ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bultrasbpd
Контакти:

Re: Италианските канари на прощално парти във Версай

Мнениеот bultrasbpd » 10 дек 2009 20:21

PLOVDIV PEE 1912 написа:Да не е поредната постановка на ония готините журналисти?

ВЪОБЩЕ НЕ МЕ УЧУДВА ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ ЗЛОБА СРЕЩУ ТЕЗИ ХОРА!А ТЕ ПРОСТО СИ ПИЯТ БИРИЧКА....ЕВАЛА ЗА КОЕТО-И АЗ СЪМ ФЕН НА БИРАТА!УИСКИТО И ЦИГАРИТЕ СИ ГИ ПЛАЩАШ ОЩЕ КАТО РЕЗЕРВИРАШ СЕПАРЕ!ТАКА Е И В ДРУГИ ЗАВЕДЕНИЯ!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Re: Италианските канари на прощално парти във Версай

Мнениеот ilian12 » 10 дек 2009 21:54

Две бутилки уиски, едната не начената на 9 души? Това ако е пиене, то всеки българин е закоравял алкохолик ...
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Тема за размисъл

Мнениеот demy27 » 11 дек 2009 09:01

Abbiati написа:По темата за размисъл: Идентичността на отбора не е само националността на играчите, не забравяйте огромната роля на публиката. Ако ще занзибарци да са, щом се хвърлят и феновете викат за тях, тва е пложението, тва е Ботев!
Конкретно за италианците - много бих се радвал да научим нещо от тях в тактически план , а също така и да тренират българите, както тренират италианците.
На оня с "брестнишкия" цървул искам да кажа, че по-добре брестнишки цървул, отколкото разпран галош!

Ако вече не сте разбрали, много скоро ще разберете, че феновете са най-важния фактор в един отбор, и когато те припознават любимия си отбор, няма никакво значение кой играе в него. Не знам какво ще се случи с Ботев, но е много вероятно да продължи да съществува чрез накаква административна врътка. Тогава само от феновете ще зависи дали това ще е техния Ботев или не.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

kishe
Контакти:

Италианските футболисти: Искаме да останем в Ботев

Мнениеот kishe » 14 дек 2009 17:19

това може само да ни радва че футболисти искат да играят имено при нас приели са идеята Ботев ,защото до скоро имаше хора който тази идея не им беше на сърце а само за парите
селски вземи си скункса не се сърди

nim1979
Контакти:

Re: Италианските футболисти: Искаме да останем в Ботев

Мнениеот nim1979 » 14 дек 2009 17:23

kishe написа:това може само да ни радва че футболисти искат да играят имено при нас приели са идеята Ботев ,защото до скоро имаше хора който тази идея не им беше на сърце а само за парите

+10000

Потребителски аватар
tosheto1912
Контакти:

Мнениеот tosheto1912 » 14 дек 2009 17:35

сигурно и все още има хора на ,които им е само за парите но е радващо че има момчета,които са излезнали и са казали че искат да игрят за БОТЕВ за феновете за града ни!това ме кара все още да имам надежда за сделка
"Ще се роди тук, в миланския ресторант Часовника мястото за среща на артисти и ще бъде завинаги отбор от голям талант. Цвета на емблемата ще бъде тази прекрасна нощ: черно-синия фон осеян със златни звезди. Ще се нарича Интернационале."

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 14 дек 2009 17:37

Погледнете обаче какво е заглавието в Гонг... Няма смисъл да коментирам. Мисля, че е по-добре когато се започне с позитивното като в пловдив24, В.В. обаче е предпочел негативното.
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 14 дек 2009 17:47

на пускаме ако до края на сед мицата няма яснота казаха Брици и Караманов от името на всички футболисти
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 дек 2009 17:49

Лично Брици неколкократно ми е казвал че са изключително впечетлени от нас феновете. Винаги говорят за нас с уважение и респект и именно това ги кара да искат да играят в Ботев. За всички които все още си мислят че и те са част от цирка на митьо, жестоко се лъжат. Хора, ако имаме късмета да се отървем от селкият, играчите в лицето на чужденците и по точно тези които ги цитираха в статията, ще играят още по навито и сърцато. Пак ви казвам, Бриньоли, Бризи, Тинаци и Морини са взели на присърце отбора и са изключитено радостни че играят пред такава публика!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”