ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: макароните ще ги хвърлят ли срещу морето

Мнениеот hetfield » 28 авг 2009 16:44

Аз съм много разочарован очаквах Тоти,Буфон,Делпиеро да си завършат кариерата тук.Хах пълен ташак,някой плаща на селяка за да му играят ненужни играчи.Така и така трябва да играят някъде.Обзалагам се че това е далавера от която селяка ще изкара малко евро или е услуга на някой

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 авг 2009 16:47

Сигурен съм ,че ще играят повече от наща детска градина,но не там е въпроса.
Дайте някво инфо,някой бил ли е на стадиона днес?

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Мнениеот intheair » 28 авг 2009 16:50

ем аз нямам против да играят футболисти от серия б в Ботев пак е по добре от бресник , марек и беласица. А пък и тези жабета нема ритат за 300 лева.Ще ги видим , макар , 4е ме съмнява да подпишат

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Kва контрола кви пет лева

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 авг 2009 18:49

Няма да има контрола с Парма или какъвто и да е друг тим от Италия на 6 септември!!!

Димитър Христолов е депозирал писмен документ в пловдивската полиция,че най-късно на 4 септември ще изчисти задълженията си за охрана на футболни срещи и други подобни!!!

Димитър Христолов отново е просрочил вноските си към лизинговата си компания, отнасящи се за последният му мерцедес.За по-сигурно бизнесменът от Крумово е скрил лимузината си и тези дни бръмчи с колата на съпругата си.От фирма Интерлииз са дали отсрочка до петък 28.08.2009 да бъдат внесени 4200.00 лева или щели да изпратят свои служители да конфискуват автомобила на Христолов !!!

На стадион ,,Христо Ботев ,, продължават да пристигат чужди футболисти,които според Енрицо Пичионе ще ли да подпишат договори с отборът на град Пловдив.По една случайност всички те били свързани с агенция в която участие имали близки до Пичионе лица !!!
http://www.botev1912.com/pas.htm

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Re: Kва контрола кви пет лева

Мнениеот Blue_AvalanchE » 28 авг 2009 19:00

PLOVDIV PEE 1912 написа:Няма да има контрола с Парма или какъвто и да е друг тим от Италия на 6 септември!!!

Димитър Христолов е депозирал писмен документ в пловдивската полиция,че най-късно на 4 септември ще изчисти задълженията си за охрана на футболни срещи и други подобни!!!

Димитър Христолов отново е просрочил вноските си към лизинговата си компания, отнасящи се за последният му мерцедес.За по-сигурно бизнесменът от Крумово е скрил лимузината си и тези дни бръмчи с колата на съпругата си.От фирма Интерлииз са дали отсрочка до петък 28.08.2009 да бъдат внесени 4200.00 лева или щели да изпратят свои служители да конфискуват автомобила на Христолов !!!

На стадион ,,Христо Ботев ,, продължават да пристигат чужди футболисти,които според Енрицо Пичионе ще ли да подпишат договори с отборът на град Пловдив.По една случайност всички те били свързани с агенция в която участие имали близки до Пичионе лица !!!
http://www.botev1912.com/pas.htm

Митьо Селския шантаж да си ходи на селото и вън от Ботев, защото заради него българският футбол замира !
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 авг 2009 17:20

intheair написа:ем аз нямам против да играят футболисти от серия б в Ботев пак е по добре от бресник , марек и беласица. А пък и тези жабета нема ритат за 300 лева.Ще ги видим , макар , 4е ме съмнява да подпишат

Дам, за 300лв по-малко ще ритат ако се излъжат да подпишат :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

veseo
Контакти:

Re: Kва контрола кви пет лева

Мнениеот veseo » 29 авг 2009 17:24

Blue_AvalanchE написа:Митьо Селския шантаж да си ходи на селото и вън от Ботев, защото заради него българският футбол замира !

Заради него и подобните на него, ама и вашето синьо-червено БФС е доста доволно от статуквото...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Италианците си тръгват

Мнениеот urbano » 31 авг 2009 15:46

2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Италианците си тръгват

Мнениеот Fallen_Angel » 31 авг 2009 15:54

urbano написа:2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?

Преди коментарите - от къде е тази информация?

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Италианците си тръгват

Мнениеот urbano » 31 авг 2009 15:55

Fallen_Angel написа:
urbano написа:2 от жабарите са си тръгнали от Пловдив днес. Някой от тези "оптимисти по сделката" тук (нали все знаят нещата "от кухнята" ) могат ли да обяснят защо си тръгват "новите попълнения"?

Преди коментарите - от къде е тази информация?

Прочетох го в Независимия от човек който е от "постоянното присъствие" на Колежа.

Върни се в “Ботев”