PFK_Levski написа:Dobri написа:BadBoy написа:Кашчей ти влинееща публика пречеща на мача видя ли?
Аз видях десетки факли, които просто подпалиха хартията, която подпали таблата, а забавянето се дължи на "бързата" намеса на пожарникарите.
Ти сляп ли си?
Хвърлени седалки, камъни, бутилки и т.н. по играчите и съдиите. Нахлуване на терена.
Ако уцелят някого със седалка може да има много сериозни последици. Още щом почна хвърлянето на седалки (а то бе неколкократно) трябваше да се прекрати мача поради опасност за живота на футболистите, съдиите и пр.
ПП Факлите са забранени. Лудогорец с право претърсват щателно гостуващите привърженици - човек по човек. Явно трябва да започне да се прилага на всички стадиони за да се прекратят простотиите.
Ей тарикат, не се виждаш какви простотии пишеш! Първо не Лудогорец, а полицията претърсва хората! Второ - едно е да претърсваш човек, както си му е реда, съвсем друго е да го унижаваш и да го караш да си събува обувките! То си личат, кои са наркоманчетата и кои са нормалните хора! Не може примерно аз да съм решил да отида да гледам любимия ми отбор и да ме карат да си събувам обувките....... ок претърсване, понякога те карат да си вадиш всичко от джобовете( нормални неща), но като това в Разград не го е имало никъде! Ние не сме животни! По тая логика, защо публиката на Лудогорец не я претърсват по същия начин ? Още един пример ще дам.... един познат дойде на мача без документи ( ок , по принцип без документи не трябва да излизаш от дома си ), не го пуснаха - следователно проверяват и документите на гостуващите фенове..... Знаеш ли какво направи той? Отиде си при феновете на Разград и си го пуснаха без да го проверят..... е това нормално ли е ? Като ще е да е за всички ..... тука половината не сте ходили на мачове, но знаете да пишете простотии.
Там е работата, че повечето от тези, които ходите по гостуванията от т.н. "грандове" сте животни. Нямате нормално поведение! Не всички, но повечето.