да го унижаваш и да го караш да си събува обувките! То си личат, кои са наркоманчетата и кои са нормалните хора! Не може примерно аз да съм решил да отида да гледам любимия ми отбор и да ме карат да си събувам обувките....... ок претърсване, понякога те карат да си вадиш всичко от джобовете( нормални неща), но като това в Разград не го е имало никъде! Ние не сме животни! По тая логика, защо публиката на Лудогорец не я претърсват по същия начин ? Още един пример ще дам.... един познат дойде на мача без документи ( ок , по принцип без документи не трябва да излизаш от дома си ), не го пуснаха - следователно проверяват и документите на гостуващите фенове..... Знаеш ли какво направи той? Отиде си при феновете на Разград и си го пуснаха без да го проверят..... е това нормално ли е ? Като ще е да е за всички ..... тука половината не сте ходили на мачове, но знаете да пишете простотии.

Бил ли си в САЩ?
Нормална практика е при полети към САЩ да си сваляш обувките, пък и къде виждаш унижението.
И точно 90% от "ултрасите" са животни. Дори мисля, че обиждам животните.
За двойните стандарти си прав.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 май 2014 22:45

Селяни! А после нямало боклуци в тяхната агитка....хаххахахаххахахаа
Ае, бягайте на село, в Бургас не е за селяни.
Дано да ви забранят да играете на "Лазур" в ЕКТ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 май 2014 22:49

Кашчей написа:

Ти какво очакваш- пожарната кола със сирени и светлини, със скорост от около 100км/ч да се втурне на стадиона. За мен е без значение как е станало подпалването-има ли го-има го. Предизвикано ли е от феновете на единият отбор-да. Имаше ли факли и димки по терена-да, имаше ли седалки по терена-да, имаше ли нахлули фенове на терена-да. Имаше ли рецидив след 15 минути-да, имаше ли строшена предпазна ограда от страна на Ботевистите-да.. Какво още трябва-да набият, убият, наеват някого ли?

По нашите стадиони факли се хвърлят нон стоп (аз съм категорично против тях), но интересно ми е защо тогава не искаш да бъде прекратен мача?
В Ловеч се сещам, че редовно като гостуват фенове на сини и червени и терена се обсипва обилно с факли

Таблата се запалиха поради лошо стечение на обстоятелствата, а седалки и бутилки с минерална вода не се хвърлят за първи път.

За мен официалните лица грижещи се за мача избраха най-точните решения с оглед нажежената обстановка.

Ако бяха прекратили мача утре всичко трябваше да започне отново, а феновете които ще останат в Пловдив са риск за ексцесии из града и т.н.

На един мач в София изтириха всичката гостуваща публика, що не го прекратиха?

Айде мислете трезво, а на да четете правилниците точка по точка, като зубъри, правилници трябва да се четат като зубъри при наказанията, но точно тогава не се прави.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 май 2014 22:54

BadBoy написа:
Кашчей написа:

Ти какво очакваш- пожарната кола със сирени и светлини, със скорост от около 100км/ч да се втурне на стадиона. За мен е без значение как е станало подпалването-има ли го-има го. Предизвикано ли е от феновете на единият отбор-да. Имаше ли факли и димки по терена-да, имаше ли седалки по терена-да, имаше ли нахлули фенове на терена-да. Имаше ли рецидив след 15 минути-да, имаше ли строшена предпазна ограда от страна на Ботевистите-да.. Какво още трябва-да набият, убият, наеват някого ли?

По нашите стадиони факли се хвърлят нон стоп (аз съм категорично против тях), но интересно ми е защо тогава не искаш да бъде прекратен мача?
В Ловеч се сещам, че редовно като гостуват фенове на сини и червени и терена се обсипва обилно с факли

Таблата се запалиха поради лошо стечение на обстоятелствата, а седалки и бутилки с минерална вода не се хвърлят за първи път.

За мен официалните лица грижещи се за мача избраха най-точните решения с оглед нажежената обстановка.

Ако бяха прекратили мача утре всичко трябваше да започне отново, а феновете които ще останат в Пловдив са риск за ексцесии из града и т.н.

На един мач в София изтириха всичката гостуваща публика, що не го прекратиха?

Айде мислете трезво, а на да четете правилниците точка по точка, като зубъри, правилници трябва да се четат като зубъри при наказанията, но точно тогава не се прави.

Еми един скорошен мач в Пловдив не го играха следващия ден, а отбора с провинилата се публика го загуби служебно.
Даже на въпросния мач имаше само хвърлени предмети и бомбички (без пожар и нахлуване).
Явно имаш двойни стандарти.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 15 май 2014 22:54

Unforgiven_M написа:
PFK_Levski написа:По тая логика, защо публиката на Лудогорец не я претърсват по същия начин ?

Да ти кажа бате.. публиката на Лудогорец още не съм я видял да чупи седалки, да пали стадиони, да бие невинни по улиците... А като отиде софийския ултрас/хулиган/ на Левски/ЦСКА в Разград, тамошната полиция как да го познае редови фен ли е или е от онези дето всяка седмица търсят кого да набият или каква глупост да свършат?

Първо не съм от София ..... повечето мачове, на които мога да отида на мач са гостуванията. Второ аз не съм "ултрас" или там както искаш ги наричай, все ми е едно......... Аз нито като видя седалка - сядам на нея, а не я чупя ; като се позамисля невинни хора не съм бил, а и уча ППООР, едва ли ще набия невинен някога през живота си; Те тия фенове дето вкарват пиротехниката се знаят ( ходят масово на касите , реват ли , пеят ли незнам , с качулки ли са , без ли са пак не знам, но пък отдалече се разпознават ).

Dobri написа:
Бил ли си в САЩ?
Нормална практика е при полети към САЩ да си сваляш обувките, пък и къде виждаш унижението.
И точно 90% от "ултрасите" са животни. Дори мисля, че обиждам животните.
За двойните стандарти си прав.

В САЩ не съм ходил , но пък ти разлика между летище и стадион правиш ли? Защото аз правя!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 май 2014 22:58

Dobri написа:Еми един скорошен мач в Пловдив не го играха следващия ден, а отбора с провинилата се публика го загуби служебно.
Даже на въпросния мач имаше само хвърлени предмети и бомбички (без пожар и нахлуване).

Това са решения на ДК, а много добре знаем, че те две еднакви решения никога не вземат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 май 2014 23:03

PFK_Levski написа:В САЩ не съм ходил , но пък ти разлика между летище и стадион правиш ли? Защото аз правя!

На стадиона може да навредиш на хиляди, а в самолета на стотици. Както се вкарва пиротехника, така може да се вкара и бомба. Тогава ще имаме Сарафово 2, но с десетки пъти повече жертви.
Ама то в нашата "държава" обстрела с бомбички и ракети се приема нещо нормално. Е на всеки няколко години има някой и друг пострадал - голяма работа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 май 2014 23:03

BadBoy написа:
Dobri написа:Еми един скорошен мач в Пловдив не го играха следващия ден, а отбора с провинилата се публика го загуби служебно.

Това са решения на ДК, а много добре знаем, че те две еднакви решения никога не вземат.

Но мачът бе прекратен, по решение на съдията. Там ДК няма думата. Никой не наказа съдията за неправилно прекратен мач тогава.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Ботев”