ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: макароните ще ги хвърлят ли срещу морето
Аз съм много разочарован очаквах Тоти,Буфон,Делпиеро да си завършат кариерата тук.Хах пълен ташак,някой плаща на селяка за да му играят ненужни играчи.Така и така трябва да играят някъде.Обзалагам се че това е далавера от която селяка ще изкара малко евро или е услуга на някой
- PLOVDIV PEE 1912
Сигурен съм ,че ще играят повече от наща детска градина,но не там е въпроса.
Дайте някво инфо,някой бил ли е на стадиона днес?
Дайте някво инфо,някой бил ли е на стадиона днес?
ем аз нямам против да играят футболисти от серия б в Ботев пак е по добре от бресник , марек и беласица. А пък и тези жабета нема ритат за 300 лева.Ще ги видим , макар , 4е ме съмнява да подпишат
- PLOVDIV PEE 1912
Kва контрола кви пет лева
Няма да има контрола с Парма или какъвто и да е друг тим от Италия на 6 септември!!!
Димитър Христолов е депозирал писмен документ в пловдивската полиция,че най-късно на 4 септември ще изчисти задълженията си за охрана на футболни срещи и други подобни!!!
Димитър Христолов отново е просрочил вноските си към лизинговата си компания, отнасящи се за последният му мерцедес.За по-сигурно бизнесменът от Крумово е скрил лимузината си и тези дни бръмчи с колата на съпругата си.От фирма Интерлииз са дали отсрочка до петък 28.08.2009 да бъдат внесени 4200.00 лева или щели да изпратят свои служители да конфискуват автомобила на Христолов !!!
На стадион ,,Христо Ботев ,, продължават да пристигат чужди футболисти,които според Енрицо Пичионе ще ли да подпишат договори с отборът на град Пловдив.По една случайност всички те били свързани с агенция в която участие имали близки до Пичионе лица !!!
http://www.botev1912.com/pas.htm
Димитър Христолов е депозирал писмен документ в пловдивската полиция,че най-късно на 4 септември ще изчисти задълженията си за охрана на футболни срещи и други подобни!!!
Димитър Христолов отново е просрочил вноските си към лизинговата си компания, отнасящи се за последният му мерцедес.За по-сигурно бизнесменът от Крумово е скрил лимузината си и тези дни бръмчи с колата на съпругата си.От фирма Интерлииз са дали отсрочка до петък 28.08.2009 да бъдат внесени 4200.00 лева или щели да изпратят свои служители да конфискуват автомобила на Христолов !!!
На стадион ,,Христо Ботев ,, продължават да пристигат чужди футболисти,които според Енрицо Пичионе ще ли да подпишат договори с отборът на град Пловдив.По една случайност всички те били свързани с агенция в която участие имали близки до Пичионе лица !!!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Kва контрола кви пет лева
PLOVDIV PEE 1912 написа:Няма да има контрола с Парма или какъвто и да е друг тим от Италия на 6 септември!!!
Митьо Селския шантаж да си ходи на селото и вън от Ботев, защото заради него българският футбол замира !
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
intheair написа:ем аз нямам против да играят футболисти от серия б в Ботев пак е по добре от бресник , марек и беласица. А пък и тези жабета нема ритат за 300 лева.Ще ги видим , макар , 4е ме съмнява да подпишат
Дам, за 300лв по-малко ще ритат ако се излъжат да подпишат

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Re: Kва контрола кви пет лева
Blue_AvalanchE написа:Митьо Селския шантаж да си ходи на селото и вън от Ботев, защото заради него българският футбол замира !
Заради него и подобните на него, ама и вашето синьо-червено БФС е доста доволно от статуквото...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Италианците си тръгват
2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Италианците си тръгват
urbano написа:2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?
Преди коментарите - от къде е тази информация?
Re: Италианците си тръгват
Fallen_Angel написа:urbano написа:2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?
Преди коментарите - от къде е тази информация?
Прочетох го в Независимия от човек който е от "постоянното присъствие" на Колежа.