ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Италианските футболисти: Искаме да останем в Ботев

Мнениеот kishe » 14 дек 2009 19:40

Не и с тези лъжци!
Дано наистина стане като в приказките и в последния момент дойде някой който е наистина сериозен а не като тези ............. ей ще си изпрося някой бан заради тези борговци и рекита
Не ме разбрай погрешно АЗ СЪМ ПРОТИВ ТЕЗИ ЦИРКАДЖИЙ не и против сделка!!![/quote]

ми предложи някой друг вариант та да няма циркаджийски номера стигаси стоял пред компа
селски вземи си скункса не се сърди

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 дек 2009 19:41

По-принцип на последак рядко пиша, но едно мнение все пак. Защо говорите само за "циркаджиите", а не казвате нищо за "циркаджията"? Преди много време писахме с Фален, че трябва да има натиск върху селския, но никой не подкрепи идеята и още се радва на спокствие.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 дек 2009 19:42

CanariesUltrasFront написа:
rump_shaker написа:Лично Брици неколкократно ми е казвал че са изключително впечетлени от нас феновете. Винаги говорят за нас с уважение и респект и именно това ги кара да искат да играят в Ботев. За всички които все още си мислят че и те са част от цирка на митьо, жестоко се лъжат. Хора, ако имаме късмета да се отървем от селкият, играчите в лицето на чужденците и по точно тези които ги цитираха в статията, ще играят още по навито и сърцато. Пак ви казвам, Бриньоли, Бризи, Тинаци и Морини са взели на присърце отбора и са изключитено радостни че играят пред такава публика!

Не ме разбирайте погрешно,но това са просто четкаджийски приказки.Пичони като дойде беше беезкраааайно възхитен от публиката на Ботев, ТАКАВА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ ВИЖДАЛ и след няколко дни му взеха интервю,да даде мнение за мачовете на софийските отбори с тези от Рим и той каза,че там атмосферата е невероятна и други приказки.Мисълта ми е да не гледате много много кво приказват.

Ясно ми е това. Но съм убеден за някои от тях че наистина се наслаждават на престоя им в Ботев. За тях тва е няква авантюра и може и от куртоазия да го правят това, но все пак пказват няква сърцатост. Ще поживеем пък ще видим
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 дек 2009 19:42

kishe написа:Не и с тези лъжци!
Дано наистина стане като в приказките и в последния момент дойде някой който е наистина сериозен а не като тези ............. ей ще си изпрося някой бан заради тези борговци и рекита
Не ме разбрай погрешно АЗ СЪМ ПРОТИВ ТЕЗИ ЦИРКАДЖИЙ не и против сделка!!!

ми предложи някой друг вариант та да няма циркаджийски номера стигаси стоял пред компа[/quote]

Връщай се назад и чети няколко пъти съм се изказвал по този въпрос!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 14 дек 2009 19:43

Аз съм съгласен и с италиански мошеници както ги споменавате,но селяка да се махне веднъж завинаги от Ботев.Самото му присъствие начело на Ботев вече над 10 години ме дразни адски много...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 дек 2009 19:49

Don Rumen написа:По-принцип на последак рядко пиша, но едно мнение все пак. Защо говорите само за "циркаджиите", а не казвате нищо за "циркаджията"? Преди много време писахме с Фален, че трябва да има натиск върху селския, но никой не подкрепи идеята и още се радва на спокствие.

Отче чест и почитания!
Тези циркаджии помогнаха на на най-големия циркаджия да си разиграва коня точно когато му припари под гъза!
И пак питам какво щеше да навреди на сделката нашия бойкот!?!?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 19:51

sokkoban написа:
Don Rumen написа:По-принцип на последак рядко пиша, но едно мнение все пак. Защо говорите само за "циркаджиите", а не казвате нищо за "циркаджията"? Преди много време писахме с Фален, че трябва да има натиск върху селския, но никой не подкрепи идеята и още се радва на спокствие.

Отче чест и почитания!
Тези циркаджии помогнаха на на най-големия циркаджия да си разиграва коня точно когато му припари под гъза!

Нямаше да имаме и тези 7 точки. При това - ако си бил и на двата, знаеш, че идеята беше интересно първия път, слаба втория и най-вероятно на третия щеше да се разпадне или да се стигне до побоища между феновете.

Въпросът, моя е, който толкова много време го задавам е - защо никой от тези, които сега твърдят, че трябвало да няма "отсрочки" и прочее, не се вдигнаха до Крумово да метнат една пиратка?
Не натискайте ТУК!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 14 дек 2009 19:54

sokkoban написа:

Отче чест и почитания!

Дълго е за писане и обяснение, на първите мачове бяхме стотина човека пред касите и едва се справяхме, а след идването на италианците и зажаднялите за мачове фенове трудно щяха да бъдат спряни, трябваше да се бием помежду си. С бойкота в началото показахме, че можем, с подкрепата показахме какво най-много умеем, не смятам, че сме сгрешили кой знае какво с това. Друга ни е грешката, че оставихме селския да диша.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 дек 2009 20:02

Don Rumen написа:
sokkoban написа:

Отче чест и почитания!

Дълго е за писане и обяснение, на първите мачове бяхме стотина човека пред касите и едва се справяхме, а след идването на италианците и зажаднялите за мачове фенове трудно щяха да бъдат спряни, трябваше да се бием помежду си. С бойкота в началото показахме, че можем, с подкрепата показахме какво най-много умеем, не смятам, че сме сгрешили кой знае какво с това. Друга ни е грешката, че оставихме селския да диша.

Браво!!!
Ей така много се радвам когато се получава дискусия
С половин уста но си признавам, че си прав!
Обаче все си мисля, че с това в болда стана точно заради тази сделка!
Ако нямаше сделка или индикации за такава.... питам се какво щеше да прави онзи изруд?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 14 дек 2009 20:05

sokkoban написа:Браво!!!
Ей така много се радвам когато се получава дискусия
С половин уста но си признавам, че си прав!
Обаче все си мисля, че с това в болда стана точно заради тази сделка!
Ако нямаше сделка или индикации за такава.... питам се какво щеше да прави онзи изруд?

Каквото и преди това - не идване на стадиона и траверси на терена... Тъпото е, че на нечовека въобще, ама въобще не му пука нито за нас, нито за отбора.
Не натискайте ТУК!

Върни се в “Ботев”