Хубаво играха Ботев, особено първото полувреме, но все пак щом не са продължили значи си има някакви причини за това. Едно от нещатга е липсата на опит в Европа, разбира се. Не знам как ще интерпретирате думите ми, но за мен Мъри можеше да почне мача и с чист нападател. Единствената полезна функция на Анисе в този, а и други предишни е, че бяга много и пресира противника. Не pнам дали Мъриньо го беше пуснал само за да пресира и да пречи на изнасянето на топката от защитниците на Щутгарт, нещо много важно в съврeменния футбол, но не се оказа достатъчно. Ако мача беше почнал Валери, първото полувреме се отвориха толкова шансове, че той все щеше да отбележи поне един гол. После мача се отваря и става различен. А и все пак Ботев се нуждаехе от голове тоя мач. Така че мисля, че Стоилов можеше, ако не друго, то поне да рискува още на полувремето с Домовчийски.
Другата причина е, че атакуващите играчи на Ботев в този мач изневериха. Голям мач за вратаря и защитниците пред него, а също и за дефанзивните халфове Иршак и Галчев. Но какво точно играха Ромарио, Огнянов, Неделев и Анисе??? На Ботев просто им трябва повече класа в атака, ако искат другата година да имат по-голям успех в Европа. От началотно на сезона съм гледал почти всички мачове на Ботев. Почти не съм видял едно сносно отиграване на Анисе. За какво точно го пуска Мъриньо в състава или просто няма кой друг, някой канар ще ми обясни ли???? На левият фланг трябва още по-качествен играч. Ромарио и Луис Педро са способни да избухнат, но да играят цял мач на ниво и да покажат констнатна класа- не мисля от това, което съм гледал от тях до сега. Може би лош късмет за Ботев заради кконтузията на Вандер, той може би е по-качествен от тях. Огнянов хубаво играе от началото на сезона, заслужена повиквателна за национала от Любо, но и той вчера можеше още по-добре. И накрая стигаме до бисера на Ботев плд- Тошко Неделев. за съжаление снощи показа, че още не е готов за големия футбол. Малко плах, бавен, не успя да разкрие потенциала си в този мач. За мен той има голямо бъдеще, технически няма футболист в България на неговите години, който да му се опре. Но физически има много да работи. Липсва му физическа сила, експлозивност, бързина. Още помвече желание и хъс трябва да показва в такива мачове без да се плаши. Все пак това е Щутгарт! Не всеки ден се играе с такива отбори в Германия.
Иначе успех на Ботев в шампионата. Мисля си, че тая година титлата ще е в Пловдив

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]